Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Azeria.eu

warnox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bd zajebisty oby go tylko ddosy nie wykonczyly bo zapowiada sie zajebiscie , pozdro widzimy sie raczej na serwie

1377774857-U369478.png

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie sa dodania i zmiany bonów 1-5 ? Bo w sklepie na prezce nigdzie nie widze

Ostatnia skrzynka u Handlarki
Opublikowano

Super serwer wbiję na 100%, a jak jest z expieniem ? 120 lvl w ile można zdobyć ? Jest mały dlatego, że ciężko się expi czy z biegiem czasu będzie zwiększany ? ;>

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

Expi się przyjemnie. Moge powiedzieć że tak do 85 jest luzik, potem jest ciężej ale odrobine ;)

Tak, planujemy zwiększać poziom.

Opublikowano

Fajnie się zapowiada, mam tylko nadzieję, że serwer przeżyje przynajmniej z miesiąc. Tylko błagam zablokujcie /dice i /null żeby się dzieci nie bawiły w wywalanie chaneli.

2mzof5.jpg
Opublikowano

A ja mam pytanie co do dropu dużo jest ulepszaczy? Czy będzie można ugrać samemu np taką ninją czy jedyna opcja to wojowniki albo marmury lub pt z kimś ?

Opublikowano

Zapraszam 4Cheats.xx ---? Kto odgadnie, niech wbije :D. Nie mogę dostać bana, bo w Regulaminie nic nie pisze, że nie mogę wstawić xx BUM ! :D

Tak ogólnie to mieli u Nas . Nie wiem co się stało z Nimi :D

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...