Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]PRZYJAZNY SERWER RPG dla dojrzałych graczy (brak dzieci)

Poncjusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

"ale i tak wiem" jest typowym argumentem przemądrzałego gimbusa. Bo na Avernusie nie grałeś, więc możliwości obiektywnego porównania nie masz.

BTW z Tobą również nie chce mi się dyskutować (nie mam cierpliwości do dzieci)

2hnw9dw.jpg

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niewątpliwie Avernus jest teraz najlepszym serwerem RPG* reklamowanym tutaj na mpc. Swoją opinię ukształtowałem przez ostatnie dwa miesiące,kiedy serwer był na wakacjach. Zwiedziłem ich pełno i nigdzie nie znalazłem czegoś podobnego albo lepszego. Należało by sprostować, że to serwer pseudoRPG, ponieważ obecnie odgrywania postaci się na nim nie znajdzie. Brak mu również jakiegoś głównego wątku fabularnego, który by się dynamicznie rozwijał. Niemniej rok grania tam, wspominam bardzo miło, a ludzie których spotkałem... byli przeważnie spoko.

Bylo by milo, jak by ktoś przejął Darang, bo troszkę tam nabałaganiłem, a mnie zostawił asystentem. :-)

Opublikowano

@up

Atleif dobrze mówi. Avernus to nie tylko serwer, to prawie 3 letnia społeczność graczy, którzy dzięki nie mu się poznali. Są ludzie którzy wpadają na niego w środku nocy tylko po to, żeby pogadać ze znajomymi. To o czymś świadczy.

I jeszcze jedno. Jeśli tutaj zbudujesz dom, zostawisz w nim przedmioty, to w przypadku spełnienia wszystkich warunków możesz być pewien, że powracając na serwer po kilku miesiącach zastaniesz wszystko na swoim miejscu.

PS: Darang jest znów miastem duchów. Po ulicach chodzą nieumarli i tylko od czasu do czasu docierają tam eskpedycje poszukiwaczy przygód. Ostatnio krążą pogłoski o jakimś skarbie, który tam jest ukryty ;)

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Chyba, że będąc w Darang nie wchodziłeś przez miesiąc z hakiem, to leniwy władca zabierał Ci wszystko co cenne i sprzedawał, aby wykupić miastu chociaż parę dni. :)

Opublikowano

@Up

Ściśle mówiąc nie chodzi o wiek ale o podejście. Selekcja jest duetapowa - pierwszy etap to rejestracja, drugi etap to przyjęcie (lub odrzucenie) przez społeczność serwera.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Witam tu rejestruje tylko administrator i trzeba czekać ? Nie da się tego zmienić jakoś ? Bo chciałbym już grać i zobaczyć czy fajny serwerek . xD

Opublikowano

Serwer może i fajny. Ale podziękowałem po tym, jak wyraziłeś się. Każdy jest człowiekiem nie ważne ile ma lat, jak mądry jest etc. Z tym ograniczeniem i przykładem "debilizmu", jak to nazwałeś wyraziłem swoją opinię pogardzająca. Człowieku. Kiedyś też miałeś tyle lat co ci neo.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Serwer może i fajny. Ale podziękowałem po tym, jak wyraziłeś się. Każdy jest człowiekiem nie ważne ile ma lat, jak mądry jest etc. Z tym ograniczeniem i przykładem "debilizmu", jak to nazwałeś wyraziłem swoją opinię pogardzająca. Człowieku. Kiedyś też miałeś tyle lat co ci neo.

Wiek a dojrzałość to dwie różne rzeczy. Grają u mnie i 14 latkowie, tyle że są to osoby reprezentujące wymagany poziom.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Chcialem pograc na serwerze,zarejestrowalem sie wczoraj zeby grac i nadal nie moge bo pisze mi to samo:(

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Stylucie pyski moim zdaniem to wszyscy jestescie banda gnoji a zwlaszcza ten poncujsz oraz

Arek98PL czytalem all i co do poncjusza to powiem tyle (frajer) co ty kurwa policja sie straszysz malolat?

Mam wyje... na ten temat i sie wiecej nie udzielam pro sze bardzo klucie sie dalej i zachowujecie sie jak dzieci.

Prosze bardzo jeden pisze ze ma 20 drugi 18 trzeci 17 (chyba cm wkleslego kutasa) a wiek to w przedziale 8-12lat pozdro...

Opublikowano

Stylucie pyski moim zdaniem to wszyscy jestescie banda gnoji a zwlaszcza ten poncujsz oraz

Arek98PL czytalem all i co do poncjusza to powiem tyle (frajer) co ty kurwa policja sie straszysz malolat?

Mam wyje... na ten temat i sie wiecej nie udzielam pro sze bardzo klucie sie dalej i zachowujecie sie jak dzieci.

Prosze bardzo jeden pisze ze ma 20 drugi 18 trzeci 17 (chyba cm wkleslego kutasa) a wiek to w przedziale 8-12lat pozdro...

Kolejne dziecko posrane z wrażenia że napisało posta

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Ty niby masz 16 lat? Nie wydaje mi się.

Po 1 ogarnij słownictwo.

Po 2 naucz się pisać (co to ma być niby za słowo, np. "pro sze"?)

Po 3 ogarnij ortografię - kup słownik.

Po 4 grałem na serwerze i chyba wrócę do grania na nim. Serdecznie serwer polecam.

Po 5 Mylisz się, gdyż Poncjusz to nie dziecko w porównaniu do ciebie. Jest starszy i to sporo od ciebie.

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...