Pani Kasia
Napisano 25 luty 2012 - 17:57
Ps: dzisiaj ZUO o 18:) 1lv tez maja szanse:) bo jest podział lv:)
Zapraszam
Użytkownik Ataiws dnia 25 luty 2012 - 09:50 napisał
Edit. To sobie pograłem :

teraz jak bylem w m1 jinno to jest z 30sklepow i duzo osób w m1:)
Gra tak na oko z 400 osób:)
Napisano 25 luty 2012 - 18:32
Użytkownik NasuWoj dnia 25 luty 2012 - 17:57 napisał
Ps: dzisiaj ZUO o 18:) 1lv tez maja szanse:) bo jest podział lv:)
Zapraszam
Ludzi wieczorem jest z 300.
teraz jak bylem w m1 jinno to jest z 30sklepow i duzo osób w m1:)
Gra tak na oko z 400 osób:)
A będzie jeszcze więcej
Forum Nawie.eu -> Aktualności -> "Reklama serwera Nawie.eu"
Jeśli ktoś jest grafikiem to oczywiście może stworzyć jakieś sygnatury, bannery i inne oraz przesłać mi je na PW tu lub na forum serwera. Jeżeli będą dobrze zrobione dodam je do tematu.
Użytkownik Troende edytował ten post 25 luty 2012 - 20:10

Napisano 25 luty 2012 - 21:56
Napisano 26 luty 2012 - 00:25
Zapraszam na JailBreak do wspólnej zabawy, im nas więcej tym lepiej.
1 Noc JailBreak, która odbyła się dnia 3 na 4 Marca, za nami.
2 Noc 10 Marca na 11 Marca czyt. Sobota na Niedziele - Zapraszam Dział Jailbreak Informacje i Konkursy - Zapisz się, startujemy o 23:00
Napisano 26 luty 2012 - 01:30
Napisano 26 luty 2012 - 04:01
Witam po raz kolejny graczy serwera Nawie.eu ![]()
Dziś mam do Was prośbę, a mianowicie proszę Was o pomoc przy reklamie serwera. Niestety z dnia na dzień zmniejsza się liczba graczy online, nie jest jeszcze bardzo źle, ale obawiamy się, że niedługo może spaść liczba graczy poniżej 100 i wtedy będzie już źle.. A zatem, poniżej macie elementy reklamowe m.in. baner Nawie oraz sygnaturkę. Niedługo postaram się wrzucić więcej reklamówek ^^
My staramy się reklamować serwer jak tylko się da, wykupiliśmy nawet reklamę na stronie która jest b. często odwiedzana przez graczy Metina. Niestety nie mamy wiele czasu na reklamę, aktualnie pracujemy nad Piekielnymi Katakumbami, więc pozostaje nam bardzo mało czasu na rozreklamowanie serwera.
Sygnatura:
KOD:
enter
EFEKT:
Banner:
KOD:
EFEKT:
Prezentacja serwera v.1
KOD:
EFEKT:
Prezentacja serwera v.2
KOD:
EFEKT:
Film/Trailer:
KOD:
EFEKT:
Użytkownik Troende edytował ten post 26 luty 2012 - 14:23

Napisano 26 luty 2012 - 09:35
Ciekawe czy wam było by tak fajnie jak by boty na modzie spamowali ze zapraszają na inny serwer
Ludzi macie mało bo to normalne na takim hardzie, ludzie nie przychodzą z PL na priwy żeby robić konia i skile miesiącami i ogólnie się męczyć z ulepszaniem itp. dodatkowo w kamyk w IS który wbija skila z G na P
Napisano 26 luty 2012 - 12:40
Cytat
Troende chociaż jestem graczem Waszego serwera i bardzo mi się podoba to takie zagrania mnie odpychają. Chcecie żeby na Waszym serwerze ludzie grali uczciwie? Tak, bo banujecie osoby które nie grają fair. To czemu posuwacie się do nakłania ludzi aby w ten sposób reklamowali serwer? To nie jest w porządku. Aż tak jesteście zdesperowani ? Zastanów się, czy czasem nie będzie skutków ubocznych po takiej świetnej reklamie.
Użytkownik PoisonIvy edytował ten post 26 luty 2012 - 15:12
Napisano 26 luty 2012 - 12:59
Cytat
1. i instalujemy.
2. Rejestrujemy się na stronie jakiegoś serwera, oczywiście musi być on dostępny w Metin2Modzie.
3. Uruchamiamy Metin2Mod, logujemy się na serwer, tworzymy postać 1 lv(najlepiej Jinno [najwięcej ludzi]), klikamy F5 i uruchamiamy SPAM BOTA.
4. Wybieramy spam boty;
a) "Do piszących na 'wołaj'" - Wpisujemy tam treść np. "www.Nawie.eu - Najlepszy PL serwer Metin2! Klient tylko 400mb!"
Włączamy SPAM boty, minimalizujemy grę. Następnie przechodzimy do pkt. 2 i robimy wszystko ponownie, aby spamić jednocześnie na ~3 serwerach
Administracja sama namawia do botow.Wez się następnym razem zastanów zanim coś napiszesz...
Jak dla mnie to jest karygodne zachowanie Administacji i powinna wylecieć...
Ps: To jest moje zdanie,mam do tego prawo.
Sam myślę czy by nie zostawić serwera,jak administracja robi to czego sama by nie chciała.
@Nie wiem czy wiesz ale w regulaminie MPCforum pisze "Nie rozwalamy innych serwerów"
Przez twoja głupotę mozemy stracić prezentacje.
Napisano 26 luty 2012 - 14:23
Dziękuje bardzo..

Napisano 26 luty 2012 - 14:32
Użytkownik Troende dnia 26 luty 2012 - 14:23 napisał
Dziękuje bardzo..
Jeszcze tutaj KamerModa nie ma,bo Kamer Opłacany jest przez Welesa,Ale to kwestia czasu już Pong jest na mpcforum.
A przez właśnie twoją propozycje "SpamBotow" Potencjalni gracze bd wiedzieć jak powstała reklama serwera.
@A co do "sprawdzanie zabezpieczeń serwerów" Zrób sam serwer i ciekawe czy ci się uda uniknąć kamermoda(Chyba ze zapłacisz),Według twojego rozumowania to takie serwery jak bal**ra,Pan**ra, nie są zabezpieczone bo nie opłaciły kamera?
Gdyby Weles nie opłacał kamera na 100% by byl Mod:),jeśli ty piszesz ze na serwer nie wejdzie się na modzie, i to jest zabezpieczenie?.Czyli mam rozumieć ze opłacanie kamera to jest zabezpieczenie tak?
Tyle mam do powiedzenia
Napisano 26 luty 2012 - 15:08
Użytkownik Troende dnia 26 luty 2012 - 14:23 napisał
Dziękuje bardzo..
Restive masz racje każdy popełnia błędy. Gorzej jeśli ktoś zwróci uwagę takiej osobie a ona nie widzi w tym problemu.
Cześć i czołem! Więcej tego tematu nie poruszę.

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry