Skocz do zawartości

Devux MT2[PL] [Dedyk]

627 odpowiedzi w tym temacie

Killerek Rafi

Pijawka II

• Members
  • Pip
  • 62 postów
  • Czas Online: 1d 11h 41m 36s
PolEcam
Informacje na witrynie MPCforum.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych.
Mój regulamin:
1.Zrobić coś porządnie.
2.Zawsze wszystko robie na czas.
3.Pomoge każdemu.

Materiały zawarte powyżej są objęte prawem autorskim. Ich kopiowanie, powielanie bądź rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

AdrRek

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 45 postów
  • Czas Online: 3d 19h 38m 53s

Wyświetl postUżytkownik palma123 dnia 15 luty 2012 - 17:15 napisał

Coż ode mnie tylko tyle, + że serv niezle zabezpieczony skoro jeszcze stoi, a - bez is nie nacieszysz się grą;/ nie polecam!

Stoi bo jeszcze nikt ataków nie próbował :P Ale jak dalej tak pójdzie to go zniszczą... Taki moje zdanie.

No i miarka się przebrała. Ban na forum dostałem za to ze prawdę piszę. Pompex to jakiś tchórz, który boi się konforntacji słownych. Woli dać bana niż porozmawiać bo wie, że nie ma argumentów. Wkurzający na maksa koleś. 18-letnie dziecko, które tak pogążyło się w wirtualnym świecie, że nawet zapomniało jak się rozmawia z ludzmi.
Serw dno, już nawet na swoje konto nie wchodzę bo szkoda siły i nerwów. Mam nadzieję, że Ci to w ch... padnie wszystko, bo Ty nawet swoją matkę pewnie byś sprzedał jakby Ci dobrze zapłacili.

Mam nadzieję, że wypowiedzą sie tutaj również inne osoby, które grały bo to co tam się dzieje przekracza ludzkie pojęcie.

Użytkownik AdrRek edytował ten post 15 luty 2012 - 21:34

Gdzie się podziały, tamte privy(atki)
Tamto eq i tamten świat...

Cyclone

Pijawka II

• Members
  • Pip
  • 73 postów
  • Czas Online: 2d 17h 50m 58s

Wyświetl postUżytkownik AdrRek dnia 15 luty 2012 - 18:55 napisał

Stoi bo jeszcze nikt ataków nie próbował :P Ale jak dalej tak pójdzie to go zniszczą... Taki moje zdanie.

No i miarka się przebrała. Ban na forum dostałem za to ze prawdę piszę. Pompex to jakiś tchórz, który boi się konforntacji słownych. Woli dać bana niż porozmawiać bo wie, że nie ma argumentów. Wkurzający na maksa koleś. 18-letnie dziecko, które tak pogążyło się w wirtualnym świecie, że nawet zapomniało jak się rozmawia z ludzmi.
Serw dno, już nawet na swoje konto nie wchodzę bo szkoda siły i nerwów. Mam nadzieję, że Ci to w ch... padnie wszystko, bo Ty nawet swoją matkę pewnie byś sprzedał jakby Ci dobrze zapłacili.

Mam nadzieję, że wypowiedzą sie tutaj również inne osoby, które grały bo to co tam się dzieje przekracza ludzkie pojęcie.

Bo stylu pisania tego użytkownika, chyba sami wiecie z kim mam, a raczej miałem do czynienia...

Poleciał raport, nie mam zamiaru użerać się z człowiekiem Twojego pokroju :/.

@temat

Zapraszam na serwer ;).

Użytkownik Cyclone edytował ten post 15 luty 2012 - 22:15

AdrRek

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 45 postów

Wyświetl postUżytkownik Cyclone dnia 15 luty 2012 - 22:14 napisał

Bo stylu pisania tego użytkownika, chyba sami wiecie z kim mam, a raczej miałem do czynienia...

Styl jak najbardziej w porządku. Szkoda tylko, że trzeba aż tutaj napisać żebyś się łaskawie odezwał.
A z człowiekiem mojego pokroju jak to Ty nazwałeś nawet nie masz szans polemizować, czego nawet nie chcesz spróbować z racji tego, że nie masz argumentów na swoja obronę.
Na forum Devux.pl napisałem masę postów żeby się cokolwiek dowiedzieć. Z Axis kasowaliście, banowaliście i to nie tylko mnie, lecz też osoby, które chciały się dowiedzieć co stało się z ich eq. Takie zabezpieczenia macie kolego. Wytłumaczenia z Waszej strony jak nie było tak nie ma. Sam serwera nie ogarniesz i mam nadzieję, że zdasz sobie z tego sprawę. Czuję, że to nie będzie ostatnia tego typu sprawa na serwerze. Już poleciały bany za bug expa, który sam spowodowałeś (oczywiście niektórzy nie dostali nawet cofki lvla nie wiedzieć czemu).

@temat

Nie polecam.

Makavelii

Pijawka II

• Members
  • Pip
  • 77 postów
  • Czas Online: 2d 3h 30m 2s
Nie polecam! ten serwer szybciej padnie niz pompex odbuguje bronie... na tym serwerze jest wiecej bugow niz moda na sukces ma odcinkow...

Keitha

Beginner III

• Members
  • PipPipPip
  • 274 postów
  • Gadu Gadu:11125390
  • Lokacja:Rzeszów
  • Czas Online: 10d 3h 58m 27s
Zagram na pewno :)
9/10

Dołączona grafika

DlaGry

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 6 postów
  • Czas Online: 1d 17h 15m 28s
Hmm ja myśle że serwer fajny odpowiadając pytanie dla kolegi ktory napisal ze serwer pod kase hmmm 1 primo z czegoś trza utrzymywać Mt2 2 Primo oj uwierz mi że jeśli niechcesz wydawać na is nie musisz możesz do wszystkiego sam dojść także myśle że serwer fajny

Shigeno56

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 1 postów
  • Czas Online: 14m 59s
Powiem tak. SERVER IS THE BEST !!! Polecam dużo eventów , konkursów , ogólnie wszystko Dobrze : D Polecam Serwer, bo grałem na innych takich jak : AvalonMt2 czy LomaxMt2 i nie spodobały mi się. Ostatni Event był pół roku temu , więc Sobie go odpuściłem. Szukałem innych , aż w końcu znalazłem DevuxMt2. Naprawdę Polecam. Tylko mam dwa problemy nie dotyczące Serwera

1. Jak można Usunąć Postać ?
2. Co to znaczy "Reklama Serwera za SM " , Bo nie bardzo rozumiem. Dla niektórych może być tak , że Podeśle komuś link i dostaje 1000 SM , a u innych Musi się ktoś zarejestrować , żeby coś dostać.

Pozdrawiam i Polecam.
Dante - Sura WP ; P

Eastern.

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 36 postów
  • Gadu Gadu:9567417
  • Lokacja:Piotrków Trybunalski
  • Hobby:BMX, Gitara, Metin
  • Czas Online: 14h 25m 18s

Wyświetl postUżytkownik AdrRek dnia 15 luty 2012 - 18:55 napisał

Stary, gram na tym serwerze i uważam że serwer jest wystarczająco ogarnięty. A co do Pompexa widać że jest ogarniętym człowiekiem i adminem i widać że wie co robi. Wcale nie jest "18-letnim dzieckiem, które tak pogrążyło się w wirtualnym świecie, że nawet zapomniało jak się rozmawia z ludzmi." ( Prawnie mając 18 lat nie jest się już dzieckiem, a pod względem intelektualnym widać że nie jest jakimś dzieciakiem. ) Ogarnia serwer i widać że nigdy w życiu nie wiedziałeś ile kosztuje utrzymanie takiego serwera, więc nie wypowiadaj się że on to robi jedynie pod zarobek. Może i coś z tego ma ale nie są to wysokie sumy.
Pozdrawiam
Eastern.

Dołączona grafika

AdrRek

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 45 postów
Up.

Wejdź na forum, poczytaj... W zasadzie to chyba nie będziesz miał co czytać, bo Pompex co mu nie pasuje to od razu do kosza, więc i tak nie będziesz wiedział o co chodzi. Ja z tym serwem nie chcę mieć już nic wspólnego. Pompex, ciesz się:)

Nie Polecam.

Eastern.

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 36 postów

Wyświetl postUżytkownik AdrRek dnia 16 luty 2012 - 21:45 napisał

Up.

Wejdź na forum, poczytaj... W zasadzie to chyba nie będziesz miał co czytać, bo Pompex co mu nie pasuje to od razu do kosza, więc i tak nie będziesz wiedział o co chodzi. Ja z tym serwem nie chcę mieć już nic wspólnego. Pompex, ciesz się :)

Nie Polecam.

Nie podoba się ? Nie musisz grać a swoje opinie możesz zachować dla siebie.

Dołączona grafika

Cyclone

Pijawka II

• Members
  • Pip
  • 73 postów
  • Czas Online: 2d 17h 50m 58s
Zajebisty Server, polecam każdemu :)

lunny

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 8 postów
  • Czas Online: 20h 13m 4s
Czy serwer padł ?? nie działa stronka serwera co jest ??

Posterik

24h with MPC

• Postmaker
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1016 postów
  • Gadu Gadu:35161320
  • Lokacja:Warsaw
  • Hobby:Sport , Film , Muzyka , rozmowy na ts/skype , metin2 , footballteam , S&F
  • Czas Online: 6d 3h 1m 44s
działa wam strona serwera ?

Agresio

Elitemt2 - off

Insperia - off

Diwang2 -off

Mmmyt2 - off

Balboramt2 - off

Tonitrummt2 - off

Reactivemt2 - off

Devuxmt2 - on

Wszędzie nick : Agres :>

Także zapraszam na kanał yt :

http://www.youtube.com/user/Agres011?feature=guide

AdrRek

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 45 postów

Wyświetl postUżytkownik Eastern. dnia 17 luty 2012 - 23:39 napisał

Nie podoba się ? Nie musisz grać a swoje opinie możesz zachować dla siebie.

Nie gram, nie gram. Szkoda czasu. A forum jest po to żeby wyrażać opinie, nie tylko te pozytywne, więc delikatnie mówiąc- cicho siedź.

MisterDami123

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 19 postów
  • Czas Online: 1d 12h 1m 41s
Serwer polecam zapraszam do Jnno mnie mozecie spotkać na nickach : PROszek , PROboszczek , PROsuraWP

lunny

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 8 postów

Wyświetl postUżytkownik MisterDami123 dnia 18 luty 2012 - 19:42 napisał

Serwer polecam zapraszam do Jnno mnie mozecie spotkać na nickach : PROszek , PROboszczek , PROsuraWP
Co polecasz jak serw od rana nie działa nawet stronki niema poczytaj 3 posty wyżej

kardamon122

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 21 postów
  • Czas Online: 15h 24m 4s
Eee kolego mam dla ciebie upomnienie! Napisałeś: "Każde konto zarejestrowane, przed startem serwera otrzyma 2500 Smoczych Monet!", zarejestrowałem się przed czasem i dostałem tylko "Smocze Monety: 150" więc nieładnie tak wrabiać ludzi! Ode mnie wielki -!

Sozii

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 11 postów
  • Czas Online: 12h 53m 58s
Czemu serw off?

ewelonka

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 2 postów
  • Czas Online: 2d 54m 56s
Serwer jest offline czy to tylko u mnie coś nie tak ?

lunny

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 8 postów
Nikt nic nie napisze nie wiadomo co z tym metkiem ???

Tyski71

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 17 postów
  • Lokacja:TYCHY
  • Czas Online: 5h 22m 33s
nie polecam serwer bugów od zaje*
Dołączona grafika

matti97

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 204 postów
  • Hobby:Gokarty , Szkoła hahah :>, BF3
  • Czas Online: 4d 8h 12m 26s
Dawno nie czytałem co tu się dzieje ale jest co raz gorzej Ga Przeliczył drobne z IS (Dokładnie z serwa M***) Bo nawet w kliencie nie zmienił nazwy .
Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

beton62

Pijawka III

• Members
  • PipPip
  • 115 postów
  • Czas Online: 1d 9h 44m 33s
Zapraszam !!!!!

na server !!! konkrety

Eastern.

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 36 postów
Prosze nie sugerować się poprzednimi postami o tym że serwer jest wyłączony.
Serwer ON Zapraszamy

Wyświetl postUżytkownik Tyski71 dnia 19 luty 2012 - 21:55 napisał

nie polecam serwer bugów od zaje*

Jeśli widzisz bug zgłoś go Pompexowi lub napisz tu a moge Cię zapewnić że zostanie przez Pompexa zlikwidowany.
Pozdrawiam.
Eastern.

PS. Pompex o ktorej okolo OX ?

Użytkownik Eastern. edytował ten post 21 luty 2012 - 19:57

Dołączona grafika

lunny

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 8 postów
Jakim cudem gracie na tym serwie mi nie działa żadna stronka tego serwa nic kompletnie nic każde połączenie mi resetuje , sprawdzi to ktoś i tu napisze czy ma taki sam problem ???

Makavelii

Pijawka II

• Members
  • Pip
  • 77 postów
  • Czas Online: 2d 3h 30m 2s
Mam do sprzedania ninje daggera 220 lvl z hwangiem na 220, daggerkami 200, eq zniszczenia +6/7/8/ + eq na kazda klase
Jak jest ktos zainteresowany pisac na gg - 3133397
cena 24 zl sms + dorzucam buffa 156 lvl z full eq na int

dawiiid

Pijawka III

• Members
  • PipPip
  • 142 postów
  • Czas Online: 4d 2h 19m 58s
zagram . :D Zróbcie launcher bo nie chce mi sie pobierac klienta z moim proo łączem ^^ , a patcher tez pewnie dlugo bedzie pobierał ..

beton62

Pijawka III

• Members
  • PipPip
  • 115 postów
  • Czas Online: 1d 9h 44m 33s
Server bardzo zaje.. ;) hahha Zapraszam do gry :)) i zapraszajacie kolegow i kolezanki :D:D:D Larry was ladnie Przywita ;)) ^^

Pozdro

Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść

Eastern.

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 36 postów

Wyświetl postUżytkownik dawiiid dnia 21 luty 2012 - 21:57 napisał

zagram . :D Zróbcie launcher bo nie chce mi sie pobierac klienta z moim proo łączem ^^ , a patcher tez pewnie dlugo bedzie pobierał ..

Prosze bardzo :)

Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść

PS. Pompex jeśli w wolnym czasie sprawdzisz maila będę wdzięczny.

LAUNCHER PO UPDATE NIE DZIAŁA

Użytkownik Eastern. edytował ten post 28 luty 2012 - 17:06

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych