Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Witam mam pomysł na serwer ale nie wiem czy to wypali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up wielkie dzięki wiem będzie na spogocie

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie bardzo dobry pomysł :D

Zgłaszam się na budowniczego.

Znam komendy WorldEdita, ładnie buduję, jestem perfekcjonistą i ogarniam pluginy Hide'n'Seek, TheWalls i SurvivalGames.

Pozdrawiam, Kuba

Masz problem? Masz pytanie? Napisz mi na PW. Wspólnie go rozwiążemy!

Opublikowano

@up ale ten serwer będzie do zabicia nudy o.O

@2up no wiem własnie

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@f5

@topic Już wczoraj rozpoczęliśmy budowę spawnu serwera Tak zwany HUB.

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Zgłaszam się na technika, może nie piszę w javie, ale umiem pisać skrypty w skripcie. Jest to bardzo przydatne bo po 1 skrypty nie obciążają serwera, a po drugie są łatwe w pisaniu i konfiguracji (kilka minut i masz spory skrypt). Skype: michi501st, mam mikro i TS'a ;) Znam namiary na 2 zajebistych budowniczych.

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Serwer bardzo fajne się zapowiada lecz nie wiem czy wypali bo wątpie że ktoś napisze ci za free takowe Pluginy @up Pluginem skript nie napiszesz wszystkiego dodatkowo technik musi ogarniać bukkita w 100% jak ja :) A ty gdy miałeś własny SV nie potrafiłeś nawet zrobić Uprawnień

Opublikowano

@up pluginami to już ja się zajmę kto je napisze jak i co więc nie ma problemu

@2up spoko ale mam już budowniczego który zarąbiście buduje i skrypty to umie mój kolega pisać który mi pomaga więc nie dziękuję

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Witam mam nadzięję że to nie jest jako offtop ale podczas testów splegga na hostingu pukawka.pl zcrashowało nam serwer i wywaliło wszystkich z serwera z napisem Disconnect by server S3 nie wiemy co się stało ale jakiś plugin padł i nasz serwer nie działał aż przez 3 godziny a support pukawki nam napisał że któryś z pluginów się sypie co dziwne na lokalu w konsolce nie było żadnych błędów jak myślicie czy te błędy to wina pukawki? to się stało gdy naprawili status naszego serwera bungecoords który działa dobrze na pukawce :D.A i co do serwera to jeszcze jak już skończymy spawn i areny do splegga to bierzemy się już za the walls bo na plugin do hide and seek jeszcze czekam ale już niedługo spodziewajcie się pierwszego filmu z serwera :) oraz już nie długo wyślę screen spawnu ;) jeżeli chcecie ss szybciej to likujcie 1 Mój post ten na 1 stronie na samej górze

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Witam mam nadzięję że to nie jest jako offtop ale podczas testów splegga na hostingu pukawka.pl zcrashowało nam serwer i wywaliło wszystkich z serwera z napisem Disconnect by server S3 nie wiemy co się stało ale jakiś plugin padł i nasz serwer nie działał aż przez 3 godziny a support pukawki nam napisał że któryś z pluginów się sypie co dziwne na lokalu w konsolce nie było żadnych błędów jak myślicie czy te błędy to wina pukawki? to się stało gdy naprawili status naszego serwera bungecoords który działa dobrze na pukawce :D.A i co do serwera to jeszcze jak już skończymy spawn i areny do splegga to bierzemy się już za the walls bo na plugin do hide and seek jeszcze czekam ale już niedługo spodziewajcie się pierwszego filmu z serwera :) oraz już nie długo wyślę screen spawnu ;) jeżeli chcecie ss szybciej to likujcie 1 Mój post ten na 1 stronie na samej górze

Już wiem ze ten serwer to nie wypał ;p

Zbieram jak większość +!

Opublikowano

@3up już wszystko działa jest naprawione więc już nie powinno sypać błędami to tylko testy wszystko przed nami podczas oficjalnego otwarcia mamy nadzieję że nie będzie takich błędów

ps @up wejdź na skype :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Budowniczy
Opublikowano

Ja bym mógł oczywiście wejść na serwa i go trochę ogarnąć, gram często i dużo w weekendy i cały tydzień, moje budowle są ładne dla oka, jeśli nadal szukasz Budowniczego, napisz mi :P

Dla mnie budowanie to przyjemność, znam wszystkie pluginy, z zainstalowaniem i użytkowaniem ich u mnie nie ma problemu, więc, jeśli chcesz, abym był Technikiem / Budowniczym, napisz w odp.

Czekam z niecierpliwością...

Co do serwera, dla mnie gratka, lubię serwery z mini-games, takie jak survival games itp.

Więc na 100% mógł bym wejść, jeśli serwer był by pod wersje 1.5.2, 1.6.2 mi bardzo laguje, więc na 1.6.2 się nieopłaca, ponieważ jak patrzyłem na innych serwerach, to więcej graczy gra na 1.5.2, bo to wersja beta i jest lepsza :)

A więc napisz gdy będziesz chciał, żebym został Budowniczym / Technikiem serwera,

czekam i serdecznie

Pozdrawiam, wszystkich graczy / użytkowników !

Opublikowano

@up wersja 1.5 nie jest betą i serwer będzie pod 1.6 lecz dla osób non-premium będą miały specjalny launcher który będzie updatował do 1.6 oraz będzie możliwość zmiany na 1.5 w każdym momencie więc problemu nie będzie, mi 1.6 chodzi lepiej niż 1.5 ale i tak nie chce mi się teraz pobierać starszych wersji bungecoord i innych żeczy na 1.5 mamy już przygotowane pod 1.6 i tak zostanie serwer będzie aktualizowany pod najnowszą wersję ponieważ jak zostaniemy na 1.5 to nie będzie wielu nowych żeczy które pojawią się w kolejnych aktualizacja spigota czy bungecoord więc niestety ale decyzja została podjęta

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

@up oj tam oj tam :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...