Pani Kasia
Napisano 11 kwiecień 2012 - 21:34
Wg. mnie serwer świetny, oczywiście wszystko się po pewnym czasie nudzi ale nie tak jak wy tu piszecie że na 5 minut...
Grałem od prawie samego startu i przestałem grać jakieś 2-3 tygodnie temu i to nie z powodu złej atmosfery lub nieogarniętej administracji bo o czymś takim na serwerze nie ma mowy ( mam lekkie zastrzeżenia co do Axis ale cóż nikt nie jest idealny, wszyscy jesteśmy tylko ludźmi ). System ulepszeń świetny, exp dopasowany, bugi prawie wszystkie zlikwidowane i atmosfera na serwerze też świetna. Skończyłem grać bo bardziej zająłem się nauką i jakoś mnie wszelkiego rodzaju gry znudziły ( no czasem w coś pogram oczywiście
). Ale to co Pompex (tiffanus) robi na serwerze zasługuje na pochwałę.
To wszystko z mojej strony, za miłą gre i atmosferę na serwie wielkie dzięki ;]
Pozdrawiam
Eastern ( Flamaster z forum devux :] )
Grałem od prawie samego startu i przestałem grać jakieś 2-3 tygodnie temu i to nie z powodu złej atmosfery lub nieogarniętej administracji bo o czymś takim na serwerze nie ma mowy ( mam lekkie zastrzeżenia co do Axis ale cóż nikt nie jest idealny, wszyscy jesteśmy tylko ludźmi ). System ulepszeń świetny, exp dopasowany, bugi prawie wszystkie zlikwidowane i atmosfera na serwerze też świetna. Skończyłem grać bo bardziej zająłem się nauką i jakoś mnie wszelkiego rodzaju gry znudziły ( no czasem w coś pogram oczywiście
To wszystko z mojej strony, za miłą gre i atmosferę na serwie wielkie dzięki ;]
Pozdrawiam
Eastern ( Flamaster z forum devux :] )
Napisano 17 kwiecień 2012 - 13:57
Haha... Ten serwer, to jest jedna wielka porażka. Można pograć na pięć minut, ale jeżeli chcesz zostać dłużej - to pewnie Cię zbanują
. Chyba już trzeci raz bany poleciały za byle co i to w dodatku permy, chociaż wszędzie pisze, że najpierw musisz dostać trzy warny - gówno prawda
. Bronie pobugowane - tak jak to mówiła WrednaMaupa - dzwonek na 115 nie jest możliwy do ulepszenia, szkoda gadać na temat innych. Pompex (czy jak ci tutaj... tiffanus) próbuje ludzi ściągnąć, dodając jakieś głupie nowości, ale najpierw chłopie napraw bugi i naucz się kultury osobistej. Lat masz podobno dwadzieścia, a rzucasz się dookoła jak ze wścieklizną, niczym mały chłopiec z buzującymi hormonami. Przynajmniej dla mnie (jak i dla wielu innych ludzi na serwerze) takie sprawiasz wrażenie.
Prawda jest taka, że jeżeli do administracji zagadasz spokojnie i uprzejmie, w zamian dostaniesz zszargane nerwy, stek przekleństw i głupie, nieuzasadnione odzywki. Część banów owszem, jest uzasadniona, ale część bezpodstawna.
Serwer ustawiony pod is i nic więcej.
I pewnie w odpowiedzi na mój post dostanę jakże głupią, obraźliwą odpowiedź, bo ktoś nie potrafi przyjąć do wiadomości, że żyjemy w wolnym kraju i mam prawo do własnej opinii, jak i konstruktywnego krytykowania.
MAM TAKŻE PRAWO DO POWIĘKSZANIA CZCIONKI I ZMIENIANIA JEJ KOLORU WEDLE MOJEGO UPODOBANIA.
Pozdrawiam.
Prawda jest taka, że jeżeli do administracji zagadasz spokojnie i uprzejmie, w zamian dostaniesz zszargane nerwy, stek przekleństw i głupie, nieuzasadnione odzywki. Część banów owszem, jest uzasadniona, ale część bezpodstawna.
Serwer ustawiony pod is i nic więcej.
I pewnie w odpowiedzi na mój post dostanę jakże głupią, obraźliwą odpowiedź, bo ktoś nie potrafi przyjąć do wiadomości, że żyjemy w wolnym kraju i mam prawo do własnej opinii, jak i konstruktywnego krytykowania.
MAM TAKŻE PRAWO DO POWIĘKSZANIA CZCIONKI I ZMIENIANIA JEJ KOLORU WEDLE MOJEGO UPODOBANIA.
Pozdrawiam.
Napisano 17 kwiecień 2012 - 14:59
Przeszkadza Ci ten serw itp i is to nie graj zreszta eq mozna zdobyc bez is 
Jezeli ktos wysyla smsa to nie z przymusu no nie
Wiekszasc zeczy jest odbugowana
Graj na plu bo kazdy priv ma bugi is itp pozdrawiam
A po 2 komu by sie oplacalo utrzymywac serwer bez is ?
Pomysl troche zanim cos napiszesz
Widocznie szkoda CI ze Pompexowi dobrze idzie
Napisano 17 kwiecień 2012 - 23:04
Użytkownik hankok dnia 17 kwiecień 2012 - 14:59 napisał
Przeszkadza Ci ten serw itp i is to nie graj zreszta eq mozna zdobyc bez is 
To raczej logiczne, że eq można zdobyć bez is i jako, że nie będę wykładać pieniędzy na tak słaby serwer - bez isa zdobyłam. Szkopuł tkwi w tym, że owszem, większość prywatnych serwerów ma IS. Ale dobre serwery nie są wypełnione hwangami, broniami, smoczym eq itd., bo to bez sensu. Ten serwer jest ustawiony POD ZAROBEK. Popatrz na skład IS innych serwerów, POMYŚL, a potem pisz.
Poza tym, nie gram już na tym serwerze (a kiedy grałam - grałam 4FUN) - czasami wchodzę, żeby pogadać z ludźmi i aż śmiać mi się chce z tego, co się tam wyrabia. Nie skomentuję kultury osobistej TGM Axis, która bluzga na graczy, obraża ich i zachowuje się jak rozwydrzone dziecko.
Chciałam grać 4FUN, ale trafiłam na chamstwo i hołotę, więc piszę, jak jest, a nie lecę w maliny. Może dzięki mnie, ktoś nie zmarnuje swojego czasu na takie dno.
PS: Wróć do szkoły, naucz się pisać po Polsku, a potem się ośmieszaj
Użytkownik Bianka edytował ten post 17 kwiecień 2012 - 23:08
Napisano 21 kwiecień 2012 - 04:36
Użytkownik Bianka dnia 17 kwiecień 2012 - 23:04 napisał
Nie skomentuję kultury osobistej TGM Axis
Żaden GM nie jest bezkarny, jeśli jesteś świadkiem złego zachowania TGM/GM pisz prosto do mnie na email.
Użytkownik norcio123 dnia 19 kwiecień 2012 - 22:03 napisał
Mam pytanie bo mam 32bitowa wersje systemu i mam klienta co mam zrobic zeby mi działalo??>..
Pobierz patcher , wklej do folderu w Metinem i wszystko
Napisano 14 maj 2012 - 12:06
Podróbka MexilliaMt2 ....ale polecam bo tak samo jak na mexilli nigdy niebedziesz sie nudzic:> bo te chodzenie i dropienie kryskow jest spoko
szkoda ze "wyczyscili" mi konto na mexilia...bo dalej bym grał
Użytkownik fidel21 edytował ten post 14 maj 2012 - 12:07
KURWY JEBANE UJEBALI SYGNE KTORA MIALEM 2 LATA TYLKO PRZEZ TO ZE NAPISALEM PRAWDE O SERVERACH "GladorMt2 i Divine World s2" BRAK KOPI ;[
Napisano 14 maj 2012 - 12:50
Napisano 14 maj 2012 - 21:37
jezeli kos chce nadal grac na tym priv szczerze doradzam Ha Pompex to chyba najwiekszy noob jaki moze byc , dostalem baza za nic , do tego to rasista banuje kolesi tyorych wskaza jego znajomi z gry...
Jeszcze jedno co do Pompexa od poczatku serw bym mod ts i forum Dj leon i odwolal go z tego stanowiska chociaz byl swietny w tym tylko dlatego ze mu zbanowal kolege .....
Jeszcze jedno co do Pompexa od poczatku serw bym mod ts i forum Dj leon i odwolal go z tego stanowiska chociaz byl swietny w tym tylko dlatego ze mu zbanowal kolege .....
Napisano 14 maj 2012 - 21:40
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry