Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwoje Egzorcyzmu oraz Rady Pustelnika, możemy je zdobyć
już od samego początku gry. Wypadają z kamieni metin.
Dodane są również jako nagrody za misje oraz mogą wypaść z kolorowych szkatułek.

a w FAQ pisze:

5. Zwoje Egzorcyzmu i Rady Pustelnika
-Zdobywamy z kolorowych skrzynek oraz możemy nabyć w ItemShopie

To w końcu lecą z metinów czy nie ?

Oczywiście ja byłbym za zostawieniem z metinów ( z bardzo małym % ),

ponieważ skrzynie lecą słabo, więc głównie rady i zwoje będą opierały się na IS.

Chyba że zmniejszycie czytanie KU do 8h jak nie wejdzie 6h.

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli kto ma hajsy ten ma 2xP na 35 kilka dni po starcie ^^

Dokladnie , zobaczycie jutro ze bedzie placz z tymi zwojami bo te skrzynki leca ho ho tak zajebiscie ze tylko grac:x

Wspomnicie moje slowa kilka h po starcie :D

PS no ale ten kto lubi hardy to bedzie zadowolony ja bym to osobiscie z is wypierdolil mowa o zwojach , jak kazdy ma miec rowne szanse to wyjebac to z is i gramy rowno ;x

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

z ku będzie dużo zabawy :/ kto jest za tym żeby 10 ku było do G ? <3

zniechęcaja zwoje w is :mellow: nie zagram z tego powodu gdyż każdy debil co ładuje w IS będzie miał owiele łatwiej

Pamiętaj słowa Matki .

Opublikowano

Moge wiedzieć czy ten client działa, bo jak uruchamiam go jako admin, to pisze " Nie znaleziono informacji o aktualizacj. Spróbuj ponownie później."

Opublikowano

rooobot to jest hard! a nie medium. normalnie na pl musisz miec 55 pomyslnie przeczytanych ksiazek( w praktyce 4-5 miesiecy) - no chyba ze uzywasz egzo. serwery hard like old school sa oparte na metin2.pl.

spojrz chociaz na ravia. ludzie lataja 90+i maja po 2 skille p...

Opublikowano

z ku będzie dużo zabawy :/ kto jest za tym żeby 10 ku było do G ? <3

zniechęcaja zwoje w is :mellow: nie zagram z tego powodu gdyż każdy debil co ładuje w IS będzie miał owiele łatwiej

Ze skrzynek ci zwoje lecą -,-

Opublikowano

Jakby mnie nie było na starcie, to nie krzyczcie, że mam serwer w dupie, za chwile jade do wrocka i bede w domu kolo 11 w domu dopiero i jestem bez spania od 8 wczoraj, więc raczej pójde spać

alepoco.jpg

Opublikowano

Jakby mnie nie było na starcie, to nie krzyczcie, że mam serwer w dupie, za chwile jade do wrocka i bede w domu kolo 11 w domu dopiero i jestem bez spania od 8 wczoraj, więc raczej pójde spać

Cool-story-bro.jpg

Opublikowano

mam pytanie jak z dt czy na 7 pietrze beda z metka ku dropic

raczej tak ...

tzn powinno dropic zeby dt nie bylo takie nuudnawe:D

56096062140461666809.png

Opublikowano

Dzieki, juz sciagam klienta mam nadzieje ze nie bedzie jakiegos przypalu na starcie:D a co do tych blokad odnosnie czitow to sie okaze czy naprawde nie dzialaja:D

Opublikowano

w sumie to i lepiej ;] ze naprawili

no tak trzeba przejsc cale dt aby sobie otworzyć smieszną mapkę. Smiech na sali;)

projekt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...