Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Azeria.eu

warnox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beke to robisz z siebie jak to piszesz.

Weź wyjdź na dwór gównixie lepiej , bo siedziesz w domu 24/7 , jak nie na becie , to w prezce tego syfu. Nie masz pewnie w ogóle życia realnego tylko wirtualne. Za 3 dni ta prezka zostanie zamknięta i zrobią nową , w której start ustalą na 31 i tak w kółko , ten serwer to dno , nie polecam jeszcze raz.

9kf9.png

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dr4cu5 przepraszam, że cie osmieszam ale taki mój urok. Poprostu bawią mnie osoby takie jak ty, które odstraszają innych od nie swojego serwera, żeby więcej ludzi wbilo na ich. POWTARZAM NIE MAMY NIC Z EPVP, PONIEWAZ WARNOX SIĘ ZDENERWOWAŁ I POWIEDZIAL, ŻE W KLIENCIE NIE BEDZIE ZADNYCH PYTHONOWYCH NOWOŚCI Z EPVP. Tyle do ciebie i do innych hejterow.

A serwer 20 nie wystartował, bo mieliśmy problemy z zabezpieczeniami.

Opublikowano

Dr4cu5 przepraszam, że cie osmieszam ale taki mój urok. Poprostu bawią mnie osoby takie jak ty, które odstraszają innych od nie swojego serwera, żeby więcej ludzi wbilo na ich. POWTARZAM NIE MAMY NIC Z EPVP, PONIEWAZ WARNOX SIĘ ZDENERWOWAŁ I POWIEDZIAL, ŻE W KLIENCIE NIE BEDZIE ZADNYCH PYTHONOWYCH NOWOŚCI Z EPVP. Tyle do ciebie i do innych hejterow.

A serwer 20 nie wystartował, bo mieliśmy problemy z zabezpieczeniami.

Żeby mieć problemy z zabezpieczeniami , trzeba najpierw mieć zabezpieczenia , a Wy macie , gówno w kiblu , którego nawet spłuknąć nie umiecie , bo przez imbecylizm nie wiecie nawet jak spłuczke nacisnąć , a wystarczy 1 ddos od jakiegoś gimba i jebnie Wam cała maszyna , taka przyszłość czeka srazerie.

9kf9.png

Opublikowano

Dziękujemy za pozytywne komentarze.

Jeżeli masz jeszcze jakieś pytanie to pisz śmiało.

Nie myśl, że to twoje coś o kiblu było śmieszne bo nie było. Zabezpieczenia mamy, spójrz na serwer Guerra-World stoi od wczoraj, a bedziemy mieć te same zabezpieczenia ;)

Opublikowano

Te ostatnie zbroje wyglądają , jakby je ktoś wysrał , o broniach nie wspomne , bo to full paint i wow.

9kf9.png

Opublikowano

Serwer naprawdę ciekawy ale polecałbym zmienić te ostatnie zbroję ponieważ są bardzo brzydkie niepasujące do klimatu Metina, chociażby na zwykłe niebianki podświetlane na niebiesko (jak dla mnie to najlepsze zbroje w tej grze). Jak stoicie z reklamą bo z samego MPC to dużo ludzi nie będzie?

Opublikowano

Czy Wy ludzie nie rozumiecie , że ten serwer nie wystartuje? Tamta zapowiedź stała 2 tygodnie , zapewniali , że wystartują wczoraj , nadszedł 20 lipca , zapowiedź znikła i ani widu ani słychu , to nieogarniete szczyle , a nie administracja , przełożyli start raz , przełożą drugi , zrozumcie to i wiejcie z tego syfu , póki możecie. A Ty hardkorekk mnie nie rozśmieszaj gimbie , że to niby ich pliki są , bo robisz sam z siebie beke.

Żeby mieć problemy z zabezpieczeniami , trzeba najpierw mieć zabezpieczenia , a Wy macie , gówno w kiblu , którego nawet spłuknąć nie umiecie , bo przez imbecylizm nie wiecie nawet jak spłuczke nacisnąć , a wystarczy 1 ddos od jakiegoś gimba i jebnie Wam cała maszyna , taka przyszłość czeka srazerie.

Ogółem nie odpowiadam na komentarze przygłupów z MPC aczkolwiek twój jest na tyle głupi że sam sie prosi o pomste do nieba i o mój komentarz.

A więc wyjasnie Ci "internetowy napinaczu" Nie grałeś na tym serwerze i gówno o nim wiesz a komentujesz=Sam sie osmieszasz ;)

Widać że jesteś człekiem który a)Ma swój serwer lub niedługo startuje i dlatego chce zrazić naszych graczy do serwera lub B) Po prostu jestes idio.ą który niema życia jak to sam napisałeś i tylko hejtuje pod pierwszą lepszą prezką.

