Użytkownik Skype edytował ten post 21 maj 2011 - 08:22
Napisano 21 maj 2011 - 08:19
Moze ktos byl w tych godzinach na s7^^? (Almanach) ? i wie o o ktorej wystawiaja tam shopy ^? bo siedze od 07:40 i nadal sa te 3 boty 2 w sobie (wh) a jeden w oddali jakby sklep wystawial
jeszcze sprawdze dzis o 16 jak ktos moze to niech poda to info z Alamacha ^ dam limit + ^^
Pani Kasia
Napisano 22 maj 2011 - 06:30
Panowie nie wiecie na którym ch na s13 są?
Napisano 07 styczeń 2012 - 10:26
ale odkop <lol2>
"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "
"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."
"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "
Moje Tuty:
Wallhack
FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA
"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."
"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "
Moje Tuty:
Wallhack
FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA
Napisano 07 styczeń 2012 - 12:06
Dzialac na pewno działa, ale czy boty biegaja?? ;P
90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!
Napisano 07 styczeń 2012 - 23:57
Boty wystawiaja sklepy najczesciej (jak nie zawsze) o pelnych godzinach. Niestety tylko raz na dwa trzy dni w roznych krolestwach. Nie wiem czemu tak jest moze przez to ze jest ich mniej niz jeszcze pol roku temu. Tak czy inaczej cholernie ciezko jest na taki sklep trafic a ceny nie sa juz takie niskie. W ostatnich 2 miesiacach widzialem moze z 3-4x taki sklep. Ostatnio u czerwonych o 10 albo 11 rano przed swietami jakos. Moze to komus pomoze ale wedlug mnie nie ma co tracic czasu i nerwow na czekanie/szukanie sklepow botow. Boty wystawiaja sklepy na ch handlowym jbc. Sry ze tak chaotycznie.
Pozdro Serwer 19 Deimos.
Pozdro Serwer 19 Deimos.
Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:
WALNIJ + TO NIE BOLI
Spoiler
WALNIJ + TO NIE BOLI
Napisano 11 styczeń 2012 - 17:35
nie z czasownikami piszemy oddzielnie

Jak stworzyć serwerowego kox'a w szybki i przyjemny sposób?
Szybki, efektywny i przyjemny exp daggerem.
Spis poradników nt. expa i zarobku.
Dam ninje daggera 70lv (m9, m8, m8, m1, poli G1, jezyki m1)
+ buffa 54lv (m2, m1, 17) obydwie postacie z eq
(dzwonek 12 int, siamki +9 3x kd +4, buty, bransa +1,5k hp, kolcza +9,
wisiorek +1k hp, reszta podstawowa do expa / pvp)
za eq na metin2.sg WIECEJ INFO PW.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry