all right;P bardzo dziekuje za odpowiedz i pomoc:)) pozdrawiam:P
Pani Kasia
Napisano 11 czerwiec 2009 - 12:52
CYTAT(tymczasem @ Jun 11 2009, 08:41 AM) <{POST_SNAPBACK}>
w s4 picker mi nie dziala
kiedys wystarczylo zmienic nazwe
zna ktos aktualna??
kiedys wystarczylo zmienic nazwe
zna ktos aktualna??
aktualna nazwa to pewnie tablet
a ja mam pytanie co do instrukcji która podobno jest zamieszczona z botem
ktoś mi powie gdzie to jest bo ślepy jestem
Napisano 11 czerwiec 2009 - 13:43
CYTAT(laszlo @ Jun 11 2009, 10:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>
aktualna nazwa to pewnie tablet
2006-2010
Napisano 16 czerwiec 2009 - 16:36
mogą uczestniczyć w forum, mam wątpliwości???
i dlaczego nie usuwać mojego posta???
nie z szacunkiem, lub kogoś obrazić???
którego intencją jest forum, by zadawać pytania, dzielić się wiedzą???
Jestem brazylijskiej i jestem stara się uczestniczyć w większości, jeśli nie mile widziane, usunąć moje konto ...
Dzięki
i dlaczego nie usuwać mojego posta???
nie z szacunkiem, lub kogoś obrazić???
którego intencją jest forum, by zadawać pytania, dzielić się wiedzą???
Jestem brazylijskiej i jestem stara się uczestniczyć w większości, jeśli nie mile widziane, usunąć moje konto ...
Dzięki
Napisano 17 czerwiec 2009 - 14:20
Hmm witam gdzie mozna uzyskac instrukcje od tego bota :]? mam pewne problemy tutaj wyczytalem ze bot na 800x600 windowed nie dziala cyz to prawda bo na tkaim trybie gram i w 16 bitach :]? probowalem cos tam zrobic ale jak np ustawic aby atakowal mobka z broni ;] lub skilla?
Wynajęm serwer TS3 cena/sloty do uzgodnienia :) mile widziane polskie klany WoT ale nie tylko.
Napisano 19 czerwiec 2009 - 13:03
Próbowałem odpalić to na viscie... i nie wiem.. Albo ja nie umiem się tym obsługiwć, albo on po prostu nie działa na visce..
Ma ktoś, może jakiegoś klikacza (spacja + prawy myszy) który by działał pod ta nieszczesna viste? Wogóle zna ktoś kogoś z tym systemem operacyjnym komu by działał bot jakis?
Sorry, że juz w tym temacie, ale nie widzialem potrzeby tworzenia nowego tematu.
Ma ktoś, może jakiegoś klikacza (spacja + prawy myszy) który by działał pod ta nieszczesna viste? Wogóle zna ktoś kogoś z tym systemem operacyjnym komu by działał bot jakis?
Sorry, że juz w tym temacie, ale nie widzialem potrzeby tworzenia nowego tematu.
Napisano 20 czerwiec 2009 - 22:26
CYTAT(hardstell @ Jun 17 2009, 01:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Hmm witam gdzie mozna uzyskac instrukcje od tego bota :]? mam pewne problemy tutaj wyczytalem ze bot na 800x600 windowed nie dziala cyz to prawda bo na tkaim trybie gram i w 16 bitach :]? probowalem cos tam zrobic ale jak np ustawic aby atakowal mobka z broni ;] lub skilla?
odpal jako administrator...
na milosc boska tak krzycza ludzie na viste a nie umieja sie nia poslugiwac poprawnie
Napisano 21 czerwiec 2009 - 23:41
Witam
Man tego bocika i wszystko w nim dziala ale nie do konca tak jak powinno. Chodzi mi o CLEAR INVENTORY. Łapka zabiera z inventory krapy ale nie upuszcza ich bo trafia w dolnym pasku tuz nad barem z postepem xp. Z prawej strony w poziom AG z lewej w SD. Co jest nie tak? Czy da sie cos z tym zrobic ?
To sa moje ustawienia bota.
[Settings]
Resolution=1280x1024
Loot=1
Repair=1
Helm=1
Wing=1
Partyother=0
Acceptparty=0
Partyinterval=.5
Clearinventory=0
Cols=5
Rows=5
Clearinterval=15
Dropon=Right
Primaryskill=1
Primaryskillno=2
Secondaryskill=1
Secondaryskillno=5
Skillinterval=1
Manasavingmode=0
Requestoff=1
Membersinparty=5
Delaysetting=5
Buffspeed=0.2
Feature=1
TradeMacroCount=1
AFKAngle=N
Monitor tez w roadzielczosci 1280x1024.
Z góry dzieki.
Znalazlem sposob na moj problem.
Otwieram gre w window mode i przesuwam caly obraz z gra tak zeby łapka wywalala krapy tuz nad barem xp ale pojawil sie inny problem NAPRAWA ale to jest do przezycia bo postac noc wytrzyma bez naprawy ^^^ powodzonka
Man tego bocika i wszystko w nim dziala ale nie do konca tak jak powinno. Chodzi mi o CLEAR INVENTORY. Łapka zabiera z inventory krapy ale nie upuszcza ich bo trafia w dolnym pasku tuz nad barem z postepem xp. Z prawej strony w poziom AG z lewej w SD. Co jest nie tak? Czy da sie cos z tym zrobic ?
[Settings]
Resolution=1280x1024
Loot=1
Repair=1
Helm=1
Wing=1
Partyother=0
Acceptparty=0
Partyinterval=.5
Clearinventory=0
Cols=5
Rows=5
Clearinterval=15
Dropon=Right
Primaryskill=1
Primaryskillno=2
Secondaryskill=1
Secondaryskillno=5
Skillinterval=1
Manasavingmode=0
Requestoff=1
Membersinparty=5
Delaysetting=5
Buffspeed=0.2
Feature=1
TradeMacroCount=1
AFKAngle=N
Z góry dzieki.
Znalazlem sposob na moj problem.
Otwieram gre w window mode i przesuwam caly obraz z gra tak zeby łapka wywalala krapy tuz nad barem xp ale pojawil sie inny problem NAPRAWA ale to jest do przezycia bo postac noc wytrzyma bez naprawy ^^^ powodzonka
Napisano 23 czerwiec 2009 - 22:23
CYTAT(rafalko @ Jun 23 2009, 10:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Czy jeszcze ten bot jest rozwijany do funkcji opisanych w pierwszym poście? Chodzi mi głownie o repot, powrót na spot, rebuff.
Ten bot nigdy nie mial takich opcji
Napisano 08 lipiec 2009 - 19:29
siema
ma może ktoś kod zrodłowy z autoit bo bym go sobie przeanalizował bo zaczolem sam pisac swojego autobufera ale nie wiem jak wyslac mousclick-a do okna zminimalizowanego/nieaktywnego a na tym mi zalezy ;p bo co mi z autobufa+autopota+zamulacz(co jakis czas pisze jakis text typu walic gm ) jak musze miec aktywne okienko z mu...
Jesli ktos nie chce dac full kodu niech da mi kawalki jak oni rozwiazali klikanie myszka czy na wysylaniu pakietow czy przez wyslanie klikniec myszkiw nieaktywnym oknie
ma może ktoś kod zrodłowy z autoit bo bym go sobie przeanalizował bo zaczolem sam pisac swojego autobufera ale nie wiem jak wyslac mousclick-a do okna zminimalizowanego/nieaktywnego a na tym mi zalezy ;p bo co mi z autobufa+autopota+zamulacz(co jakis czas pisze jakis text typu walic gm ) jak musze miec aktywne okienko z mu...
Jesli ktos nie chce dac full kodu niech da mi kawalki jak oni rozwiazali klikanie myszka czy na wysylaniu pakietow czy przez wyslanie klikniec myszkiw nieaktywnym oknie
Napisano 22 lipiec 2009 - 01:53
CYTAT(Evil @ Jul 21 2009, 06:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Witam! Mam ogromna prosbe i pytanie! Czy jezeli jest mozliwosc ustawienia, zeby ten bot zbieral sam kase, tylko kase... Jezeli tak, to jak go ustawic?? Pozdrawiam Evil
oczywiście ze jest taka opcja, starczy zrobić full repot
Napisano 22 lipiec 2009 - 11:43
CYTAT(Trzecie życie simów @ Jul 21 2009, 11:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
oczywiście ze jest taka opcja, starczy zrobić full repot
tak, tylko ja bym chciał to uzywać na prywatnym serwerze, gdzie zeny grają główna role..
Napisano 24 lipiec 2009 - 13:52
CYTAT(Ataman @ Jun 21 2009, 11:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Witam
[Settings]
Resolution=1280x1024
Loot=1
Repair=1
Helm=1
Wing=1
Partyother=0
Acceptparty=0
Partyinterval=.5
Clearinventory=0
Cols=5
Rows=5
Clearinterval=15
Dropon=Right
Primaryskill=1
Primaryskillno=2
Secondaryskill=1
Secondaryskillno=5
Skillinterval=1
Manasavingmode=0
Requestoff=1
Membersinparty=5
Delaysetting=5
Buffspeed=0.2
Feature=1
TradeMacroCount=1
AFKAngle=N
Z góry dzieki.
[Settings]
Resolution=1280x1024
Loot=1
Repair=1
Helm=1
Wing=1
Partyother=0
Acceptparty=0
Partyinterval=.5
Clearinventory=0
Cols=5
Rows=5
Clearinterval=15
Dropon=Right
Primaryskill=1
Primaryskillno=2
Secondaryskill=1
Secondaryskillno=5
Skillinterval=1
Manasavingmode=0
Requestoff=1
Membersinparty=5
Delaysetting=5
Buffspeed=0.2
Feature=1
TradeMacroCount=1
AFKAngle=N
Z góry dzieki.
mam ten sam problem;p
Napisano 24 lipiec 2009 - 16:06
CYTAT(Trzecie życie simów @ Jul 24 2009, 04:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
umiemy
wiesz takimi odpowiedziami wcale nie pomagasz a forum jest od pomagania a juz 2 uzytkowników nie umie sobie dac z ty rady wiec jak wiesz(w co wątpie)to pomóż pliss!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry