Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castia [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepszy server na świecie. Nie ma lepszego. Polecam i na prawdę zapraszam.

Pełen profesjonalizm i najlepsza administracja :)

PS: Pierwszy <3

Opublikowano

Polecam gorąco serwer - dobra administracja, przyjemny exp / questy. Gra się przyjemnie, nic tylko polecić serwer. Ciekawy system ulepszeń oraz fajne dungi na które opłaca się chodzić, dodatkowo wymiana szkat na bronie 75 ;)

Opublikowano

wbiję, czekałem na ten serwer. wydaje się okej. tylko to ze skilami.. no nie wiem, wedlug mnie po co to robić skoro i tak i tak każdy wbije to P, nie lepiej dać je od razu? ale to tylko moja sugestia. POLECAM i zapraszam do gry :D

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

Nie polecam serwera ciągle pada logowanie + Ziomek z topki lata na WH i łapie innych z top 10

przeczytaj początek prezentacji dokładnie pod logiem.

sygna1.png

Opublikowano

8 dni serwer stoi i już 150 max poziom w rankingu? to rzeczywiście pro serwer.

Nie zagram.

"Bądź życzliwy, gdyż każdy kogo spotykasz toczy ciężką bitwę" - Platon

Opublikowano

Ile ludu gra?

teraz 260 ale były problemy z logowaniem i wiele osob nie moglo wejść do gry teraz już ich nie ma, wczesniej po ok. 450 było.

opłaca sie grać healer na tym serwie :D?

to zalezy czy umiesz grać, dużo hp nie ma na serwerze to leczyć się można itd.

sygna1.png

Opublikowano

Jak najbardziej serwer polecam.

Śmiało mogę Was zaprosić i zapewnić, że się nie zawiedziecie.

Może i exp jest szybki, ale EQ to nie tak łatwo ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

przeczytaj początek prezentacji dokładnie pod logiem.

Gracze się skarżyli na brak skrzyń połowa je dostała zaś 2 połowa już nie

Opublikowano

przestałem grać z jednego ważnego błędu na serwerze.

czemu jak klikam na laucher to klepsydra niby leci, a okno metina sie nie otwiera, mam klienta i wszystkie łatki, ocb?

Opublikowano

przestałem grać z jednego ważnego błędu na serwerze.

czemu jak klikam na laucher to klepsydra niby leci, a okno metina sie nie otwiera, mam klienta i wszystkie łatki, ocb?

masz rozpakowane na dysku C? i uruchom jako administrator

sygna1.png

Opublikowano

ta wszystko na dysku C i administrator i wszystko sprawdzałem i nie mogę tego odpalić, klikam 2 razy i dupa klepsydra leci ale nie odpala się, wcześniej musiałem ciągle wypakowywać od nowa klienta i raz wejść, bo potem jak wyłączyłem znowu nie mogłem, to nie wina zapory i antywirusa..

Opublikowano

a ile da sie na magie max wyciągnąć ?

65%

ta wszystko na dysku C i administrator i wszystko sprawdzałem i nie mogę tego odpalić, klikam 2 razy i dupa klepsydra leci ale nie odpala się, wcześniej musiałem ciągle wypakowywać od nowa klienta i raz wejść, bo potem jak wyłączyłem znowu nie mogłem, to nie wina zapory i antywirusa..

w sumie nie wiem sam czemu tak masz, nigdy wcześniej nie występował mi taki problem ani nikt takiego nie miał masz jakieś błędy w syserr clienta i all dobrze pobrane 100%?

sygna1.png

Opublikowano

Polecam serwer super atmosfera i jest już stabilny a co do pytania GOOD masz może hacka albo niepotrzebny plik w folderze gry jak tak to usuń i możesz grać.

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Opublikowano

Gracze się skarżyli na brak skrzyń połowa je dostała zaś 2 połowa już nie

Owocek wyjdź proszę .. Serwer miał problemy w początkowej fazie ze względu na pety które bugowały i wywalało channele.

Ktoś dostał skrzynie a ktoś nie.. dziwisz się ... jak usłyszeli to ludzie to każdemu nagle znikła .. nie dziwię się ze admin zrezygnował z dalszego rozdawania ale w tych skrzyniach i tak nic konkretnego nie leciało więc nie wiem o co to haloooo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...