Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShaKel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem za tym zeby dodac licznik na strone bo nikt nie wie czy warto grac z powodu ilosci graczy.

widac ze administracja nie radzi sobie z ddosami, powinni byc przygotowani na takie cos a tu forum padlo i serwer tez off chyba , nie wiem bo dopiero clienta zasysam :D

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby teraz najdrozsze zabezpieczenia, ktore mialy nie przepuscic niczego, nawet najmniejszego laga, a tu prosze... Nawet nie ma startu, pogratulowac. Moze sie Sheila wypowie, bo w tym temacie nie ma chyba nawet zaliczonego jednego posta.

Opublikowano

@UP

Jest licznik na stronce

Licznik nie działa pokazuje tylko "OFF" i "ON" (on było 1h)

Opublikowano

Mówiłem znowu się sypie pewnie ta sama maszyna co ostatnio poczekacie z 3 dni na start zamkną temat i następny start ;)

x2n.png

Opublikowano

Szkoda mi sponsora dał sieke a teraz ani grosz mu się nie zwróci i jeszcze bd musiał zapier**lać że by to włączyć.

Opublikowano

Strona działa debile, troche szacunku do administracji, i cierpliwości nolife'y jebane

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

Dajcie sobie spokoj... To wszystko co jest na Aline jest na The*isie i wiele wiecej bajerow niz na tym przecietnym 4funie... porownajcie sobie prezki łośki xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...