Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShaKel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sponsor bedzie chcial to Wam udostepni informacje ile kasy wyłozyl , powiem Wam tyle ze maszyna jest bardzo dobra + filtry Anty Ddos.

Aha, to już chyba wiem z jakiej serwerowni i jaka maszyna, jak ta to nie macie czego się obawiać . Powodzenia :)

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer pana 360™ , były Quadron 0 graczy online .

Zagram ale jak będzie jakiś poważny bug to odrazu game over

Powodzenia

08945921259705007813.png

Opublikowano

Powodzenia

Idiota , poprostu idiota , pisalo na forum ze mial nick 360 ale poprostu tak , to calkiem inna osoba deklu za takie cos , bez zadnych podstaw dal bym %.

Opublikowano

Po co Wam launcher.. Client do 19 Wam sie zdazy pobrac bez problemu. Chyba ze macie limit downloadu.

Pozatym jest wiele rzeczy ktorych pewnie na launcherze nie zobaczycie.

Głupi czy głuchy ?

Pytam się czy stary klient wystarczy ...

Czytaj oczami a nie wiadomo czym

Opublikowano

Głupi czy głuchy ?

Pytam się czy stary klient wystarczy ...

Czytaj oczami a nie wiadomo czym

No tak probowac pomoc , zostac zwyzywanym, nie zauwazyles ze komus innemu odpisalem a nie Tobie?

Brawo.

Tak wystarczy przeciez patcher jest ._.

Opublikowano

Powodzenia

Jak już coś piszesz miej pewne informacje 360 miał tylko takie serwery jak np. Quadron, Tuor idź dalej na swoj Sathir. Na serwer zawitam napewno widzę, że się postaraliście.

Opublikowano

mega serwer dalej jest :) juz 118 przeglada temat. albo i wiecej . liczba rosnie. dobra maszyna i serwer miazdzy te inne privki bezsensowne ;*

Opublikowano

info z forum :D czyli raczej nie wystaruje , nie mniej jednak czekam na serwer.

Pozdrawiam kumatych i tych co wiedzą że jest to już 10 (+/-) [?] start serwera. xD

Beka , ale czekam :P może się wam w końcu uda !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

mega serwer dalej jest :) juz 118 przeglada temat. albo i wiecej . liczba rosnie. dobra maszyna i serwer miazdzy te inne privki bezsensowne ;*

Nie wszystkie, Draconis też ma dużą popularność a niedawno wystartował.

Ode mnie to tyle że zawitam i ocenie czy serwer jest godny uwagi. Ale wygląda na to że tak.

Opublikowano

No nareszcie... Teraz hejterzy pewnie wrócą, bo nie ma gdzie grać ;)

Poprzednio były fail'e, bo serwer był na gównianej maszynie oraz były bugi, których na becie nie dało sie sprawdzić, bo każdy dostawał lvl na start...

Polecam przed włączeniem serwera zrobić postać normalnego gracza i zobaczyć czy wszystko jest okej żeby później cyrków nie było ;)

Czekamy do 19 na start.

Opublikowano

Po co Wam launcher.. Client do 19 Wam sie zdazy pobrac bez problemu. Chyba ze macie limit downloadu.

Pozatym jest wiele rzeczy ktorych pewnie na launcherze nie zobaczycie.

Mi potrzebny launcher, bo jestem na wakacjach i mam neta z limitem

Opublikowano

No wreszcie. <33333. Jak serwer wystartuje i utrzyma sie przez blizsze 2h, to zapraszam kolegow. (5-10 osob) ;d.

P.S A mozebyscie zmniejszyli minimalnie expa, bo na 1 wersji w 1 h mieli juz 100lvl'e. ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...