Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Witam mam pomysł na serwer ale nie wiem czy to wypali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów mam pomysł na serwer minecraft lecz nie wiem czy to wypali więc chcę się was spytać czy gralibyście na takim serwerze?

Serwer będzie działał na zasadzie MiniGames czyli będą serwery minigierek takich jak Hiden`n Seek,The Herobrain,Paintball,Spleef i Splegg,survival games,the walls,quake

Będzie też można wejść na ten serwer na non-premium jak w ogóle ruszy.

A i tak wiem że są takie angielskie serwery lecz ja chce zrobić polski serwer z o wiele tańszymi vipami niż to jest na angielskich oraz z opcją non-premium.

Więc piszcie czy zagraliście by na takim serwerze i jeżeli dużo osób się zgodzi to będę szukał techników i osób które pomogą zdobyć fundusze na serwer ale więcej informacji będzie jak się wam to spodoba ;D

UWAGA!!

Poszukuję osób które pomogą czyli:

-Techników 1/5 (technik MUSI UMIEĆ PISAĆ PLUGINY!!!!!)

-Budowniczych 0/2

Jeżeli chcesz pomóc wspomóc serwer sms lub przelewem paypal to pisz mi na pw!.Serwer który mam zamiar zakupić będzie kosztował jakieś 500zł na miesiąc więc dotację mile widziane(na paypala przynajmniej 50 zł) :)(PS.Osoby które wspomogą będą miały dostęp do pre-bety serwera !!)

Współtwórca: blezur

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak serwer to będzie dla tych co się nudzą, ponieważ tak nawalać w jakieś gierki to cały dzień się nie da, ale jak ruszy, to wejdę:)

Opublikowano

@up spoko jeszcze zobaczymy czy więcej osób będzie zainteresowanych serwerem to napiszę :)

czemu juz nikt nie robi dobrych, starych ekonomicznych serverów ??

Bo każdemu już się pewnie nudzą

@down wiem że pomysł nowy nie jest bo są takie serwery zagraniczne lecz nie każdy ma premium i czasem na zagranicznych serwerach są lagi lub nie da się wbić bo serwer jest full a żeby kupić vipa trzeba wydać 60 zł a z tą maszyną to jeszcze trochę poczekam aż zgłosi się więcej osób do pomocy czy do zagrania na serwerze :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Pomysł nowy nie jest. Z wykonaniem gorzej.

Mogę Ci udostępnić maszyne do tego celu. Pisz PW

Opublikowano

1. Genialny pomysł! 2.Serwer, by wypalił, ale czeka Cię dużo pracy nad: mapami, informacjami i pluginami, jest to na prawdę dużo, dużo pracy, na pewno samemu nie podołasz takiemu wyzwaniu, jestem bardzo dobrym technikiem, znam się na serwerach sam posiadam jeden, ma on 40 slotów ip: mc-jaskcraft.pl Pozdrawiam Mick, jakby co to pisz! Mój skype- wojciech.becella2

Opublikowano

@up wiem ale narazie chciałem się spytać czy się podoba wiem że samemu tego wszystkiego nie ogarnę więc jak jeszcze parą osobą się to spodoba to będę zbierał ekipę

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

@up nie no co ty przynajmniej 1000 slotów

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Osobiście bardzo lubię serwery minigames, raz grałem na zagranicznym 5000 slotów i powiem, że takie grupowe spleefy etc. naprawdę miło się gra.

Zawsze można będzie wejść i pograć ze znajomymi. Jestem za.

Opublikowano

widzę że pomysł się podoba :D

Dobra więc takie małe info !

Szukam:

Techników

Budowniczych

i Sponsora serwera!

Jeżeli ktoś będzie zainteresowany niech pisze mi na pw :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

jest ktoś zainteresowany??

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

@up ok już ci odpisałem :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Wszystko fajnie :) tylko ja wlasnie koncze juz taki server :) tylko ze z wlasnymi trybami jak cos ip go2mc.pl ( narazie tylko premium) ale niedlugo bedzie no-premium

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...