Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] BlueLineM2

wersa4

242 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      192
    • Nie
      52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne zmiana maszyny z 50 gb na 5 gb ;d Nie żeby coś ale już powoli mi się serwer odwiduje ;d

Na to gówn@ smetin niewejde bo gorsze od tego ;d

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Y to jest zapowiedz ? Szczerze to chuja się z niej dowiedziałem.

Jest wiele niewiadomych pozatym;

36x 3tb 36 dysków po 3tb macie ? LoL.

Nie zagra na chwilę obecną.

mojasygnan.png

Opublikowano

Hoho, ciekawe kto odważył się zasponsorować taki beznadziejny projekt, udostępniając wam taką maszynę..

Chyba cię trochę poniosło gdy robiłeś tą prezentację, lub nie byłeś trzeźwy.

Co do serwera..

Wiemy tylko, jak wyglądają kostiumy, bronie i zbroje, nic więcej nie podałeś.

~~/\~~

Procesor Server : Bi-Xeon E5
Pamięć Ram : 64GB
Rdzenie : 16
Dyski Twarde : 36x 3TB SATA3
Karta sieciowa : TenGigabitEthernet
Internet 10GB/s
Filtry Anty DDoS: 50Gbps (i wyżej)
FireWalle
~~\/~~
Opublikowano

Jesli chodzi o Shojacza to jest czlowiek fake, nigdy wam prawdy nie napisze. Znam go ponad rok i wiem co potrafi wymysli, niby to jest quester, a nie napisze nawet prostego questa :). Jedynie co to skleja questy ( w czesciowych funkcjach ). Nie polecam tu gry, a co do maszyny to jest kolejny fake ( nie wie nawet co napisal )

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

@Up: Człowiek Fake to ty. I współpraca z tb. była rok temu fake. Wysyłałeś bazy mysql kolegą. To trzeba być idiotą. Sklejam questy? Piszę lepszy niż ty. Nie wiesz co potrafię więc nie piszzz :]

w6qirs.jpg

Opublikowano

Ale mogliście chociaż nie pisać bzdur na temat maszyny.

Bo to jest dziecinne, przez takie zachowanie nie przekonacie do siebie graczy.

Z resztą, wszystko okaże się podczas startu, dostaniecie pewnie pierwszego, lepszego ddosa i będzie po serwerze..

Gdzie była zamówiona ta maszyna?

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Shojacza. A czemu jest proste ma niewyparzony jęzor pozatym woli zlecić komuś ddosowanie innych projektów lepszych od niego. Co do serwera to już bardzo długo widzę te bronie i są ohydne tyle ode mnie.

Opublikowano

Nie chcę hejtować, ale hosteam nie ma nawet w ofercie Xeonów-E5, filtrów anty-ddosowych 50Gbps, ani dysków 3TB ( w szczególności 36 sztuk)

• skalowalna pamięć operacyjna 16-48 GB RAM,

Chyba, że robiona na zamówienie..

Ale wtedy byś za nią zabulił ponad 10 tysięcy.

Opublikowano

z zapowiedzi nic się ciekawego nie dowiedziałem

ani jaki jest system ulepszeń ani nic chcecie startować serwer to pokażcie coś co mnie zachęci bardziej do gry niż tylko zmieniony skin postaci

Opublikowano

uu shojacz damianeqqqq czy jak ci tam dziecko widze hejty sie zaczynaja sypac zes tak namieszal ze sie we wlasnym gownie zakreciles :D
zaraz sie dowiemy ze macie jeszcze nowsza maszyne z exone vps za 29zl <lol2>

Opublikowano

@Up: Przynajmniej jakaś nowość. Szaman też wojownik, ma prawo wojować. @Smetin: Po co się tu wypowiadasz mając własny server? Idź tam lepiej na swojego RyKoxa :]

@Po 2. Leje na te hejty i tyle. Ludzie oceniają a sami lepiej tego nie zrobią taka prawda.

@Po 3. Sam jesteś dzieckiem Smetin i nie nadużywaj tego słowa.

@System Ulepszeń Broni 2-ręcznych : 51640868560105821026.jpg

@Truta drop z metków 90+ szansa 40% ! dropi +9

w6qirs.jpg

Opublikowano

Fajne 2-ręki i pomysł co do broni 75 ^^ Aż mi się mentalem zachciało grać : 3

Kiedy ten serwer ma mieć start?

@down Lepiej dzisiaj : 3 :rolleyes:

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...