Pani Kasia
Napisano 04 listopad 2010 - 10:32
e a jak tu sie robi zeby ustawic ze chce zbierac tylko blessy solule itp ??
działa
działa
Moje TuTy
Darmowe NS do Nostale PL
http://www.mpcforum.pl/topic/410858-tut-darmowe-ns-na-pl/#entry2924239
Opis Gry i Postaci w Nostale PL
http://www.mpcforum.pl/topic/411313-tut-opis-gry-i-postaci/#entry2926718
Napisano 15 listopad 2010 - 13:34
Panowie , bot smiga ladnie , tylko mam pewien Problem , BOT omija 2 osobe w party .
Przykladowo mam 3 osobowe pt , 1os - x , 2os - y , 3os -z
To bufuje mi tylko gracza x , z , i zamiast y to bufuje 4 miejsce ( puste ) choc mam zaznaczone na AB ze jest 3 osobowe pt
HELP
To bufuje mi tylko gracza x , z , i zamiast y to bufuje 4 miejsce ( puste ) choc mam zaznaczone na AB ze jest 3 osobowe pt
HELP
Napisano 29 listopad 2010 - 22:50
Użytkownik Lord Voldemort dnia 14 listopad 2010 - 16:31 napisał
moze wam to pomoze, ale zauwazylem ze zawsze dostawalem dc jak mialem zaznaczone dla kamieni move to. wylaczenie tego pomagalo i nie dostawalem dc, ale taki sm moze miec problem z podniesieniem danej rzeczy.
Użytkownik unospin dnia 15 listopad 2010 - 13:34 napisał
Panowie , bot smiga ladnie , tylko mam pewien Problem , BOT omija 2 osobe w party .
HELP
HELP
Użytkownik Rivex dnia 28 listopad 2010 - 02:21 napisał
strasznie szybko wali, nie mozna zrobic cos zeby wolniej klikal? Np, evil spirit zeby walil co 3 sec
Napisano 09 grudzień 2010 - 18:06
Witam wszystkich. Otóż mam problem z tym bocikiem. Ogólnie wszystko śmiga i bardzo ladnie działa ten bot, ale czesto przy wybieraniu postaci gra po prostu znika :/, nie wiem czemu się tak dzieje ale wygląda to tak jak bym po prostu wyłączył grę... Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi z tym pomógł bo trochę mnie to denerwuje, bo muszę odpalać grę ok 3 razy zanim się normalnie włączy. Z góry dzięki wszystkim i pozdrawiam.
Napisano 15 grudzień 2010 - 14:19
Mam problem co mam zrobic zeby pick mi dzialal w Mu Autoclicker poniewaz dziala wszystko super ale nic nie chce podnosic. Czy to wina braku jakiegos programu czy bledna konfuguracja jezeli tak to prosze zeby ktos napisal prawidlowa konfiguracje. mam Win Xp
Napisano 29 grudzień 2010 - 12:47
Użytkownik lucass dnia 29 listopad 2010 - 22:50 napisał
Grasz na GMO? Zmień w PPM menu w trayu Protocol Type na "Philipines".
Znany bug, nie da się go naprawić, chyba, że edytujesz source i wstawisz wersję poprawioną na forum
Niestety nie można tego regulować.
Znany bug, nie da się go naprawić, chyba, że edytujesz source i wstawisz wersję poprawioną na forum
Niestety nie można tego regulować.
Witam, mam ten sam problem. Ktos wpadl juz na rozwiazanie?
Napisano 05 luty 2011 - 15:59
Mam taki problem ( z obiema wersjami Mu AutoClicera) ,że gdy odpalam gre, wchodzi mi normalnie ,wszystko niby dobrze, ale gdy już sie pojawia okienko serwera to na sekunde wywala mnie do pulpitu ,a potem ponownie wraca do gry (tak jakbym raz wcisnął przycisk windows na klawiaturze) a potem gra wraca , widze okienko serwera, ale nie da sie w nie kliknąc ,nie da sie nić zrobić ,nawet dać ESC i exit sie nie da, moge wtedy jedynie zamknąc ALT+F4 i tyle.. dodam że gram na 800x600 ,wie ktoś w czym może być problem ? mam tak na każdej wersji...
Napisano 21 luty 2011 - 08:56
Użytkownik dawio966 dnia 19 luty 2011 - 01:02 napisał
CO to za bot??? pisze kosz ... czyli nie działa, czy jak ???
Kosz - chodzi o to, że temat został dodany do kosza / zedytowany przez Modka.
Pzdr
Nice, frendly, casual gamer, programmer, computer, and sometimes he can be annoying when you upset someone.

Strzeż się.. ;) Bo Chikosachi cię dopadnie ;)! Ciasteczko! ;)

Strzeż się.. ;) Bo Chikosachi cię dopadnie ;)! Ciasteczko! ;)
Napisano 09 kwiecień 2011 - 13:24
Witam,
no to tak:
Mam kilka pytan
1 gdy wlaczam bota powino wyskoczycz jakies oikno?mam won7 ultimate 32 i noc nie wyskuje(adinistrator itp probowalem)
2 pomoze ktos zopytmalizowac bota(zbieranie kmykow itp)
3 w grze widze ze po odpaleniu mam opcje typu meet player nick ale tylko to niestety:/
Bd wdzieczny za pomoc i prosze was o nia:) ewentialnie instrukcje do snb bota;P
no to tak:
Mam kilka pytan
1 gdy wlaczam bota powino wyskoczycz jakies oikno?mam won7 ultimate 32 i noc nie wyskuje(adinistrator itp probowalem)
2 pomoze ktos zopytmalizowac bota(zbieranie kmykow itp)
3 w grze widze ze po odpaleniu mam opcje typu meet player nick ale tylko to niestety:/
Bd wdzieczny za pomoc i prosze was o nia:) ewentialnie instrukcje do snb bota;P

Napisano 16 kwiecień 2011 - 10:00
Użytkownik JaskiCR dnia 16 kwiecień 2011 - 08:57 napisał
Na Win7 Ciezko Ten System Jest Felerny Do Takiego Typu Programow 
Chyba Ze Sciagniesz Nakladke Z WinXP
Wtedy Powinno Dzialac Poprawnie 
Chyba Ze Sciagniesz Nakladke Z WinXP
Troche jestem zielony w tych sprawach;p nakladke skad moge pobrac;]
EDIT: chodzi mi bardizej o nakladke,jaka pobrac?Moze jest jakis inny spoob zeby odpalic tego bota?Sry ze tak mecze zla jak moiwilem jestem troche zielony w tych sprawach
Użytkownik malutki688 edytował ten post 16 kwiecień 2011 - 11:43

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
Do góry