Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castia [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sell wp 100lv 4x P 1x G5 hawang na 90lv smiercio z masą ulepków za coś na ravii lub na jakimś innym servie

banner5.gif

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na serwer miła atmosfera, bardzo przyjemnie się gra.
Wielkimi plusami są zablokowanie Kamermoda (jest go bardzo cieżko uruchomić nie mówie, że to nie możliwe ale może z 2lub 3 osoby go mają)
Oraz blokada NH oraz WarriorHacka jest znacznie uczciwiej niż na innych serwerach. Nie jest zbyt łatwo w końcu to medium ale warto :)
Serdecznie zapraszam i polecam.

sygnaz.jpg
Opublikowano

Serwer miły, przyjemny, sporo misji na początkowy lvl, za które można zdobyć potrzebne złoto. Aczkolwiek.. Moim zdaniem serwer z Zwojem Zmiany Statusu u Npc za 2kk przy cenie za trutkę 500kk to lekka przesada. Na 150 będzie wypływ "nowych" BMów i tyle. Zagrałbym dłużej, gdyby nie ten zwój.
Pozdrawiam.

Avate_eune_117_4_logo.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer miła atmosfera, bardzo przyjemnie się gra.

Wielkimi plusami są zablokowanie Kamermoda (jest go bardzo cieżko uruchomić nie mówie, że to nie możliwe ale może z 2lub 3 osoby go mają)

Oraz blokada NH oraz WarriorHacka jest znacznie uczciwiej niż na innych serwerach. Nie jest zbyt łatwo w końcu to medium ale warto :)

Serdecznie zapraszam i polecam.

Jak blokada Wh? odpalic wh tutaj to kwestia 1min lub mniej xD

@Top

Server polecam ale jak maja zrobic tak jak mowi Murliz to raczej gracze nie bd zadowoleni xD

Mi sie tylko to nie spodobalo ze zmianki w skrzynkach a ja tego nie lubie (jak kto woli).

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Serwer miły, przyjemny, sporo misji na początkowy lvl, za które można zdobyć potrzebne złoto. Aczkolwiek.. Moim zdaniem serwer z Zwojem Zmiany Statusu u Npc za 2kk przy cenie za trutkę 500kk to lekka przesada. Na 150 będzie wypływ "nowych" BMów i tyle. Zagrałbym dłużej, gdyby nie ten zwój.

Pozdrawiam.

Ty jesteś [GM]Mel z NovaMt2 ? jeśli tak proszę o PW

Serwer jest zajebisty nie powiem tego i nikt tego nie może ukryć chodź każdego wkurza jak tracą itemy nie raz tak miałem że straciłem item ale GM powiedział że nie ma mowy na odzyskanie ostatnio zniknęła mi skrzynia ucznia to też powiedział że mi nie odda ;/

Opublikowano

Pisałem, że warriorhack jest blokowany nie WH - waithack/wallhack to są inne rzeczy naucz się czytać z zrozumieniem.
Serwer jest online, tylko stronę wywaliło.

sygnaz.jpg
Opublikowano

czy serwer padł , bo chciałem go zobaczyć od środka

Czytanie ze zrozumieniem, serwer nie padł jedynie strona została wyączona.

Opublikowano

to skąd moge pobrać clienta i zalozyc konto>?

Niestety, póki co jeśli strona jest wyłączona to nie da się założyć konta, a co do klienta nie wiem na jakim był hostingu, jeżeli pobierało go się za pośrednictwem strony to niestety też nie ma takiej możliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...