Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Azeria.eu

warnox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dr4cu5 nie chce mi sie juz ciebie sluchac poprostu

brak mi do ciebie slow i zaluje ze chodze z toba do ,,klasy"

CHCESZ MI ZNISZCZYC REPUTACJE??

MYSLISZ ZE COS DADZA TE TWOJE DURNE KOMENTARZE??

PROSZE BARDZO HEJTUJ..

MAM CIE GŁĘBOKO W DUPIEE ;]

CO DO PRZEŁOŻENIA STARTU TO KOLEGA POWIEDZIAŁ CO BYŁO PRZYCZYNĄ JA NIE MUSZE NA TEN TEMAT MOWIĆ I SIE POWTARZAĆ

ADMINISTRACJA JEST ZAJĘTA TO CHYBA NORMALNE ZE JEST ZAJĘTA ( MUSIMY PRACOWAĆ BY WSZYSTKO BYŁO OK )

A WIĘC W DUPIE MAM JEGO KOMENTARZE..

GOTOWCE TYŚ CHYBA ICH NIE WIDZIAL WEZ SPIERDALAJ A NIE PISZ TU KOMENTARZY

Pozdrawiam Cr4eativE

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro.

Macie tutaj link do klienta:

https://mega.co.nz/#!yZkBAJSL!BtjN5D7Apv8QD1RnN7YQLm96AVMB_ZckYDHmNiWAZvM

I skanik wykonany domowym antywirusem:

http://img825.imageshack.us/img825/1150/7nlq.jpg

Klient będzie działać dopiero po wgraniu łatki, którą udostępnimy na starcie (jutro) !
Więc nie przejmować się, że się nie włącza !

Opublikowano

Jutro.

Macie tutaj link do klienta:

https://mega.co.nz/#!yZkBAJSL!BtjN5D7Apv8QD1RnN7YQLm96AVMB_ZckYDHmNiWAZvM

I skanik wykonany domowym antywirusem:

http://img825.imageshack.us/img825/1150/7nlq.jpg

Klient będzie działać dopiero po wgraniu łatki, którą udostępnimy na starcie (jutro) !

Więc nie przejmować się, że się nie włącza !

Niestety mam jakiś error ;/ Nie da się wrzucić na inny hosting ? Dam + ;)

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

Start przełożony na 25 lipca na godzine 18:00 z powodu iż człowiek od strony po prostu sie z all nie wyrobił tym razem,nic z winy teamu głównego,wybaczcie,jednakże mozemy wam powiedziec że bedziecie zadowoleni z jej wyglądu :)

Wyglad forum takze przygotowujemy dosyc unikalny-wszystko zobaczycie niestety o jeden dzien pozniej,wybaczcie,team Azeria.eu

Ale mysle że jeden dzien pozniej nic nie zmieni dla was,a dla serwera uwierzcie mi że tak bo warto czekać...

Jeszcze raz przepraszamy...

Pozdrawiam

[HA]True

Opublikowano

Niestety mam jakiś error ;/ Nie da się wrzucić na inny hosting ? Dam + ;)

Jaki error masz? Jaka przeglądarka?

Opublikowano

Zaczeło się przekładanie na inny termin. Strona to powinna być już dawno a nie wszystko na ostatni termin... Jutro to i ja nie wiem czy zawitam... Nie podoba mi się takie zachowanie.

Opublikowano

Strona będzie ON dzisiaj (mam taką nadzieję, bo tylko przez nią dzisiaj nie startujemy), a start jutro w godzinach wieczornych, gdy wszyscy będą w domach :)

Opublikowano

Start przełożony na 25 lipca na godzine 18:00 z powodu iż człowiek od strony po prostu sie z all nie wyrobił tym razem,nic z winy teamu głównego,wybaczcie,jednakże mozemy wam powiedziec że bedziecie zadowoleni z jej wyglądu :)

Wyglad forum takze przygotowujemy dosyc unikalny-wszystko zobaczycie niestety o jeden dzien pozniej,wybaczcie,team Azeria.eu

Ale mysle że jeden dzien pozniej nic nie zmieni dla was,a dla serwera uwierzcie mi że tak bo warto czekać...

Jeszcze raz przepraszamy...

Pozdrawiam

[HA]True

Nic sie nie stało , 1 dzień nas nie zbawi ;)

9kf9.png

Opublikowano

Posprawdzajcie wszystko. Uwierzcie, lepiej przełożyć dzień przed startem o kilka dni, niż przełożyć o dzień żeby okazało sie że znowu coś jest nie tak a ludzie znowu sie denerwowali. Tak wiem, stronka to teoretycznie nie wasza wina, ale kto miał pilnować żeby koleś który ją robił zdążył na czas, my? Dopnijcie wszystko na ostatni guzik, ale nie 15 min przed startem bo przez to pojawiają sie bugi, niedociągnięcia itd, i wtedy wystartujcie! Pozdro i czekam na start :)

Opublikowano

To zobaczycie później ;)

Przez jeden dzień tak dużo się nie zmieni ;)

Opublikowano

TS3 przechodzi wlasnie prace "konwersacyjne" dlatego prosimy o cierpliwość,dużo rzeczy z jego wyglądu ulegnie zmianom,i nie bedzie zaraz dostępny przez ok.1.5h

Pozdrawiamy!

Opublikowano

Prawde mowiac juz sie pogubilem, Adam-Warnox napisal mi na gadu ze to ten sam serwer moje pyt brzmi: Tamten projekt zamkneliscie? czy tworzycie 2 nowy?. Czy tylko nazwa sie zmienila?

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...