Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Witam mam pomysł na serwer ale nie wiem czy to wypali

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up napisałem do ciebie

przy okazji nadal szukamy budowniczych

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@up narazie nie bo nie mam budowniczych osób które umieją ładnie budować ja tak nie potrafię :(

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@up narazie nie bo nie mam budowniczych osób które umieją ładnie budować ja tak nie potrafię :(

Każdy umie budować na swój sposób ;)

Spróbuj, trzeba tylko trochę wyobraźni i pomysłu, a zobaczysz efekt ;)

Opublikowano

@up wszystkie pluginy będą po polsku

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za pozytywne opinie lecz mamy na razie problemy z pieniążkami na serwer więc bardzo bym się ucieszył jak by znalazł się sponsor który za sponsoruje 128 gb 64GB maszynę lub wy pomożecie z opłaceniem takiego serwera piszcie mi na pw w sprawie pieniążków bo to jest jak na razie największy problem :(

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Nawet jak znajdzie tych techników co znają jave to na 90% nie bd wstanie napisać pluginów na te gry, nikt za free ci tego nie wykona lub jesli nie bd miał pewności ze na tym zrobi np 50% zysku z servera :)

Zbieram jak większość +!

Opublikowano

@up wystarczy że ktoś mi napisze plugin do hide and seek a resztę pluginów się zrobi samemu więc nie ma problemu

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

To zakup serwer np. 10slotowy do budowania, konfigurowania bo szkoda tracić kasę na 128gb, pamiętaj dochodzi jeszcze kasa na firewall, anty ddos. Zbudowanie i skonfigurowanie to nie zajmie 1dzien, jak chcesz zrobić bardzo dobry.

PS. Dla redukcji lagów rób wszystko na pustych światach tzn. Mapkach skyblock - mniejsze renderowanie.

Będzie rekrutacja na mod'a?

Opublikowano

@up dzięki za podpowiedzi wielkie dzięki tak będzie rekrutacja na moda :) jak na razie czekam aż dostanę trochę kasy to kupię paro slotowy serwer jeszcze zobaczę ceny firewalla a i jeszcze tylko jakiego linuxa wybrać takiego dobrego żeby też za dużo ramu nie pobierał ja myślałem nad debianem

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

@up dzięki :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...