Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] BlueLineM2

wersa4

242 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      192
    • Nie
      52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server ON albo jutro albo za 2 dni /3 dni wiesz. Trzeba skończyć to porządnie :]

@Panie Smetin : Na Hosteam ma pan filtry ddos 30Gbps+ więc nie piernicz Pan głupot.

Czlowieku ty wiesz co to jest 30gb/s? Na hosteam masz filtry 1,5gb/s 30-50gb/s firewall to maja kraje na portach europejskich!

@aw

Bedzie trzeba czytac ku?

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Smetin. Twój server był robiony w Paincie :] . Zbroje jakieś gówna zielone itd. Po 2. Takie z Was są Hackery a w rly. nawet tyłka z przed monitora nie ruszacie. Po 3. Twój Poziom jest żałosny. Pewnie w domu zwalasz sobie na router i niby ddos ;/. Psuć servery potrafisz, i tyle nie ? Bo twój poziom IQ jest niższy niż dziecka 3letniego. Co z tego, że mam 15lat? Zrobiłem lepszy server niż te twoje gówno. Waliłeś w niego chyba swoim kutaskiem, a nie boterem. Jesteście ludzie żałośni. Zróbcie własny server Pogadamy. Na OVH jest więcej wykupionych serverów niż na Hosteam. Więc nie pierdol**e głupot. I dla twojej wiadomości mamy firewalla :] Taniej bo są teraz w promocji jak wykupisz drożej server.

@Czxx: Strona działała całą noc i teraz nawet działa. Już były takie hackerki na TS co dałem im root'y. Gówno zrobili. Zapchali porty na 6/7% więc czekam na te wasze ddosy na starcie. Nie dziwcie się jak wam zablokują botnety i zgłoszą sprawę na Policje. Bo dla was to tylko kraty w oknie i ani rusz.

Wiesz co z tego, że masz 15lat? - nie potrafisz się zachować i opanować :x

Zrobiłeś serwer i coś potrafisz bla bla bla ... ohh a co to wgrać full gotowca pozmieniać coś itp itd? smetin i zbr paint ohh a Wy nie ma cie zbr. z painta?

Nic nowego na serwerze nie masz i wątpię abyś miał ;3

Ps. straszysz policją a wiesz, że serwery metina są nie legalne? miałbyś bardziej przejebane ;x

i na dodatek nie masz 18lat a będziesz trzepać kase z is ojj to też można zgłosić ;)

Więcej osób ma serw w ovh? no tak bo te stare serwery typu pando**mt2 nie miały ddos'ów, ponieważ wtedy nie było zazdrości takiej jak teraz ;)

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Za dużo wymyślane jak dla mnie :D

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

SS'y zostana dodane juz niebawem . thx , ze przypomniales o pierscionku anty expa cos z nim pokminie

Hłe Hłe kolego podaj z checia te IP sam zablokuje :) Po pierwsze udowodnij mi ,ze to moje bootery

i tak dla twojej wiadowmosci nie mam bootera tylko Botnet'a i nie pisz ze mam lacze 1mb/s bo nie wiesz co mam , a codo botera to chyba sobie napisze skrypt specialnie dla cb , i jakmasz cosdomnie to wejdz na ts'a serwerowegolub podaj swojego bo wgl nie wiem kto ty jestes :)

Uzywacie dedykowanej chmury w ovh i macie parametry jakie macie, wiesz

czemu tak tanio? bo zarabiaja na tym ze to kupiliscie i wam zabiora

odrazo po starcie po 1 ataku bo nie zezwalaja na atakowanie maszyn bez

firewalla tak dla twojej wiadomosci nie masz zielonego pojecia o naszej maszynie a po drugie maszyny nie zabiora po 1 ataku bo byly przeprowadzane ataki na serwer wiec trzymaj sie ramy to sie nie posramy Pozdrawiam cieplutko [HA]Admin (DejmieN )

PS a co do muli kont wystarczy wejsc na twoj profil i zobaczyc jak nabijales posty .

I jak z tym anty exp będzie czy nie będzie bo nwm,czy zagrać

Opublikowano

WItam , z tej strony ( były) [HA]Admin DejmieN od dnia dzisiejszego Godz ok.20;00 nie jestem juz w team zrezygnowalem gdyz nie moglem dogadac sie z Shojaczem z ktorym zakladalem serwer . Z tego co mi wiadomo jest juz tam moj nastepca wiec serwer zapewne zapwene tak jak bylo planowane wystartuje . Hmm co ja teraz bd robil ? czy bd robil jakis serwer ? tak mam w planie cos postawic ale o tym dowiecie sie juz niebawem , Jeszcze raz pozdrawiam graczy i administracje zycze powodzenia i udanej gry .

Kontakt ze mna Po Lewej stronie GG

(thx dandun)

PS stronka muli bo jest off logowanie serwera jaki wszystko co na nim jest

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Up po lewej stronie :PPP

Nie no powodzenia, szkoda że niejesteś w teamie, a na ostatnią chwile się teamu nie zmienia nigdy nie wiadomoc kto to :))

@@ WIęc jak maciw już przybliżoną datę startu ??? Czy dalej 27/28/29 ?? ;//

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

No no oby dzisiaj wystartował może stronke nowa robia czy coś w tym rodzaju :P No ale cóż nie spieszyć sie byle do 30 był :P

44973787949231304450.gif

Opublikowano

Z tej strony [GA]AneviQ. Jak wcześniej było powiedziane, że start na 99,99% będzie do 30 lipca. Być może,że jutro lub pojutrze .

Póki co chciałbym wam powiedzieć iż nowy adres to : BlueLineM2.eu, a forum last-forum.xaa.pl . ( Forum jest tymczasowe, iż robimy nowe foru,które ujrzycie jutro)

Opublikowano

Witam,

Z tej strony [HA]Shojacz. Mam zbanowane konto na 7dni więc pisze z konta naszego Grafika. Otóż jak wiecie Dejman i Dexter opuścili team. Są to lenie i nieroby. Server startuje ok 28/29 jakoś tak. W 100% powiem, że 30lipca. Ale wszystko może się zmienić. Server 4FuN. Szybko nie padnie mamy nową machine z filtrami 5gb więc jest dobrze. Testowaliśmy ją waląc z botnetów 5gb porty zapchane 25% z czego w kilka sekund się wypróżniły. Zapraszamy na forum na razie na xaa.pl bo forum www.board.bluelinem2.eu jest jeszcze w Budowie. Dejman mnie straszył ddosami :] W najgorszych chwilach poznaje się z kim się pracowało. Więc drogi Dejmank'u adijos i rób server z Dexterkiem :]. Pozdrawiam [HA]Shojacz

(U Nas Administracja odpisuje na GG,FORUM,TUTAJ,PW W GRZE. Nawet jak jest duży spam) Administracja jest może i małoletnia ale ogarnięta i chętna do udzielenia pomocy każdemu !

w6qirs.jpg

Opublikowano

Witam,

Z tej strony [HA]Shojacz. Mam zbanowane konto na 7dni więc pisze z konta naszego Grafika. Otóż jak wiecie Dejman i Dexter opuścili team. Są to lenie i nieroby. Server startuje ok 28/29 jakoś tak. W 100% powiem, że 30lipca. Ale wszystko może się zmienić. Server 4FuN. Szybko nie padnie mamy nową machine z filtrami 5gb więc jest dobrze. Testowaliśmy ją waląc z botnetów 5gb porty zapchane 25% z czego w kilka sekund się wypróżniły. Zapraszamy na forum na razie na xaa.pl bo forum www.board.bluelinem2.eu jest jeszcze w Budowie. Dejman mnie straszył ddosami :] W najgorszych chwilach poznaje się z kim się pracowało. Więc drogi Dejmank'u adijos i rób server z Dexterkiem :]. Pozdrawiam [HA]Shojacz

(U Nas Administracja odpisuje na GG,FORUM,TUTAJ,PW W GRZE. Nawet jak jest duży spam) Administracja jest może i małoletnia ale ogarnięta i chętna do udzielenia pomocy każdemu !

Czemu zmieniacie maszyne? mieliscie miec firewalla z filtracja 50gb/s -,- masz botneta 5gb/s? :D to najgorszy botnet o jakim slyszalem to jest boter dziecko poczytaj najpierw zanim cos napiszesz ;)

Opublikowano

Czemu zmieniacie maszyne? mieliscie miec firewalla z filtracja 50gb/s -,- masz botneta 5gb/s? :D to najgorszy botnet o jakim slyszalem to jest boter dziecko poczytaj najpierw zanim cos napiszesz ;)

Masz Problem ? Pokaż na co cie stać ,postaw serwer to i my się posmiejemy :)

Opublikowano

@Na dziecko to teraz ty wszedłeś pisząc takie bzdety. Ja nie jestem od ddosowania itd. Bo nie jestem debilem takim jak ty. Tylko potrafisz ddosowac tak ?

Idź lepiej na swoją zapowiedz i tu się nie wypowiadaj bo, aż śmiech na forum.

@Topic: Forum możliwe będzie dziś wieczorem !

w6qirs.jpg

Opublikowano

@Na dziecko to teraz ty wszedłeś pisząc takie bzdety. Ja nie jestem od ddosowania itd. Bo nie jestem debilem takim jak ty. Tylko potrafisz ddosowac tak ?

Idź lepiej na swoją zapowiedz i tu się nie wypowiadaj bo, aż śmiech na forum.

@Topic: Forum możliwe będzie dziś wieczorem !

a kto powiedzial ze ja ddosuje? nigdy tego nie robilem i nie mam zamiaru haha, tylko te bzdury co ty wypisujesz sa zenujace, zaraz sie okaze ze macie firewalla 5mb/s a nie 5gb/s ;) + twoja prezentacja nei zacheca tylko zniecheca ;/

Opublikowano

a kto powiedzial ze ja ddosuje? nigdy tego nie robilem i nie mam zamiaru haha, tylko te bzdury co ty wypisujesz sa zenujace, zaraz sie okaze ze macie firewalla 5mb/s a nie 5gb/s ;) + twoja prezentacja nei zacheca tylko zniecheca ;/

A ja jak na ciebie patrze mi mnie aż rzuca po bokach :)

Powiem, Ci tak. Jeśli masz problem typu prezentacji zgłoś, na pw , tyle ci powiem. A nie psujesz nam opinie serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...