Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motór do karty motorowerowej

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP: w wieku 13 lat?

No może nie w wieku 13'tu lat, nie przeczytałem tego :P. On prosił o motorower, to mu wymienilem jedyne warte uwagi. Co mnie obchodzi, że się zabije : P

Pozatym już mu do rozsądu nie przemowimy, bo się napalił :D

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Junaki to był dobry sprzęt, ten aktualny niczym nie różni się od zippów, kingwayów itd. Są montowane w polsce, natych samych czesciach co inne chinole ;]

Opublikowano

Junaki to był dobry sprzęt, ten aktualny niczym nie różni się od zippów, kingwayów itd. Są montowane w polsce, natych samych czesciach co inne chinole ;]

Zipp jest dużo cięższy ma inne przełożenie inny wygląd.

Opublikowano

Tak czy tak chinol to 4t w 50'tce składany w polsce. Nie warty uwagi, wibracje takie, że idzie dojść i się rozpada jak kazdy inny chinczyk.

Opublikowano

Tak czy tak chinol to 4t w 50'tce składany w polsce. Nie warty uwagi, wibracje takie, że idzie dojść i się rozpada jak kazdy inny chinczyk.

Nie powiedział bym siostrzeniec ma i zrobił nim już 5 tyś km.

Opublikowano

5000 km to sporo, niektóre chinole po 1500 zł z hipermarketów też tyle zrobią, więc to żaden wyczyn.

Ile już części wymienił?

Opublikowano

5000 km to sporo, niektóre chinole po 1500 zł z hipermarketów też tyle zrobią, więc to żaden wyczyn.

Ile już części wymienił?

Żadnych tyko kupił cylinder 72 ccm, ale nie to, że stary uległ uszkodzeniu tylko chciał więcej mocy.

Opublikowano

Poprostu tego nie zarejestrujesz, nie dostaniesz tablicy rejestracyjnej. Crossy typu ktm sx, kawa kx, yamaha yz, honda cr itd. i wszystko to samo z F'ką. Ty musisz szukać enduro, czyli cos z homologacja.

Opublikowano

Aha to spoko. Ale prawko kat. AM jest wymagane do jazdy po polach/lasach itp, skoro nie trzeba mi tam znać przepisów itd. ?

21515.jpg

Opublikowano

No tak bo jak cie złapią, to musisz im dokument upoważniający cię do jazdy pokazać. Nie ma znaczenia czy po polu czy po ulicy.

Opublikowano

Skoro masz zamiar jeździć tym tylko po terenie to pierdol AM.

W lesie nic Ci nie zrobią.

Motocykl ma zawsze przewagę nad samochodami/quadami.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Jak chcesz jeździć tylko po lesie to kupuj bez papierów itd. Policja Cię nie złapie. Spierdolisz w las i tyle Cię będą widzieć.

Opublikowano

@up

Myślałem nad nią, piękność <3 Jakieś opinie? Dobre plastiki? Dobrze się do tej setki rozpędza :D ?

Mam jeszcze wątpliwość, czy taki motorek przy skoku na górce mi sie nie rozpłatuje jak ten w 4:26 minucie tutaj :

:D. Myślę najbardziej nad terenem i trochę na ulicy :) Mam jakiegoś tam quada z czasów dzieciństwa ( chyba był kupowany nowy, nie pamiętam. Za jakieś 5 tyś. ) niestety po wypadku :D Ale może opchnę go za jakieś 2/3 tyś i zobaczymy. Narazie musze go odpalić bo nie jeździłem nim chyba z 3 lata i ogarnąć co to za model jest :D

21515.jpg

Opublikowano

Kartę zrobić musi, jeżeli chce na legalu jeździć po ulicach. A na twoim miejscu dołożyłbym ten tysiak albo dwa i kupił takie cudo http://allegro.pl/yamaha-tzr50-i3425925192.html . Mój kolega ma taką i leci nią max 107 km/h

Już to obaliłem, że tyle nie poleci na seryjnych częściach ;]. Do setki ci sie seria z górki moze rozpędzi, na więcej nie licz dlatego mówie, żebyś szukał odrazu z innum cylkiem, gaźnikiem, wydechem, tarczami sprzęgła, wałem itd. Za 5tys nie szukaj na seryjnych częściach..

To jest markowy motorower i jakość jego wykonania jest b.dobra, jedynie zapłon w tzrce jest kijowy : P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...