Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Witam mam pomysł na serwer ale nie wiem czy to wypali

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam chętnie zostanę budowniczym Na wielu serwerach Mini Game budowałem różne rzeczy i admin był zadowolony z mojej pracy.

Jako technik też mogę się spisać ponieważ mam swój server 40 slot i też pomagałem innym servom z pluginami

Mogę budować i robić pluginy za darmo . Skayp benio1116

Opublikowano

@up tyle że nie mam 18 lat i w tym jest problem

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Wszystko by szło dobrze gdyby nie pukawka... 3razy serwer nam padł.

Postepy w mapce są ale nie spore przez pukawka(serwery padły i musialbyc reinstal) kilka cofek mapy przez to było.

Chętnych na technika, budowniczego zapraszam do kontaktu na Skype - blezurek(z racji iż jestem współtwórcą, pisze na pierwszej stronie).

Opublikowano

Witaj, Myślę że serwer wypali, Musisz porządnie ogarnąć pliki, zrobić porządną mapę i dobra reklama to podstawa. I powinno być dobrze. Pozdrawiam.

Opublikowano

widzę że pomysł się podoba :D

Dobra więc takie małe info !

Szukam:

Techników

Budowniczych

i Sponsora serwera!

Jeżeli ktoś będzie zainteresowany niech pisze mi na pw :)

a potem spierdoli z kasa ? ;p

Opublikowano

@up nie sam daje kase na sładke na serwer więc :P raczej nie

@topic sory że nic nikomu nie odpisuje ale po prostu nie mam czasu i pukawka nas chyba nie lubi ale mniejsza

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@2up a ten twój serwer to też pewnie będzie kopia pluginów :P będą też nowe minigierki więc

@up aha...

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...