Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShaKel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konta tworzymy nowe, była informacja na forum. Jak narazie bynajmniej u mnie stronka nie działa a miała być przed startem.

"strona miala byc przed startem " a jest juz start ze placzesz?

Opublikowano

Hehehe rejestruje się i pisze mi wszystkie pola muszą być wypełnione xD a wypełniam :D

Musisz mieć w loginie i haśle minimum 8 znaków.

Opublikowano

Napisano dziś, 17:56

Debiutant III

• photo-754432.jpg?_r=1373623152
  • Members
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 236 postów

G00D, dnia 21 Lip 2013 - 18:53, napisał:snapback.png

Konta tworzymy nowe, była informacja na forum. Jak narazie bynajmniej u mnie stronka nie działa a miała być przed startem.

A skąd wiesz o której start napisiali przecierz że po 19 a nie o 19 :) czytaj uważniej :D

Powiadasz, że konta mamy stworzyć na nowo. To powiedz mi dlaczego mój login jest już zajęty? (tak, zawiera on 8 liter)

Opublikowano

Powiadasz, że konta mamy stworzyć na nowo. To powiedz mi dlaczego mój login jest już zajęty? (tak, zawiera on 8 liter)

ktoś najwidoczniej ma ten sam ^.^ mi normalnie zarejestrowało ten sam login co wcześniej :)

Opublikowano

"strona miala byc przed startem " a jest juz start ze placzesz?

Uważnie przeczytaj kiedy to napisałem wtedy stronka nie działała ale widać czytanie ze zrouzmieniem się kłania. Co do serwera skąd będą dropić zielone perły i kwiaty?

Opublikowano

Ale mój login i hasło mają 8 i pisze wypelnij wszystkie pola :D

Kod usunięcia postaci 7 znaków ?

Może Administracja zrobiła tylko reset postaci i konta zostały?

Nie, bo ja założyłem konto z tym samym loginem.

Opublikowano

ktoś najwidoczniej ma ten sam ^.^ mi normalnie zarejestrowało ten sam login co wcześniej :)

Z ciekawości wpisałem login i hasło w zakładce "zaloguj" i o dziwo konto posiadam, lecz bez postaci. Dodam, że teraz przy każdej próbie rejestracji (nawet przy 1-wszej) login ciągle był zajęty.

@Edit

To co to za magia, że ja konta robić nie musiałem? :D

Opublikowano

Za Chwilę będzie pewnie wielki spam dlaczego serwer nie wystartował o 19 czytajcie uważniej :)Prawdopodobnie ""po godz. 19."" :)

Tobie radzę czytać uważnie, wyraźnie jest napisane RÓWNO godzina 19:00

fGS8f3M.png

Mam nadzieję że nie będzie faila jak ostatnio chociaż jak widać już mają 10 min opóźnienia.

Strona [*]

Forum [*]

Opublikowano

Z ciekawości wpisałem login i hasło w zakładce "zaloguj" i o dziwo konto posiadam, lecz bez postaci. Dodam, że teraz przy każdej próbie rejestracji (nawet przy 1-wszej) login ciągle był zajęty.

No nie wiem robiłem takie same konto jak miałem i o dziwo jedno mogłem założyć, drugie nie.

Opublikowano

No nie wiem robiłem takie same konto jak miałem i o dziwo jedno mogłem założyć, drugie nie.

Walić to w jaki sposób konto zostało założone :D Ważne, że jest :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...