Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galery] Yuriy

Yuriy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedostatnia: Postać w miarę statyczna, a Ty zrobiłeś chaos - sygna popsuta.

Ostatnia: Zbyt pusta, ale robisz postępy, bo flow C4Dów zgadzia się z flowem postaci, tak że nie jest źle.

off

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu przedostatnia popsuta ? czym takim zrobiłem tam chaos ? Chodzi o te świetliki układające się w półkole czy o co? Bo przynajmniej bym wiedział jak nie robić na drugi raz.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Chodzi o to, że gdy render jest jak np. u Ciebie statyczny, sygnaturę należy zrobić tak, aby z nim współgrało. C4D taki, jak zastosowałeś w swej obecnej sygnie przeznaczony jest bardziej do postaci dynamicznych.

off

Opublikowano

Ostatnia praca.. Hmm, nuuuuuuda. Nie ma nic na czym można by było zawiesić oko.. Jedynie ta ręka, fajnie to zrobiłeś ; p. Do renderu nie pasuję, ale ten zabieg mi się spodobał ; p. Napis.. Do kosza. I..? Błąd nowicjusza . ; x. Nie rób sygnatur z dwoma renderami. Bo wiesz.. w sygnaturze chodzi o jeden render, element czy coś innego na czym powinno się skupić.

LoL . ?

Opublikowano

Źle zrobiłeś, że na sygnie są 2 rendery. To podstawowy błąd.

Tekstura za renderem blee.

Dodał świetliki i nie zmienił krycia. To kolejny błąd.

A teraz mam do ciebie pytanie. Czy gdyby nie te świetliki tło byś zostawił czarne?

Forza Milan ! <3

Opublikowano

Lewa teksturka źle nałożona. Oszpeciłes nią pracę. Przez to lewa strona nie komponuję się z prawą.

Przydała by się gm'ka.

Fajnie , że mały , nierzucający się w oczy napis. Gorzej , że ssie. (Wiem na zamówienie)

Słabo.

Opublikowano

@Up -Yuriy

Dziekuje za sygne i pozdrawiam:>

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

New dla Mostro:

592a4a227a0f2_post-103988-127946259126.png

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...