Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castia [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wpaść, wpadnę ale jak długo będę grał na serwerze pozostaje tylko do mojej chęci. Gdyby totalnie mnie zaskoczył, mając na myśli pozytywnie to bym grał, aż by upadł czego im nie życzę. Okażę się inaczej? Długo nie pogram, szybko znajduję zastępowanie :)
Co najważniejsze, życzyć powodzenia.

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Opublikowano

Czemu off ? przy okazji muszę pogratulować stabilności od 3 dni jak tu gram pierwszy raz nie zapowiedziane wyłączenie :)
Jeszcze raz polecę serwer, fajny system pvp klasy są w miarę równe ;)
Super ustawiony drop, nie jest za łatwo ale jeśli ktoś trochę pomyśli szybko można eq zrobić.

sygnaz.jpg
Opublikowano

Kilka Dni nie działa juz forum a na stronie nie działa ODZYSKIWANIE HASŁA od ho ho ho ho ho do tego mapka od 125 jest na 130 slub nie działa ( GA twierdzi ,ze wszystko naprawia ) No chyba nie ;] bo odzyskiwanie hasla powinno byc na kazdym serverze zrobione a on to robia od poczatku servera i nie umeja zrobic ;] A server zajebisty tylko te drobne bledy ktore mam nadziej ,ze beda naprawione jak to ktos z teamu przeczyta ^^

Opublikowano

Serwer jest mega , miałem przerwę 5 miesięcy od Metina i ten serwer jest rewelacyjny ! ;)

Urozmaicony system ulepszaczy,ciekawy exp,duengony i masa innych rzeczy.

Jeszcze raz polecam..

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Forum servera postawicie na nogi kiedyś ? : >

Ten serwer jest tylko dla IS'u Zarobią kasę i robią wypad jak połowa serwerów która jest stawianych teraz to pewnie mało osób gra

Opublikowano

Pewnie ddos

To nie ddos tylko nie ogarniają logowania ;x jak padało na początku teraz znów pada ;f

banner5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...