Co do zabezpieczeń i przełożonego startu,już Ci wyjaśniam,posiadam swój 2 serwer,który cholerka także startował 20lipca,a człowiek od zabezpieczeń po prostu nie mógł nadzorować 2 serwerów jednocześnie co by było każdemu nie na ręke,dlatego ustaliliśmy iż Azeria wystartuje 24lipca "Gimbusie" ,dlatego nie wypowiadaj się na temat o którym gów.o wiesz ;)

"wystarczy 1 ddos od jakiegoś gimba i jebnie Wam cała maszyna , taka przyszłość czeka srazerie."

Twój poziom wypowiedzi mnie zaskakuje,mój drugi serwer nie miał nawet malutkiego problemu z startem z atakami i na twoje nie szczęscie obawiam się że start Azerii także niebedzie mial takowych problemów :)

Gów,o wiesz,w dup.e byłeś i sie wypowiadasz,tyle w temacie na temat tego osobnika,dalsze wypowiedzi na jego "tempe" komentarze nie mają po prostu najmniejszego sensu...

PS:Kolego zapraszam na TS3 skoro taki rozgadany pod prezką jesteś,chetnie z Tb pogadam...

Pozdrawiam!

[HA]True!

Opublikowano

Zbroje moim zdaniem słabe... bronie trochę ich za dużo i zbyt epickie... biżuteria widzę ,że ma słabe bony. Ale co z tego! I tak zagram :) Serwer nawet fajny.

Opublikowano

Ogółem nie odpowiadam na komentarze przygłupów z MPC aczkolwiek twój jest na tyle głupi że sam sie prosi o pomste do nieba i o mój komentarz.

A więc wyjasnie Ci "internetowy napinaczu" Nie grałeś na tym serwerze i gówno o nim wiesz a komentujesz=Sam sie osmieszasz ;)

Widać że jesteś człekiem który a)Ma swój serwer lub niedługo startuje i dlatego chce zrazić naszych graczy do serwera lub B) Po prostu jestes idio.ą który niema życia jak to sam napisałeś i tylko hejtuje pod pierwszą lepszą prezką.

Co do zabezpieczeń i przełożonego startu,już Ci wyjaśniam,posiadam swój 2 serwer,który cholerka także startował 20lipca,a człowiek od zabezpieczeń po prostu nie mógł nadzorować 2 serwerów jednocześnie co by było każdemu nie na ręke,dlatego ustaliliśmy iż Azeria wystartuje 24lipca "Gimbusie" ,dlatego nie wypowiadaj się na temat o którym gów.o wiesz ;)

"wystarczy 1 ddos od jakiegoś gimba i jebnie Wam cała maszyna , taka przyszłość czeka srazerie."

Twój poziom wypowiedzi mnie zaskakuje,mój drugi serwer nie miał nawet malutkiego problemu z startem z atakami i na twoje nie szczęscie obawiam się że start Azerii także niebedzie mial takowych problemów :)

Gów,o wiesz,w dup.e byłeś i sie wypowiadasz,tyle w temacie na temat tego osobnika,dalsze wypowiedzi na jego "tempe" komentarze nie mają po prostu

[HA]True!

Nie szczekaj tyle pizdo bo Ci łańcuch skróce i pisać sie naucz analfabeto , bo po pisowni mozna wywnioskować Twój wiek szczylu. A idiotą jestes właśnie Ty , skoro sponsorujesz syf , który nawet jak za 20 razem wystartuje , to będzie stał z 5 online i to samymi sklepami. SRAZERIA FAIL MILENIUM , NIE POLECAM

9kf9.png

Opublikowano

myślę że jednak będziemy mogli zmienić ta ostatnią zrboję :D

co myślicie o tej :

jsh0my.jpg

No lepsze są ale tak jak mówiłem, że najlepsze wg mnie były by niebianki świecące się na niebiesko :)

Opublikowano

Ostatnie zbroje zostały zmienione.

Oto jak teraz wyglądają:

oiz1.jpgnvkb.jpg

r0km.jpg616u.jpg

1vmk.jpgir0p.jpg

bu9p.jpgaij.jpg

Opublikowano

Ostatnie zbroje zostały zmienione.

Oto jak teraz wyglądają:

oiz1.jpgnvkb.jpg

r0km.jpg616u.jpg

1vmk.jpgir0p.jpg

bu9p.jpgaij.jpg

Te są jeszcze gorsze niż tamte , tragedia jednym słowem.

9kf9.png

Opublikowano

Temat ponownie otwarty na prośbę autora.

Proszę dodać poprawne ss'y weryfikacyjne.

1h

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...