Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motór do karty motorowerowej

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam motoru dla 13 latka na kartę motorowerową. Ma ładnie wyglądać , jeździć ok. 100 maksymalnie. Mam simsona s51 z gory thx.

21515.jpg

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zacznijmy od tego że teraz już nie ma karty motorowerowej tylko trzeba zrobić prawko na motory nawet 49cm :)

Ten kto zdał kartę przed wprowadzeniem AM raczej nie musi się niczego obawiać. ;)

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Motór jest dla bratanka do 4000 zł. Nie zdawał jeszcze karty
motorowerowej. Czy to znaczy, że już nie pojeździ ? Dawno się nad
motorami nie bawiłem więc nie wiele pamiętam ;).

21515.jpg

Opublikowano

O to chodzi ,że nie ma już karty motorowerowej.Ci co ją zdali kiedyś tam mogą na niej jeździć a tak to trzeba zrobić prawo jazdy am ,które są od 14 lat z tego co wiem.

Możecie się ze mną nie zgodzić ale moim zdaniem rieju rs2 jest godne uwagi. Używke w dobru, stanie kupi się za 4500zł ,sam zamierzam takiego kupić jeszcze w wakacje

@edit

Niby nie może jeździć ,ale mam kilku kolegów co jeżdzą od kilku lat bez niczego i nigdy problemu żadnego nie było.Co najwyżej jakiś mały mandat

Opublikowano

czlowieku, mam brata co ma 12 lat i idzie teraz do 6 klasy a jezdzi sobie Bartonem poza miastem.

normalnie bedzie jezdzil ;]

od siebie to polece Zipp pro 50 :D jak do 4000 fajnie wyglada a pisales ze zalezy ci na wygladzie ;]

Age is just a number :)

Opublikowano

Aha . Młody chce jeździć na wsi i wyjeżdżać trochę dalej, a nie chce mieć problemow jak go policja złapie. Na kiego chuja podnieśli minimalny wiek ? ...

21515.jpg

Opublikowano

Młody ma 12 lat, za rok 13 lat. Czy jak bedzie mial ten skóter (ew. jezdzil simsonem) 5 km od domu max ( mieszkamy na wsi ) to czy jak go zlapia bez uprawnien nie bedzie mial wiekszych problemow ( sad, mandat itp ) ? Najlepiej jak by mu maksymalnie spuscili powietrze i pchanko do domu :]

21515.jpg

Opublikowano

tzr, rs, gpr, xps, senda, beta rr, rieju, gilera, husqvarna ch. Wszystko na silniku am6 i derbi, reszta to szrot nie warty uwagi.

Opublikowano

Chwila.. to zna zy ze jak mam 14 lat i kupie sobie wloski czy tam francuski skuterek co sie siedzi, i bd. mial pojemnosc do 49cm to moge nim jezdzic po ulicy bez niczego?!?!?! (Prawo jazdy itp.)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wloski skuter czyli Vespa :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

A rowerowa nie ujdzie ? Jak wyglada sprawa gdy go zlapia i da im karte motorowerową? Btw. Młody jest dosyyć wysoki jak na 12 lat ma ok. 175cm wzrostu , dało by sie mu podrobić dowód osobisty :D?

21515.jpg

Opublikowano

Rowerowa nie ujdzie. W wieku 14 musi wyrobic karte motorowerowa, juz nie mozna na dowod jezdzic. A pozatym, ile ty masz lat ze piszesz o podrobieniu dowodu.. Jak da im karte to dostanie 5 albo 7 stowek mandatu :p

Opublikowano

A rowerowa nie ujdzie ? Jak wyglada sprawa gdy go zlapia i da im karte motorowerową? Btw. Młody jest dosyyć wysoki jak na 12 lat ma ok. 175cm wzrostu , dało by sie mu podrobić dowód osobisty :D?

Czy nikt nie wie ze 12 latkom można wyrabiać dowody?? Ja mam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...