Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motór do karty motorowerowej

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozjebałem cały łańcuch w simsonie. Powód ? Próby stawania na koło.... Wymienie ten łańcuch, założę nowe opony, sprzedam to gówno i pierdole...

21515.jpg

Opublikowano

Ta maszyna jest do dojeżdżania do pracy/szkoły/nauki jazdy. Do niczego więcej sie nie nadaje. Nie wiem jak można tak kochać simsony fabryczne bez przeróbek...

21515.jpg

Opublikowano

Wygląda jak rower z owiewkami ;_;. Jak z przyśpieszeniem do max?

@edit

W motocyklu szukam dobrego przyśpieszenia i v-max. W końcu będę się ścigał na prostych z kolegami na popierdawkach, więc muszę mieć jakiegoś asa w rękawie pokazując im papiery, że to nie 125 tylko 50 :) Dlatego szukam enduro 125/50. Dobra prędkość, jazda po szosie, zabawa w lesie ^^

21515.jpg

Opublikowano

Sam się zastanawiam :) Albo enduro albo ścigacz. Kur... Do ścigacza ciągną mnie owiewki i te opony <3 Do tego ten dźwięk bassu, kisiel na samą myśl <3 Do enduro lekkość, śmiganie po lasach... Sam nie wiem... Dobra, to jaki model ściga najlepszy 125 ? Najszybszy, najbardziej zapierdalający. I enduro to samo. Chodzi mi o możliwość stuntu, ścigania się, zapier*alania po asfalcie ... <3 Z drugiej strony, waga ściga.... No ale dobra , to czekam na odpowiedzi. Dla osoby która najbardziej mi pomoże tą odpowiedzią jest limit lajków :)

P.s

Nie musisz narzekać, posty sobie nabijesz ^^

21515.jpg

Opublikowano

Jakby mi na tych postach zależało :P Po pierwsze, jaki dźwięk basu w 125 XDDDD Jak 125 to tylko 2t, bo 4t ci nie pojedzie. Ze ścigów cagiva mito, rs125, nsr125 tylko i wylacznie. Z enduro to exc, dt'tka, husqvarna 125 ( nie pamietam modelu), apka rx 125, honda crm 125,

Jak dla mnie dla ciebie bedzie najlepsze sm bo zrobisz tym wszystko to samo co scigiem i prawie to samo co endurakiem :p

Huśqa sms 125 albo exc 125 w sm to jest miazga ! <3

Opublikowano

Husqvarna mi się z kosiarkami do trawy co się do 10km/h rozpędzają kojarzy (lol) xD. A co myślisz o kawasaki kmx 125 ? Nie potrzebnie się napaliłem :C?

21515.jpg

Opublikowano

Honda cbr 125ccm,Tzr 125ccm,rs 125ccm i tak dalej nie wiem jak teraz jest w polsce z tą kartą ale chyba do 50ccm a wiec polecam tzr 50ccm podrasować zmienić moduł oraz tłumnik i zapierdziela 90km/h lub nsr 50ccm ktory tez po zmianie modemu przekracza 110km/h :)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Nie lepiej dać w łape panu od przeglądów, zarejestrować na 50 i jeździć na motorowerowej ? I tak te 2 lata sobie pośmigam po mieście/wsi bez prawka. Jak mnie zaczną ścigać wjade w las i tyle mnie widzieli ;)

21515.jpg

Opublikowano

Jak chcesz to probuj, ale zycze powodzenia.. Cbr 125 nie kupuj bo to szrot 4t. Kup sobie 50tke na silniku am6 i bedzie ci to dobrze jechalo.

Opublikowano

Jak chcesz to probuj, ale zycze powodzenia.. Cbr 125 nie kupuj bo to szrot 4t. Kup sobie 50tke na silniku am6 i bedzie ci to dobrze jechalo.

są też 2t =.-

pS: ZDECYDUJ SIĘ CO TY CHCESZ

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Fakt ;x Gadałem z ojcem. Na wiosne mamy planować zakup. Mówił mi, że w rzeszowie w salonie są takie motocykle, co wyglądają jak kawasaki, cbr'ka ( takie mini pocket ) z pojemnością powyżej 50. Co o tym myślicie? :P Mam ok. 165 cm, będę na tym chyba trochę durnowato wyglądał. Jestem trochę tęgiej postury, także :D

@EDIT
Własnie znalazłem prawdopodobnie to o co mu chodziło. To się midi bike nazywa :D

21515.jpg

Opublikowano

Fakt ;x Gadałem z ojcem. Na wiosne mamy planować zakup. Mówił mi, że w rzeszowie w salonie są takie motocykle, co wyglądają jak kawasaki, cbr'ka ( takie mini pocket ) z pojemnością powyżej 50. Co o tym myślicie? :P Mam ok. 165 cm, będę na tym chyba trochę durnowato wyglądał. Jestem trochę tęgiej postury, także :D

@EDIT

Własnie znalazłem prawdopodobnie to o co mu chodziło. To się midi bike nazywa :D

BEKA XDDD

Weź sobie kup rower, bo sądząc po poziomie wypowiedzi - nie dorosłeś na poruszanie się po drodze publicznej, tylko będziesz zagrażać bezpieczeństwu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...