Napisano 15 luty 2012 - 17:18
Mój regulamin:
1.Zrobić coś porządnie.
2.Zawsze wszystko robie na czas.
3.Pomoge każdemu.
Materiały zawarte powyżej są objęte prawem autorskim. Ich kopiowanie, powielanie bądź rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.
Pani Kasia
Napisano 15 luty 2012 - 18:55
Użytkownik palma123 dnia 15 luty 2012 - 17:15 napisał
Stoi bo jeszcze nikt ataków nie próbował
No i miarka się przebrała. Ban na forum dostałem za to ze prawdę piszę. Pompex to jakiś tchórz, który boi się konforntacji słownych. Woli dać bana niż porozmawiać bo wie, że nie ma argumentów. Wkurzający na maksa koleś. 18-letnie dziecko, które tak pogążyło się w wirtualnym świecie, że nawet zapomniało jak się rozmawia z ludzmi.
Serw dno, już nawet na swoje konto nie wchodzę bo szkoda siły i nerwów. Mam nadzieję, że Ci to w ch... padnie wszystko, bo Ty nawet swoją matkę pewnie byś sprzedał jakby Ci dobrze zapłacili.
Mam nadzieję, że wypowiedzą sie tutaj również inne osoby, które grały bo to co tam się dzieje przekracza ludzkie pojęcie.
Użytkownik AdrRek edytował ten post 15 luty 2012 - 21:34
Tamto eq i tamten świat...
Napisano 15 luty 2012 - 22:14
Użytkownik AdrRek dnia 15 luty 2012 - 18:55 napisał
No i miarka się przebrała. Ban na forum dostałem za to ze prawdę piszę. Pompex to jakiś tchórz, który boi się konforntacji słownych. Woli dać bana niż porozmawiać bo wie, że nie ma argumentów. Wkurzający na maksa koleś. 18-letnie dziecko, które tak pogążyło się w wirtualnym świecie, że nawet zapomniało jak się rozmawia z ludzmi.
Serw dno, już nawet na swoje konto nie wchodzę bo szkoda siły i nerwów. Mam nadzieję, że Ci to w ch... padnie wszystko, bo Ty nawet swoją matkę pewnie byś sprzedał jakby Ci dobrze zapłacili.
Mam nadzieję, że wypowiedzą sie tutaj również inne osoby, które grały bo to co tam się dzieje przekracza ludzkie pojęcie.
Bo stylu pisania tego użytkownika, chyba sami wiecie z kim mam, a raczej miałem do czynienia...
Poleciał raport, nie mam zamiaru użerać się z człowiekiem Twojego pokroju :/.
@temat
Zapraszam na serwer
Użytkownik Cyclone edytował ten post 15 luty 2012 - 22:15
Napisano 16 luty 2012 - 01:12
Użytkownik Cyclone dnia 15 luty 2012 - 22:14 napisał
Styl jak najbardziej w porządku. Szkoda tylko, że trzeba aż tutaj napisać żebyś się łaskawie odezwał.
A z człowiekiem mojego pokroju jak to Ty nazwałeś nawet nie masz szans polemizować, czego nawet nie chcesz spróbować z racji tego, że nie masz argumentów na swoja obronę.
Na forum Devux.pl napisałem masę postów żeby się cokolwiek dowiedzieć. Z Axis kasowaliście, banowaliście i to nie tylko mnie, lecz też osoby, które chciały się dowiedzieć co stało się z ich eq. Takie zabezpieczenia macie kolego. Wytłumaczenia z Waszej strony jak nie było tak nie ma. Sam serwera nie ogarniesz i mam nadzieję, że zdasz sobie z tego sprawę. Czuję, że to nie będzie ostatnia tego typu sprawa na serwerze. Już poleciały bany za bug expa, który sam spowodowałeś (oczywiście niektórzy nie dostali nawet cofki lvla nie wiedzieć czemu).
@temat
Nie polecam.
Napisano 16 luty 2012 - 10:00
Napisano 16 luty 2012 - 17:45
1. Jak można Usunąć Postać ?
2. Co to znaczy "Reklama Serwera za SM " , Bo nie bardzo rozumiem. Dla niektórych może być tak , że Podeśle komuś link i dostaje 1000 SM , a u innych Musi się ktoś zarejestrować , żeby coś dostać.
Pozdrawiam i Polecam.
Dante - Sura WP ; P
Napisano 16 luty 2012 - 19:22
Użytkownik AdrRek dnia 15 luty 2012 - 18:55 napisał
Stary, gram na tym serwerze i uważam że serwer jest wystarczająco ogarnięty. A co do Pompexa widać że jest ogarniętym człowiekiem i adminem i widać że wie co robi. Wcale nie jest "18-letnim dzieckiem, które tak pogrążyło się w wirtualnym świecie, że nawet zapomniało jak się rozmawia z ludzmi." ( Prawnie mając 18 lat nie jest się już dzieckiem, a pod względem intelektualnym widać że nie jest jakimś dzieciakiem. ) Ogarnia serwer i widać że nigdy w życiu nie wiedziałeś ile kosztuje utrzymanie takiego serwera, więc nie wypowiadaj się że on to robi jedynie pod zarobek. Może i coś z tego ma ale nie są to wysokie sumy.
Pozdrawiam
Eastern.
Napisano 16 luty 2012 - 21:45
Wejdź na forum, poczytaj... W zasadzie to chyba nie będziesz miał co czytać, bo Pompex co mu nie pasuje to od razu do kosza, więc i tak nie będziesz wiedział o co chodzi. Ja z tym serwem nie chcę mieć już nic wspólnego. Pompex, ciesz się
Nie Polecam.
Napisano 17 luty 2012 - 23:39
Użytkownik AdrRek dnia 16 luty 2012 - 21:45 napisał
Wejdź na forum, poczytaj... W zasadzie to chyba nie będziesz miał co czytać, bo Pompex co mu nie pasuje to od razu do kosza, więc i tak nie będziesz wiedział o co chodzi. Ja z tym serwem nie chcę mieć już nic wspólnego. Pompex, ciesz się
Nie Polecam.
Nie podoba się ? Nie musisz grać a swoje opinie możesz zachować dla siebie.
Napisano 18 luty 2012 - 19:01
Agresio
Elitemt2 - off
Insperia - off
Diwang2 -off
Mmmyt2 - off
Balboramt2 - off
Tonitrummt2 - off
Reactivemt2 - off
Devuxmt2 - on
Wszędzie nick : Agres :>
Także zapraszam na kanał yt :
http://www.youtube.com/user/Agres011?feature=guide
Napisano 18 luty 2012 - 19:23
Użytkownik Eastern. dnia 17 luty 2012 - 23:39 napisał
Nie gram, nie gram. Szkoda czasu. A forum jest po to żeby wyrażać opinie, nie tylko te pozytywne, więc delikatnie mówiąc- cicho siedź.
Napisano 21 luty 2012 - 19:37
Serwer ON Zapraszamy
Użytkownik Tyski71 dnia 19 luty 2012 - 21:55 napisał
Jeśli widzisz bug zgłoś go Pompexowi lub napisz tu a moge Cię zapewnić że zostanie przez Pompexa zlikwidowany.
Pozdrawiam.
Eastern.
PS. Pompex o ktorej okolo OX ?
Użytkownik Eastern. edytował ten post 21 luty 2012 - 19:57
Napisano 23 luty 2012 - 15:31
Użytkownik dawiiid dnia 21 luty 2012 - 21:57 napisał
Prosze bardzo
PS. Pompex jeśli w wolnym czasie sprawdzisz maila będę wdzięczny.
LAUNCHER PO UPDATE NIE DZIAŁA
Użytkownik Eastern. edytował ten post 28 luty 2012 - 17:06
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry