Skocz do zawartości

[Q] Problemy Pytania ProśBy !

252 odpowiedzi w tym temacie

Gość_Lenart_*

• Guests

Witam.

zrobiłem ten temat po to aby nie zaśmiecać działu Battlefield.
od tej chwili proszę o pisanie problemów w tym temacie ... ale proszę także o dokładnie opisanie problemu a nie "bfbc2 mi się wyłącza, co zrobić ??? !!! ??!?!?!?!?!" takie posty zostaną nagrodzone ostrzeżeniem.

jeśli Black masz coś przeciwko temu tematowi to usuń go :D

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

Gość_black_shadow_*

• Guests
Akceptowany. :)

tomasino33

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 1 postów
  • :
Witam . Nie wiem czy dobrze trafilem ale moj problem dotyczy Battlefield Bad Company 2 . Mianowicie po odpaleniu multiplayera wszystko eyglada OK - jest logowanie jest wszystko co dotyczy stanu postaci ale kiedy odpalam wyszukiwanie serwerow lub " graj teraz" wyskakuje informacja ze" nie znaleziono serwerow" lub " nie znaleziono gier" . Co jest powodem ? Moze ja cos robię nie tak. Acha - gra jest kupiona na Islandii i tutaj rowniez ja odpalam . Moze to ma jakis zwiazek z problemem?
Kocham mpcforum.pl!!!
Dołączona grafika

bloomper

Pijawka II

• Members
  • Pip
  • 79 postów
  • Czas Online: 1d 22h 28m 17s
@up

A odpalałeś BFBC2Uptader.exe?
Ja po przejściu SP miałem to samo bo nie uruchamiał mi się updater chciałem zagrać w MP ale nie mogłem.
Spróbuj tak wejdź do folderu z BC2 np. C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2\ i tam będziesz miał BFBC2Updater 2xlpm i po sprawie tak pomogło w moim przypadku.
Dołączona grafika

Pentium® Dual-Core CPU, E5200, 2,50 GHz, 2,30 GHz, 4 GB RAM, GE FORCE 9600 GT, WINDOWS 7 ULTIMATE

piter9

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 23 postów
  • Czas Online: 1d 9h 9m 10s
mam taki problem gdyż kupiłem se BFBC2 w empiku w tym dniu próbowałem zagrać na multiplayer i gdy wbijam się na serv po chwili ścina mi się i nic nie mogę zrobić dodam ze jak się zaloguje na postać to na samym dole pisze coś żebym odinstalował bete (co zrobiłem) i pachtował PunktBuster-a (co tez zrobiłem ) Proszę o pomoc dodałem filmik z tym jak się rypie :

Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść

Gość_Lenart_*

• Guests
jeśli chodzi o te wczytywanie to może być to spowodowane tym że masz jakieś stare sterowniki. a twój pc dźwiga bfbc2 ? tylko proszę nie odpowiadaj "tak mam pr0, elo żelo, supero odloto mega uper duper pc" bo takie coś mnie po prostu dobija ...

piter9

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 23 postów
  • Czas Online: 1d 9h 9m 10s
Dźwiga bo w single grałem
Procek AMD Athlon64 X2 4200+ BOX
RAM 2 x Goodram DDR2 2GB 667
Grafa VGA ASUS EAX1650SILENT/HTD/256MB DDR2
Dysk Twardy WD WD3200AAKS 320 GB 16 MB 7200 SATA-II
nie mowie ze pro bo 3 lata temu kupowany :P ale czemu ścina wie ktoś?

Xemon12

MPC User

• Members
  • PipPipPip
  • 349 postów
  • Czas Online: 1d 23h 55m 27s
To z napisem od Bety, pisze każdemu...

Dołączona grafika

SirMamutPOLEK

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 5 postów
  • :
Jak gram to mam cos takiego : Podobno nowe sterowniki musze miec... ALE ... ALE ALE... Zaktualizowalem je poprzez panel sterowania i problem wystepuje nadal... prosze oto sceen :

Bardzo prosze o pomoc... :mellow: :( :o :angry: :mellow:
Kocham mpcforum.pl!!!
Dołączona grafika

Xemon12

MPC User

• Members
  • PipPipPip
  • 349 postów
  • Czas Online: 1d 23h 55m 27s
Wchodzisz na stronę producenta i tam jest sterownik o>O

Dołączona grafika

SirMamutPOLEK

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 5 postów
  • :
Na strone producenta czego ? Mozesz podac dokladny link itd. ? Mam podac dane karty graf. ?
Kocham mpcforum.pl!!!
Dołączona grafika

mucha12345

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 11 postów
  • :
Siema.
Wczoraj zakupilem gre all dziala zachcialo mi sie zagrac na multiplayer... Robie konto i wyskakuje wpisz kod seryjny...ok....wpisuje a tu mi pisze ze kod jest juz uzywany....
wiecie o co chodzi? jak zagram mam na MP poleci+ z gory thx

Gość_Lenart_*

• Guests

Wyświetl postUżytkownik SirMamutPOLEK dnia 16 marzec 2010 - 20:51 napisał

Na strone producenta czego ? Mozesz podac dokladny link itd. ? Mam podac dane karty graf. ?

karty graficznej .... ATI albo Geforce szukasz w google a nie przez panel sterowania ...
jak znaleźć ;
1. musisz mieć nazwę swojej katry graficznej np. ATI radeon 9550 (moje kochanie <3 )
2. google.pl
3. w polu do wpisania piszesz "ATI Radeon 9550 sterowniki download" albo ATI Radeon 9550 drivers download"
4. wbijasz na stronę producenta tam sterowniki są ciągle świeże więc najlepiej
i musisz odinstalować stare sterowniki zanim zainstalujesz nowe potem tradycyjnie restart pc i lecisz

Taz9

Beginner III

• Members
  • PipPipPip
  • 277 postów
  • Czas Online: 3h 49m 5s

Wyświetl postUżytkownik tomasino33 dnia 14 marzec 2010 - 23:34 napisał

Witam . Nie wiem czy dobrze trafilem ale moj problem dotyczy Battlefield Bad Company 2 . Mianowicie po odpaleniu multiplayera wszystko eyglada OK - jest logowanie jest wszystko co dotyczy stanu postaci ale kiedy odpalam wyszukiwanie serwerow lub " graj teraz" wyskakuje informacja ze" nie znaleziono serwerow" lub " nie znaleziono gier" . Co jest powodem ? Moze ja cos robię nie tak. Acha - gra jest kupiona na Islandii i tutaj rowniez ja odpalam . Moze to ma jakis zwiazek z problemem?

Poniewaz nie ma wybranych serwerow ;D musisz dac nie graj teraz tylko przeglad serwerow i bedzie dzialac tak bylo przynajmniej u mnie

Doklejam *Black

Cytat

hmm a moze juz sie zarejestrowales? i moze dlatego. sprobuj sie zalogowac

Użytkownik black_shadow edytował ten post 20 marzec 2010 - 16:15
Doklejenie

Gość_Lenart_*

• Guests
mogłeś to zmieścić w jednym poście ... bo to jest dubblepost. nie jesteś nowym użytkownikiem

Kryminalny

MPC User II

• Members
  • PipPipPip
  • 359 postów
  • :
nie kupilem gry i nie zamierzam ;p mam pirata na SP moge normlanie grac ale na multi musze zrobic sobie konto i wie ktos moze skad wziasc numer seryjny ( piracki) lub jak moge zagrac na piracie w bf2 BC ?? za opd 5 * :)
2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie
za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Gość_Lenart_*

• Guests
raczej nie możesz, nawet gdybyś znalazł jakiś tam kod, to nie ma bata żebyś sobie zagrał bo już dawno tysiące osób znalazły ten sam klucz, a 2 osoby na jednym kluczu nie mogą grać

Kazuyashi

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 8 postów
  • Czas Online: 54m 9s
Może to nie jest duży problem i pewnie ten post zostanie usunięty ale czy są już cheaty do BF:H v1.9 bo to mnie ostro wkurza przeszukałem całe forum ale żeadem hak nie działa
Kocham mpcforum.pl!!!
Dołączona grafika

Kazuyashi

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 8 postów
Mam znowu problem mam już cheaty do bfh lecz teraz wywala mnie z każdego servera czy moge jakoś temu zaradzić mając ciągle cheaty np wstrzymać punkbustera lub coś w tym stylu jeśli był temat o takiej rzeczy to prosze podać link
Kocham mpcforum.pl!!!
Dołączona grafika

Gość_Lenart_*

• Guests
nie było, nie ma i nie będzie ... punk bustera nie wyłączysz, nie wstrzymasz i nie wywalisz go

Kazuyashi

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 8 postów
a są możę jakieś cheaty na wersje 1.19 do bfh jak już taki temat był to ja z chęcią link poprosze z góry dziękuje
a i dziękuje za odpowiedź
Kocham mpcforum.pl!!!
Dołączona grafika

kobe17

Beginner

• Members
  • PipPip
  • 181 postów
  • Czas Online: 1h 54m 29s
hej piszecie że można grać multiplayer tzn. gra wieloosobowa, więc klikam, wyszukaj serwery czy coś takiego i trzeba się zalogować, a przed zalogowaniem stworzyć konto i jest tam wymagany jakiś klucz co robić proszę o pomoc dam 5 :)
DAJ [ + ] UWIERZ NIE BĘDZIE BOLAŁO. :D

Gość_Lenart_*

• Guests
ziomek zacinasz się chyba ....
na piracie nie pograsz sobie w multi ... nie masz klucza który jest potrzebny do zrobienia postaci... klucza nie znajdziesz w internecie, bo nikt nie poda swojego klucza za który zapłacił sporo kasy.

damiz1

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 4 postów
  • :
Witam a ja z kolei mam taki problem : po zainstalowaniu i skrakowaniu na koniec aktualizatora wyskakuje info ( w załączniku ) Załączony plik  battlefield bad company 2.png   338,12 KB   0 Ilość pobrań nadmienię , że parę dni temu grałem w nią bez problemów a po wyjęciu płyty z napędu i włożeniu jej z powrotem zonk i coś takiego wkurzam się bo przeszedłem kawałek gry i koniec co robić co może być przyczyną ???
Kocham mpcforum.pl!!!
Dołączona grafika

swinkamorska

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 206 postów
  • Czas Online: 49m 10s
zapomnialem hasla do konta na bf bd2 . mozna jakos je odzyskac i jak? bo na 1 kluczu kilku kont sie nie da zrobic
jak pomoglem dajcie +

Gram w:
WOW-a!!!!!!!
Star Wars:The Force Unleashed

masz problem?pisz na pw

Gość_Lenart_*

• Guests

i odzyskujesz hasło ...

swinkamorska

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 206 postów
to fajnie.bo juz wszedlem w to co dales

i przyslali mi na poczte link i wpisalem nowe haslo i sie loguje w grze a tu mi wyskakuje zeby dac klucz seryjny.wpisuje i okazuje ze juz jest zarejestrowany.dodam ze po aktualizacji uptaderem
jak sie loguje to mi pokazywalo ze zle haslo wiec zmienilem ale na nic.... moze ktos wie co zrobic.bo sie boje gre przeintalowac jak znowu pokaze ze klucz jest uzyty a zalezy mi na grze przez neta
jak pomoglem dajcie +

Gram w:
WOW-a!!!!!!!

masz problem?pisz na pw

Gość_Lenart_*

• Guests
ja bym przeinstalował ... albo napisz do supportu ...

swinkamorska

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 206 postów
jak wyslalem na email pomoc_techniczna@ea.com to dobrze? bo jeszcze niewiem czy to dziala jak support;]. i czy moga mi wydac nowy klucz seryjny?
jak pomoglem dajcie +

Gram w:
WOW-a!!!!!!!

masz problem?pisz na pw

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

Gość_Lenart_*

• Guests
znaczy klucza nie dadzą Ci nowego, ale w jakiś sposób może Ci pomogą

a klucz seryjny może być użyty jeden raz na gre, czyli nie może być tak że masz BFBC2 na 2 pc na raz z tym samym kluczem - tak mi się wydaje

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych