Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castia [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha, ten TEAM to jakaś dzieciarnia !! Fakt, że serwerem wpadli mi do gustu, ale opieka bądź jakiekolwiek zaangażowanie to porażka. Nie nadają się na prowadzenie serwera... Jeden dzień można pograć normalnie, a zaraz dwa dni logowanie nie chodzi i tak non stop. Może zatrudnijcie kogoś kto się na tym zna i naprawi Wam to logowanie, bo zaraz każdy Wam ładnie podziękuje za grę na tak wspaniałym serwerze z tak zajebistym Team'em :D

Mają wynająć za co ?:D Nikt w Is-a nie pakuje to co mieli zebrac to juz zebrali na poczatku servera ;] Upadnie i moze zobaczymy go za jakis czas pod inna nazwa albo REAKTYWACJA xD hahah ;D Ogolnie server zajebisty mimo lekkich bledow i poje banej administracji xD

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no nie powiem... serwer fajny, bo nie grałem już od jakiś 3 lat :D Próbowałem kilkakrotnie, ale po wbiciu 20 levela nudziły mi się, a ten mnie jakoś wciągnął i znowu mogłem sobie z chęcią pograć. No ale ile można wytrzymać... Jak się zakłada serwer to trzeba o niego dbać. Co z tego, że będzie "REAKTYWACJA", jeżeli ludzi już na nim nie zagrają... Brak słów na Team i tyle.

Opublikowano

Serwer już 2 dzień jest offline w zasadzie można chyba zamknąć publikacje... Bo Admina nie ma i nie daje oznak życia, a serwerem nikt się nie zajmuje, więc pewnie padł lub tymczasowo padł.

sygnaz.jpg
Opublikowano

Popieram pana up zamykamy to bo to jest śmiech na sali a nie server tylko ludzie nie potrzebnie pobierają.

banner5.gif

Opublikowano

Chyba coś tam robią, bo sam by się ciągle serwer nie offał i włączał. Teraz aktualnie serwer działa i z bazą też się łączy tylko logowanie wyłączone. Może wkońcu naprawią i będzie działać.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...