Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Csro Butterlfy By Nuclear Sun + Mix DwóCh BotóW Motyl + Cbot (Grab Pet)

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie potrzeba wyłączać w Viście tak jak u mnie należy (Motylka) włączyć klikając prawym---->Uruchom jako administrator-->Zezwalaj i gotowe bocik widzi postać :)

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisałeś, że nie działa z auto attack'iem, a działa i to bez problemowo. :)

Pozdrawiam.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

''Nu...'' Mógłbyś wytłumaczyć zmianę broni na cleric roda włączenie RD i znowu staffa ; )

byłbym bardzo wdzięczny : )

Ciastko

Opublikowano

Jak boce bowem to mi nie chce podnosic itemow bo sa za daleko tylko bije kolejne moby , da sie to jakos naprawic aby bil moba podchodzil i bral itema?

Opublikowano

Hmm ma pytanie czy ten motylek dziala normalnie bo slyszalem od kogos ze on nie wraca na spot ...

testowal go ktos???

Bot nie wraca na spota.

UWAGA !. Zrobiłem refresh ;).

Opublikowano

Watpie zeby to bylo ze soba powiazane(bot a sro). Odpal sro i nie wlaczaj bota i zobacz czy dostajesz reseta .. napisz cos wiecej.. co sie z kompem dzieje, moze sie przegrzewa i pipczy albo co innego.

sygna1o.jpg

Opublikowano
nIE PRZEGRZEWA SIE I NIE PIPCZY OD KAD WLONCZYLEM BOTA TAK SIE STALO I NAWET PO JEGO USUNIECIU MI SIE TAK DZIEJE ...

To nie wina bota na 100%. Masz podobnego kompa do mojego. Mój też pipczy gdy sie przegrzewa , wystarczy go WYCZYŚCIĆ. zrób defragmentacje , czyść programem CCleaner , w najgorszym wypadku format. I oczywiscie wyczyść go od środka , tzn otwórz i odkurzaczem / sprężonym powietrzem go wyczyść. Komputer powinien przestać pipczeć. To na 100% nie jest wina bota.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Przeczysc kompa od srodka, tylko nie odkurzaczem tak jak wyrzej pisal tylko sprezonym powietrzem (do 20zl) i potem sprawdz, czy nadal tak bedzie...

Opublikowano

Dobra klimatyzacja jest otworzenie bocznej klapy komputera :D

Ja uzywam odkurzacza i nic sie nie dzieje, ale napewno lepsze efekty sprezonym powietrzem sa.

@2up

ustaw radius i ustaw zeby dawal skille i wtedy daj start.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Moze i dobra, ale najgorsze w tym jest to ze slychac caly komputer ^^ A odkurzaczem nie radze sprzetac...

Opublikowano

trzeba wiedziec jak czyscic odkurzaczem //.... mi sie nic nie dzieje. ... i jest szybko ...

Odkurzaczem nie polecam, najlepsze jest sprężone powietrze.

Opublikowano

No cześć. Na tym forum jestem nowy więc przy okazji się przywitam xD.

A pytanie mam następujące... Jak wszyscy wiemy w silka nie da się grac efektywnie bez bota a chętnie bym sobie pograł na csro. Więc:

- bot opisany w tym temacie działa z aktualną wersją csro ?

- jest darmowy, ta ?

- chinole bardzo się bulwersują jak widzą boterów?

- jakie ma najważniejsze wady i zalety ?

76977973419843718643.png

Opublikowano

1.dziala

2.darmowy.

3. nie sami botuja ale mbotem za 50zl na miesiac wiec maja na nas "wyjebane" i sie z nas smieja ze jedziemy na butterflyu :PP

4.zalety.. ze atakuje, wady.. nie robi repota.

sygna1o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...