Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] BlueLineM2

wersa4

242 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      192
    • Nie
      52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaje kolejne systemy ulepszeń :

Sura

37751845197461788314.jpg

Woj Body

25586130399793485212.jpg

Ma tylko jedną broń do ulepszenia? Tak otóż u Nas na Serverze jako, iż na Wojownika przystało jest on Dominującą klasą ale nie tak by każdego zgnieść. Dlatego jego pozostałe bronie dropią z metinów 90+ i szansa to 45%

Jego Pozostałe Bronie

46125008219358583435.jpg

Ninja Sztylety

88995950464072801372.jpg

U Ninji w sztyletach też jeden jest do dropu oto on

77845191128953374372.jpg

Ninja Łuki

09371387893853195655.jpg

Szaman Dzwony

41021919838617604747.jpg

Szaman Wachlarz

41133783372064710691.jpg

Dlaczego jedna? Otóż szaman Healer będzie tutaj dobry także ze skilli i z hitów. Ta różdżka jako wachlarz ma wbudowane śr/um. Więc nie martwcie się, że nowych innych wachlarzy nie znajdziecie. Wystarczy wam ona by siać strach u Sur :] Dodatkowo ona także dropi ale z czego. Dowiecie się w Oficjalnej Prezce

w6qirs.jpg

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up: Przynajmniej jakaś nowość. Szaman też wojownik, ma prawo wojować. @Smetin: Po co się tu wypowiadasz mając własny server? Idź tam lepiej na swojego RyKoxa :]

@Po 2. Leje na te hejty i tyle. Ludzie oceniają a sami lepiej tego nie zrobią taka prawda.

@Po 3. Sam jesteś dzieckiem Smetin i nie nadużywaj tego słowa.

@System Ulepszeń Broni 2-ręcznych : 51640868560105821026.jpg

@Truta drop z metków 90+ szansa 40% ! dropi +9

Widzisz miedzy nami jest pewna roznica ty masz 14lat ja mam 21 :) dlatego w tym wypadku dzieckiem jestes ty :)

O widze fajne bronie z rykoxa wyciagniete Powodzenia z serverem :)

Opublikowano

@Wyciągnięte, masz racje. Dzięki i tobie też życzę powodzenia :D. Jak masz rodziców jesteś dzieckiem. Rocznikowo mam 16 więc to też nie mało.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Zły pomysł z tymi sysytemami ulepszeń, nie wyrównane klasy... Sura, nie musi dropić.

Przesadziłeś z tym, wiem, że chcesz nowości, ale to już przesada : /

Ma być równo, albo wszyscy drop, albo wszyscy ulepszanie.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Tragiczny ten system ulepszeń.

A te bronie są w którymś z gotowców.

Jak chcecie, to mogę wam pomóc z wyrównaniem postaci.

Opublikowano

Postacie są wyrównane :] Sura Bm został znerfiony. Weźmie WP już nie zmieni na BM więc nie widzę Problemu. Postacie są zbalansowane. Wbijecie zobaczycie :]

@Tu chodzi jak kto umie grać. Sura BM może nie musi dropić ale i tak na ulepszenie potrzebuje więcej ulepek :] Więc zajmie mu to trochę :D

w6qirs.jpg

Opublikowano

Nie chodzi mi o PvP, tylko PvM, mam pytanie czy bronie na wyższy lvl mają wbudowany bonus na ludzi? -,-

Nie, to nie dodawaj, bo to będzie nie fer. Sura sobie wbiję bonus na ludzi i ulepszy, to będzie miał 2x lud. Taki wojownik, może mieć tylko 1x lud.

Jeśli trzeba dropić bronie to zrób tak, żeby np. z bojowego nic się nie robiło, bo to będzie strata czasu. Chyba, że do expa z wbudowanymi śr. i bon. na potwory ^^ Liczę na rozważenie tego : )

1377531174-U173186.png
Opublikowano

@Nie ale można dodać :] Propozycje składajcie na naszym forum !

@Up. Zagrasz surą healer cię zciśnie jak zdobędzie tą różdżke. Skille sury jak i archera zostały lekko znerfione i klasy są zbalansowane :]

@Sura BM nie da sobie rady tak szybko dropnąc ulepki. Z tego co ja wiem testowałem dropiene ulepek na 1 broń zajmuje grubo ponad 2h. więc server się szybko nie znudzi i będzie jeszcze dużo dodawanego w trakcie trwania :]

@Ulepki Zostaną zwiększone do jakiś 10/20 na razie tyle :] Ale trzeba ich dużo na ulepszenie jednej broni a co dopiero kilku :]

98069774828748509680.jpg

w6qirs.jpg

Opublikowano

Nie polecam ze względu na niedojrzałość i wulgarność właściciela (Shojacza).

Jest po prostu niewyparzonym dzieckiem, więcej mówi niż robi, wymyśla maszyny z kosmosu i próbuje Wam je wcisnąć.

Zapewne za chwilę dostanę kolejną żenującą odpowiedź z jego strony, wulgarną i pokazującą poziom jego kultury.

Jak kilka lub kilkanaście postów wcześniej, ktoś wspomniał, że Shojacz "zleca DDosy".

To prawda, nasz serwer TS3 był celem takich ataków, po prostu śmiać mi się chciało jak nieudolnie próbowali (konkretnie Pan DejmieN na zlecenie Shojacz'a) go ubić.

Co więcej później szły do mnie zapytania, skąd mam maszynę, "czy z hosteamu", które jeszcze bardziej mnie rozbawiły.

Niestety Shojacz, nie każdy kupuje "ochronę", lecz umie własnoręcznie ją zrobić i skonfigurować.

A co do bezkarności Pana DejmieN'a oraz innych DDos-ujących speców.

Jeżeli mówimy o zgłoszeniu takiego faktu na policję, sprawca musi uszkodzić pliki, bazy danych, coś co jest na serwerze, by to było swego rodzaju wykroczenie (nie wiem dokładnie jak to nazwać).

A na koniec pozdrawiam serdecznie Pana DejmieN'a, który czuje się absolutnie bezkarny, zdajesz sobie sprawę, że może to Ci się kiedyś skończyć ?

Co do serwera, do tych którzy zamierzają na nim zagrać - jeżeli chcecie spędzać swój czas w "miejscu" administrowanym przez niekompetentnych, wręcz wulgarnych, niedojrzałych ludzi, to lepiej to przemyślcie. Nie kierujcie się nowościami, bo prawie każdy potrafi wyciągnąć coś z kogoś plików, a coś stworzyć to już niestety większa sztuka.

Opublikowano

@UP. Może i nie jestem pełnoletni i co z tego? Tu nie chodzi o pełnoletność kolego. Ja zlecałem DDoS'a? Sam go chciałeś więc już nie piernicz głupot. Po 2. Nie jestem wulgarny, nie klne nałogowo jak połowa z waszego ts.

w6qirs.jpg

Opublikowano

@UP. Może i nie jestem pełnoletni i co z tego? Tu nie chodzi o pełnoletność kolego. Ja zlecałem DDoS'a? Sam go chciałeś więc już nie piernicz głupot. Po 2. Nie jestem wulgarny, nie klne nałogowo jak połowa z waszego ts.

Nie chodzi o pełnoletność tylko niedojrzałość. Rozróżniasz te dwa tak proste terminy ?

Co do (nieudanych) DDos'ów, sam się przyznajesz, a później mówisz, że "pierniczę głupoty". Gdzie tu jest logika ?

Jesteś wulgarny, pyskaty, a jak pewnie wiesz, przy niektórych osobach o tak niskim poziomie inteligencji, którą reprezentujesz puszczają czasem nerwy, nie dość, że piszczysz (głos) to jeszcze obrażasz. Z Tobą niestety nie da się normalnie porozmawiać.

A co do Twojej kultury to już ją pokazałeś w postach pod całym tematem więc Twoja obrona nie ma jakiegokolwiek sensu.

Opublikowano

@Przynajmniej nie olewam graczy i próbuje pomóc, rozmyślać ich propozycje :] Na Aline administracja olewała sama siebie. A na graczy to już wgl. miała wyje***.

Drop ulepek z Bossów przeróżnych tutaj jak to wygl.

53157307866384675438.jpg

Truta i bronie do expa lecą z Metinów 75+ i jest na nie tylko od 10 do 45% więc nie tak mało :]

5dni po starcie zostanie zrobiona przerwa techniczna i dodamy kilka ciekawości ale to już niespodzianka :]

@Czym większy level to mniej % na drop. Jeżeli uda ci się wydropić coś na 250lv możesz dostać tego troszkę więcej + bonus w postaci książki bonusów. Bonus daje 45% na potwory oraz podnosi ci o 10% na ludzi. Jest to trudno wydropić, więc trzeba trochę na metkach/bossach posiedzieć.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Drop b. fajny. Ile trzeba ulepek na powiedzmy 1,2 broń w systemie? Z 9-ogonów taki drop ulepek, to ja bym mu zwiększył lvl do 130, dał więcej hp i ok.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Nic z tego nie wyjdzie, co do Ciebie shojacz... Z toba wspolpraca sie jest zajebista.

1. Rozdawanie lvl-i ...

2. Dawanie Gm-a bez mojej/kogokolwiek zgody

3. Nie ogar w 100%, zamiast pracowac to po ts-ie lata i wyzywa innych, bawi sie z nimi

4. Nie umie sie przyznac do wlasnego bledu

5. Questy piszesz takie ze wohoho :*

6. Pseudo Twoje questy znalazlem na mpc i nie przywlaszczaj sobie questow kwiatmixa , nexica i innych.

7. Obiecuje wam, ze ta maszyna ktora poda bedzie fake. Tak samo jak on

8. Zegnam

ahh jeszcze jedno. Dexter nie jest leniem, ogarnia wiecej niz ty i zawsze tak pozostanie, powinienes na hamachi zostac, tam tez niczego nie osiagniesz/ nie osiagnales . Jestes zwyklym noobkiem:> Chciales startowac na gotowcu, gdy razem pracowalismy: Pzdr dla Ciebie, na dodatek nie chcialo Ci sie serwa robic tylko wolales sobie w domu w creeda pograc... Jeszcze raz wspomne o Twoich questach, sa banalne do napisania. Pewnie jeszcze je piszesz w zwyklej n'ce ? HAhahaha . . . Milego utrzymania serwera przez pare dni, przy 50 graczach.

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

@Up dziękuje :]

@Na server został dodany System Oponek. W każdym M1 gdzieś na mapie, repsią się Oponki. Stalek nie będzie w Sklepach. Trzeba będzie je wydropić właśnie z ów oponek. Tak samo bronie na 65+ do dropu 100% z metków bossów by się szybko nie znudziło i by nie było ulepszania po pachy !

@Tak wtedy grałem w Creed'a bo jestem jego Odwiecznym Fanem. Mam wszystkie części i 29października kupuje 4 :] Masz widzę do tego jakiś Problem. Mam prawo też pograć przez 1/2h.

@Co do graczy. Wole te 50graczy niż takiego cb. na serverze :]

@Już mam lepszego ClientMastera niż dexter. :]

w6qirs.jpg

Opublikowano

16 lat i taka maszyna ha ha ha, serw na miesiac tak?

juz widze o ile serw wytrzyma do konca wwakacji " sory ze mnie nie bylo 2 tyg mamausia mi kabelek od komputera zabrala" haha ,do roboty nie do opieki !

cqs8.jpg

Opublikowano

Będzie launcher czy client? Jeśli będzie client, to usuń zawartość folderu BGM. Trochę wagi mniej ^^

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...