Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`Astium [Dedyk]

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mi się klient zyebał ... Pobrałem i jak chcę wypakować to 7Zipem to *Uszkodzenie archiwum* wypier... A już chciałem zagrać ale nie bd następny raz 4h na pobranie klienta tracił.

Pozdrawiam wszystkich.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

A mi się klient zyebał ... Pobrałem i jak chcę wypakować to 7Zipem to *Uszkodzenie archiwum* wypier... A już chciałem zagrać ale nie bd następny raz 4h na pobranie klienta tracił.

Pozdrawiam wszystkich.

Próbowałeś wypakować WinRar'em?

Opublikowano

fakt - pierscien TP. Tylko i wyłącznie na start wszystkich map powinien być. To nie PL.

x

Opublikowano

Wszystko super, jedyny serwer na, którym warto grać i serwer na dłuższą metę, POLECAM !

Opublikowano

Ledwo wbiłem i przerwa ^^ serwer oczywiscie tak jak sie spodziewalem, genialny :) duzo ludzi, jest to co mialo byc, i nie jest tak hard jak sie wydawalo.... 15 lvl wbilem chyba w 15 min ... do tego start był tak jak mial byc, cud :D

POLECAM I ZAPRASZAM GORĄCO NA SERWER !!!!

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Troszke mały drop skrzyni i kluczy , oraz bodzio tanszy by sie przydał. Ale tak to server 9/10 .

Polecam .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Po co psuć coś co dobrze działa ... Nie zczaiłem dobrze serwa a tu przerwa 10 min.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Troszke mały drop skrzyni i kluczy , oraz bodzio tanszy by sie przydał. Ale tak to server 9/10 .

Polecam .

Drop jak drop ja osobiscie otworzyłem 8skrzyn a mam zaledwie 24lv , drop za to taki jest ze nawet nie warto tego podnosic , pamiatka po demonie fioletowe poty....

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Jutro pobiore serwer, mam nadzieje ze troszeczke czasu na nim spedze a administracja nie bedzie robic "ciemnych interesow" ale interesowac sie nim nie tylko na starcie lecz tez pozniej. Jakies OX/zuo/manwoo tez by sie czasem przydalo :-) Zycze powodzenia administracji i graczom, do zobaczenia w grze

Opublikowano

Można się dowiedzieć ile gra aktualnie (przed przerwą) graczy?

Jeżeli jest gdzieś licznik, a go nie widziałem to przepraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...