Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] BlueLineM2

wersa4

242 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      192
    • Nie
      52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

y nie chce nic mowic ale macie maszyne z ovh.pl dostaniecie atak nawet z bootera to was wyrzuca a co do prezentacji to kurwa pierwszy raz takie gówno widze ;o tutaj NIC NIC NIC nie ma i jeszcze raz NIC! 0/10 lol

HAHAHHA sorka ale nie wytrzymam masz nick smetin2 czyli konkurenta tego servera..

masz hejtowac ? to wejdz sobie na swoja prezentacje i sobie hejtuj.

@Topic

Na Server Napewno wpadne..

Moim Zdaniem zapowiada sie extra..

16 lat i taka maszyna ha ha ha, serw na miesiac tak?

juz widze o ile serw wytrzyma do konca wwakacji " sory ze mnie nie bylo 2 tyg mamausia mi kabelek od komputera zabrala" haha ,do roboty nie do opieki !

Zazdroscisz im ? Ja im Zycze powodzenia z checia wbije..

Potrzebujesz Pomocy ? Napisz na PW

Pomogłem? Daj Plusika.

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to Czekam na start napewno zawitam , Shojacz prosze Cie nie groz mi zedostane bana na IP bo admininistracja MPCforum nie ma powodow mnie banowac a co do bana mam jeszcze daleko bo mam 0% warna :)

Edit : I nie zabronisz mi sie wypowiadac na MPC bo jest to forum publiczne .

1377774857-U369478.png

Opublikowano

@UP: Dla chcącego nic trudnego (if u know what I mean..)

Podobno start o 20, a Ty zamiast zajmować się przygotowaniami, to odpisujesz na głupotę jeszcze większą głupotą.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na niedojrzałość i wulgarność właściciela (Shojacza).

Jest po prostu niewyparzonym dzieckiem, więcej mówi niż robi, wymyśla maszyny z kosmosu i próbuje Wam je wcisnąć.

Zapewne za chwilę dostanę kolejną żenującą odpowiedź z jego strony, wulgarną i pokazującą poziom jego kultury.

Jak kilka lub kilkanaście postów wcześniej, ktoś wspomniał, że Shojacz "zleca DDosy".

To prawda, nasz serwer TS3 był celem takich ataków, po prostu śmiać mi się chciało jak nieudolnie próbowali (konkretnie Pan DejmieN na zlecenie Shojacz'a) go ubić.

Co więcej później szły do mnie zapytania, skąd mam maszynę, "czy z hosteamu", które jeszcze bardziej mnie rozbawiły.

Niestety Shojacz, nie każdy kupuje "ochronę", lecz umie własnoręcznie ją zrobić i skonfigurować.

A co do bezkarności Pana DejmieN'a oraz innych DDos-ujących speców.

Jeżeli mówimy o zgłoszeniu takiego faktu na policję, sprawca musi uszkodzić pliki, bazy danych, coś co jest na serwerze, by to było swego rodzaju wykroczenie (nie wiem dokładnie jak to nazwać).

A na koniec pozdrawiam serdecznie Pana DejmieN'a, który czuje się absolutnie bezkarny, zdajesz sobie sprawę, że może to Ci się kiedyś skończyć ?

Co do serwera, do tych którzy zamierzają na nim zagrać - jeżeli chcecie spędzać swój czas w "miejscu" administrowanym przez niekompetentnych, wręcz wulgarnych, niedojrzałych ludzi, to lepiej to przemyślcie. Nie kierujcie się nowościami, bo prawie każdy potrafi wyciągnąć coś z kogoś plików, a coś stworzyć to już niestety większa sztuka.

widze,ze ciekawych postow sie dokopalem .Drogi uzytkowniku jesli chcesz mnie oczerniac DDoS'ami to wez najpierw zalatw sobie jakies dowody w postaci SS / Filmiku / nagrania , cos co potwierdzi,ze Cie ( twoj serwer ) , padl ofiara DDoS'a "niby" z mojej strony

@Up: Dostaniesz bana na IP . I dodam cie do FireWall'a i cię zablokuje :]

Po pierwsze czytaj ze zrozumieniem pisles mi ze dostane bana na MPC ,wiec widze,ze masz zajebiste wtyki GZ GZ :) a co do FireWall'a to zapycha sie przy 5 GB Powodzenia . i zmien ta grafike strony bo Kwiatek nie zezwolil Ci na jej uzycie .

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...