Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castia [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer w miarę się już ogarnął, więc śmiało można wbijać /// WYMIENIĘ PRO EQ NA CASTIA ZA EQ NA INNYM PRIV WALIĆ PW

LUB TS3: tsx39.net-speak.pl:6300

Opublikowano

Antywirusa, nie mam (jest ryzyko jest zabawa) , modów żadnych, a co mnie zdziwiło nie posiadam metin2client.bin : ooo. Jeśli mógłbyś to podziel się metin2client.bin

Mialem to samo, ale wylaczylem antywirusa przed pobraniem latki, wiec wciaz sprawa antywirusa. Licze na te obiecane lajki. :)

Opublikowano

Czy moja sytuacja- po rozpoczęciu ceremonii zaślubin nie mogę zalogować się na postać- jest normalna?
Mapa ślubu jest zbugowana czy co?

Avate_eune_117_4_logo.png

Opublikowano

Hmm... Dowiem się w końcu ile osób online w godzinach szczytu / w południe?
I czy warto rozpocząć przygodę na Casti ?

Opublikowano

100-150 gra

Czy tylko mi sie buguje postać kiedy teleportuje sie na mape 110 lv ? mam 110lv ;x

banner5.gif

Opublikowano

Hmm... Dowiem się w końcu ile osób online w godzinach szczytu / w południe?

I czy warto rozpocząć przygodę na Casti ?

100-150 gra

Czy tylko mi sie buguje postać kiedy teleportuje sie na mape 110 lv ? mam 110lv ;x

No to tak może w i godzinach szczytu jest troche sobo w m1 ,ale to sa 25% shopy i 25% buffy reszta t onoobki ktore wbily eq na pvp i bija kazdego pod handlarka ;pp Nie nie oplaca se rozpoczynać przygody na Casti ze wzgeldu na Team ktory totalnie wszystko olewa :) A buguje sie tam juz totalnie wszystko na tym servie :] Strona od startu nie jest naprawiona wyswietla graczy zbanowanych w rankingu nie dziala ODZYSKIWANIE HASŁA . Mapki na wiekszy lv sa wgl totalnie pojebane bossy na mapkach tych wgl dropu nie maja pomijając ich dmg ( tak wiem bron na 95 + zbroja na potowry ) mialem ubilem nic nie droplo a mialem 95lv i bosa na mapce 95 i nic dropu ;X

Tyle w temacie i teraz mozecie Mnie hejtowac '' hahah chu** wiesz ped** jeb** nie umiesz grac itd '' Internetowi napinacze nic więcej bo kazdy ma prawo do wypowiedzenia Sie Moze GA odpowie laskawie czemu bugi nie znikaja ?;] A jedynie co znika to on jak sie pojawia nastepny problem ...

Opublikowano

No to tak może w i godzinach szczytu jest troche sobo w m1 ,ale to sa 25% shopy i 25% buffy reszta t onoobki ktore wbily eq na pvp i bija kazdego pod handlarka ;pp Nie nie oplaca se rozpoczynać przygody na Casti ze wzgeldu na Team ktory totalnie wszystko olewa :) A buguje sie tam juz totalnie wszystko na tym servie :] Strona od startu nie jest naprawiona wyswietla graczy zbanowanych w rankingu nie dziala ODZYSKIWANIE HASŁA . Mapki na wiekszy lv sa wgl totalnie pojebane bossy na mapkach tych wgl dropu nie maja pomijając ich dmg ( tak wiem bron na 95 + zbroja na potowry ) mialem ubilem nic nie droplo a mialem 95lv i bosa na mapce 95 i nic dropu ;X

Tyle w temacie i teraz mozecie Mnie hejtowac '' hahah chu** wiesz ped** jeb** nie umiesz grac itd '' Internetowi napinacze nic więcej bo kazdy ma prawo do wypowiedzenia Sie Moze GA odpowie laskawie czemu bugi nie znikaja ?;] A jedynie co znika to on jak sie pojawia nastepny problem ...

W większości się z tobą zgadzam , dużo jest bugów , team olewa sprawę. Ale to jest raj dla cziterów , można bezkarnie czitować , używać bugów dzięki którym itemy mamy praktycznie za darmo, dlatego każdego który lubi sobie pobocić zapraszam na serwer

Pomocnik
Opublikowano

Ty up jak Cie kurwa klikne to bedziesz w zimie w sandalach napierdalal .... co za ludzie

Opublikowano

Ty up jak Cie kurwa klikne to bedziesz w zimie w sandalach napierdalal .... co za ludzie

Aha widać kolejna osoba która ma cos przeciwko jeźeli ktoś wypowie swoje zdanie .... Boli Cie to ziomek ,ze w Polsce jest wolnosc wypowiadania slowa ??? Masakra ... To mu przeszkadza wiec nie musisz mu grozic pajacu bo sam pewnie jestes piz... która tylko za monitorem zgrywa kozaka :] Nic więcej ... Pozdro dla kumatych aa nie zapomnij Mnie zaraz wyzywać tak szczerze leje na Twoje komentarze cieplym moczem tak jak na Ciebie :))

Opublikowano

Serwer jest świetny, nie wiele bugów(są ale nieliczne w porównaniu do innych serwerów)
Tylko ta Administracja... Totalnie wyjebane na serwer, head admin nie pojawił się od tygodnia w grze ani tutaj :)
A reszta teamu to porażka, zero kontaktu, zero odezwu - nikt nie pilnuje cheaterów.
Jak tak dłużej pójdzie to nawet to, że serwer jest taki fajny nie pomoże w zatrzymaniu graczy a co dopiero w sprowadzeniu nowych.
gratulacje Quarel...

Edit
Logowanie padło, a że serwerem nikt się na stałe nie zajmuje tylko dorywczo ktoś go uruchamia co jakiś czas to taki jest efekt, poczekamy sobie trochę pewnie bo nikt nie wie, że serwer padł :)

sygnaz.jpg
Opublikowano

To chyba mało grasz takie przerwy są minimum co 2 dni tutaj ; ) czekaj cierpliwie a pograsz ; )

banner5.gif

Opublikowano

Musze się nie zgodzić Bm 115lvl , moge położyć praktycznie 9/10 serwera , zdarzają się wyjątki z perfect eq . Ale ogólnie Bm ciśnie na serwerze , jak się potrafi nim grać

A co powiesz o szamanie healerze? Równowagę tej postaci łatwo zaburzyć a administracja rozjebała ją młotem pneumatycznym. Jeśli nie wiecie o czym mówię to eq na serverze osłabia postacie bijące magią a zwiększa postacie atakujace fizycznie.

Opublikowano

haha, ten TEAM to jakaś dzieciarnia !! Fakt, że serwerem wpadli mi do gustu, ale opieka bądź jakiekolwiek zaangażowanie to porażka. Nie nadają się na prowadzenie serwera... Jeden dzień można pograć normalnie, a zaraz dwa dni logowanie nie chodzi i tak non stop. Może zatrudnijcie kogoś kto się na tym zna i naprawi Wam to logowanie, bo zaraz każdy Wam ładnie podziękuje za grę na tak wspaniałym serwerze z tak zajebistym Team'em :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...