Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]PRZYJAZNY SERWER RPG dla dojrzałych graczy (brak dzieci)

Poncjusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to zwykła kwadratowa masakra tylko, że nie dodajecie dzieci. Ale rekrutacja od 14 lat ...

Nie wiem na czym polega "kwadratowa masakra", ale nazwa kojarzy się z jakimś gównem dla 12 latków. I z pewnością nie ma tam takich pluginów jak Towny, MagicSpells czy Vampires.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Człowieku skąd ty wiesz kto ma ile lat? Twoje wypowiedzi nie mają sensu.

"Nie wiem na czym polega "kwadratowa masakra", ale nazwa kojarzy się z jakimś gównem dla 12 latków. I z pewnością nie ma tam takich pluginów jak Towny, MagicSpells czy Vampires."

Niektóre 10 latki lepiej umieją sformułować zdanie niż ty. Słownictwo też masz na wysokim poziome. Wnioskuje że masz zapewne 16 lat? Mniej chyba :) A zachowanie na poziome 12 lat.

Opublikowano

Taka prawda... Rozumiem admina, że nie chce u siebie na serwerze dzieci, ale sam się tak

po części zachowuje sądząc po jego wypowiedziach.

Poza tym nieraz grając w MC z włączonym TeamSpeak'iem gadałem

z 10-12 latkiem i był on całkiem dojrzały i dało się pograć i pogadać.

Potem wbił jakiś "troll" 15 lat (sądząc po głosie z wczesnej mutacji)

i zaczął krzyczeć do mikro, na serwerze biegał dookoła mnie i było to co najmniej idiotyczne.

A to, że kwadratowa masakra "kojarzy Ci się z jakimś gównem dla 12 latków" zachowaj dla siebie,

bo jest to jak najbardziej błędne skojarzenie.

Jestem ciekaw jak mnie teraz pojedziesz, panie dorosły.

12 latków - to nie liczebnik.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Taka prawda... Rozumiem admina, że nie chce u siebie na serwerze dzieci, ale sam się tak

po części zachowuje sądząc po jego wypowiedziach.

Poza tym nieraz grając w MC z włączonym TeamSpeak'iem gadałem

z 10-12 latkiem i był on całkiem dojrzały i dało się pograć i pogadać.

Potem wbił jakiś "troll" 15 lat (sądząc po głosie z wczesnej mutacji)

i zaczął krzyczeć do mikro, na serwerze biegał dookoła mnie i było to co najmniej idiotyczne.

A to, że kwadratowa masakra "kojarzy Ci się z jakimś gównem dla 12 latków" zachowaj dla siebie,

bo jest to jak najbardziej błędne skojarzenie.

Jestem ciekaw jak mnie teraz pojedziesz, panie dorosły.

12 latków - to nie liczebnik.

Chłopie, mnie naprawde Twoje zdanie nie interesuje.

Człowieku skąd ty wiesz kto ma ile lat? Twoje wypowiedzi nie mają sensu.

"Nie wiem na czym polega "kwadratowa masakra", ale nazwa kojarzy się z jakimś gównem dla 12 latków. I z pewnością nie ma tam takich pluginów jak Towny, MagicSpells czy Vampires."

Niektóre 10 latki lepiej umieją sformułować zdanie niż ty. Słownictwo też masz na wysokim poziome. Wnioskuje że masz zapewne 16 lat? Mniej chyba :) A zachowanie na poziome 12 lat.

Na swoim serwerze promuję dojrzałość. Jeśli ktoś ma 14 lat i zachowuje się ok to z przyjemnością powitam go w naszej społeczności. Z drugiej strony były przypadki, że usuwaliśmy osoby mające 20+ lat - za trollowanie i łamanie regulaminu.

A co do Ciebie - to bardzo fajnie, że skończyłeś gimnazjum i czujesz się na tyle dorosły, żeby protekcjonalnie odnosić się do kogoś kogo uważasz za niewiele starszego od siebie. Ale w tym przypadki się ośmieszyłeś.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Ja mam 14 lat, lecz w internecie nigdy ludzie nie uwazali ze mam ponizej 16, dlaczego? Zawsze pisze starannie ( Pomijajac Polskie Znaki ) Mam glos +18 oraz kulture osobista. Napewno jest wiele osob takich jak ja wiec nie kazdy jest Dzieckiem ktore Wyzywa, Niszczy innym ludzia zabawe itd... Tak jak wyzej: Fcking Logic ?!

@topic

Moze wbije ;D

Pozdrawiam

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Trochę dziwne jest takie uważanie 12 latków oraz młodszych , za kretynów,idiotów,debilów z góry.Może się zdarzyć i to nie raz że 12 latek/10 latek będzie bardziej ogarnięty niż 14/15/16/17/18/19/20 i tak dalej :/.

W większości przypadków 12 latek nie nadaje się na serwer typu Avernus. W pozostałych przypadkach można zrobić wyjątki, ale taka osoba musi wykazać się w formularzu rekestracyjnym. Jakieś uwagi jeszcze?

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Poncjuszu ! Witaj.

Ogólnie bardzo polecam serwer. Chyba najlepszy polski na jakim grałem. I potwierdzam. 12 latek może grać na avernusie. Sam pierwszy raz miałem 13 chyba.... Ale grałem przez 2 czy 3 miesiące i nie było ze mną żadnych zatargów. Dopóki miasto się nie spaliło, bana nie miałem :) Btw. szkoda że wtedy ten deszcz włączyłeś poncjuszu.

Płonie narlis w lesie,

wiatr smętną piosnkę niesie...

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Nalris podpaliłem :P Ale odrazu ugasiłeś.... Nie wiem czy pamiętasz dochodzenie w sprawie tnt, które się pojawiało na niezamieszkanych claimach :D

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano
SERWER RPG dla dojrzałych graczy (brak dzieci)
Tytuł tematu bardzo mnie rozbawił xD

Masz dość dość debili, którzy wchodzą na serwer i rzucają kurwami albo ciotami? Nie możesz już znieść wiecznych utarczek małych gnojków, płaczących o "stracony diax set" albo nudzących o "gamemoda"? Reagujesz alergicznie na pajaców złośliwie niszczących cudzą pracę i wyżywających się na słabszych graczach? Boli Cię kaleczenie ortografii i podstawowych zasad gramatyki?

Jak to jest tekst sformułowany przez dorosłego człowieka to ja jestem papieżem.Nie polecam serwera, jeden z gorszych jakie tu widziałem.
Opublikowano

No z tym tytułem się zgodzę. Serwer społecznościowo-średniowieczny powinno być.

Abemus Papa. Mamy papieża.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Abemus Papa. Mamy papieża

Słaby sarkazm bo ja to powiedziałem w przenośni.

Wasz opis zawiera określenia typu "upośledzonych neosów", "debili", "gnojków" świadczące o tym że z dorosłością macie nie wiele wspólnego. Więc powodzenia w dalszym udawaniu "dojrzałych ludzi"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...