Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]PRZYJAZNY SERWER RPG dla dojrzałych graczy (brak dzieci)

Poncjusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OOO... Poncjusz... to ty spamiłeś, przeklinałeś i spamiłeś przekleństwami na temacie Overlanda... miło cię znów spotkać :) widze założyłeś serwer "dla dorosłych" aż przypominają mi się czasy jak to się kłóciłeś o jakieś wiatraki i budowle na Avernusie czyli robiłeś dokładnie to co robią tzw. przez ciebie "dzieci"

pozdro....

mca.png

Opublikowano

Avernusa nie ogarniam, nie ogarnę i niestety nigdy nie zagram. Myślę, że właśnie dlatego jest tak mało graczy... bo nie ma dzieci. Jak w Minecrafcie około 70% to dzieci 10-13 lat :c

Opublikowano

OOO... Poncjusz... to ty spamiłeś, przeklinałeś i spamiłeś przekleństwami na temacie Overlanda... miło cię znów spotkać :) widze założyłeś serwer "dla dorosłych" aż przypominają mi się czasy jak to się kłóciłeś o jakieś wiatraki i budowle na Avernusie czyli robiłeś dokładnie to co robią tzw. przez ciebie "dzieci"

pozdro....

Coś Ci się pomyliło z tymi przekleństwami. A Overland - naprawdę świetny serwer. Chyba już od roku ponad... w budowie. Pozdrawiam.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

up

overland jest w budowie od 2011 i nigdy nie wystartował jeszcze i myślę że nigdy nie wystartuje

Mam dokładnie takie same odczucia na temat tego serwera oraz kilku innych.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Overland? Raczej nie wystartuje. Ale oto się nawet większość już nie martwi. Ja czekam na metro i transarctica.

I znowu wbiję na Avernusa.

Fajny serwer i miła armosfera, polecam.

Opublikowano

Proszę admina o zobaczenie :

Napisano 06 sierpień 2013 - 18:15 I WSZYSTKICH PONIŻEJ, NIE STOSUJE SIĘ DO ODŚWIEŻANIA CO 24H... I NABIJA SOBIE POSTY.
Opublikowano

Proszę admina o zobaczenie :

Napisano 06 sierpień 2013 - 18:15 I WSZYSTKICH PONIŻEJ, NIE STOSUJE SIĘ DO ODŚWIEŻANIA CO 24H... I NABIJA SOBIE POSTY.

Nie marudź tylko zajmij się swoimi sprawami.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Wiecie.. co do Overlanda... najlepszy serwer RPG na świecie nie może powstawać w 2 miesiące... np. metro-craft... totalna porażka...

mca.png

Opublikowano

Własnie kogoś takiego u nas nie znajdziecie. Dzięki za dobry przykład debilizmu panującego na 99% serwerów. Haha jak można serio traktować dzieciaka który ma ksywę WYPIERDACZEK (ip: xxx)

Po pierwsze drogie dziecko, ani razu nie byłem na serwerze... Macie pojebane schizy i tyle, no w koncu dzieci...

Co do wieku to jestem napewno starszy od ciebie... Nie licząc administracji, i kilku osób jestem pewien, że reszta to ALL DZIECI!...

Więc jak masz coś do tego nicku co napisałeś to podaj skype/ts to sobie pogadamy...

O np. skkf też wcześniej tak myślałeś, jak nie był jeszcze na yt?

A teraz prawdopodobnie liżesz mu dupe, tak jak reszta całego gimbusiarstwa...

Więc jak będziesz następnym razem chciał coś napisać, to idz do młodszego brata o jego treść bo sam sobie nie radzisz...

A wyzywasz serwer dlatego, że nie dali ci "dupy" *gamemode itp* , jest tak napewno bo cala rasa gimbusow tak robi...

Więc ja na taki "HEJT" mam wyjebane, bo to takie dzieci są mocne jedynie z Yt,google by szukać textów flamy...

Jeśli chce ktoś rozwiać jakieś inne wątpliwości tego nicku zapraszam na pw, a wszystko wyjaśnie...!!

Opublikowano

2e6hegg.png

Wygląda na to, że upierdliwemu trollowi wypierdaczkowi puściły z wrażenia zwieracze (screen z korespondencji prywatnej)

Wysyłaj mi dalej takie wiadomości pajacu a nieciekawie się to dla Ciebie skończy. Zgłoszenia stalkingu i wszelkiego rodzaju internetowych gróźb są obecnie szybko rozpatrywane przez odpowiednie organy.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Rozjebałeś mnie z tym obrazkiem..

Powiem tak czy ważny tak naprawdę jest wiek?

Tak czy inaczej trafi się jakiś trol nie ma ludzi poważnych w 100% dodam że rozgrywka wyglądała by nudno..

Jak dla mnie ten serwer nie ma sensu lecz to jest moje zdanie.

Opublikowano

Avernus zawsze był i będzie gównem reklamującym się pod reklamami innych serwerów i nie znoszącym krytyki. I za skrytykowanie tego serwera zaraz dorosły adminek wyzwie mnie od dzieci :).

fzn014b0uhps_t.jpg

Opublikowano

@up

AzurekGT zawsze będzie zasmarkanym gówniarzem grającym na syfie typu kwadratowe masakry i jarającym się dropem ze stona

A teraz skoro już wzajemnie wymieniliśmy uprzejmości, życzę miłego dnia, natomiast ludzi na odpowiednim poziomie kultury oraz dojrzałości zapraszam na Avernus lub Belisar :)

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

@up

Cały serwer Avernus drży przed Wypierdaczkiem który właśnie zesrał się z wrażenia!

BTW nie chce mi się z Tobą dyskutować gościu

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

W zyciu nie grałem na żadnej podróbie kwadratowego gówna i na frakcjach z dropem ze stone. A i tak wiem że te serwery sa lepsze od Avernusa

fzn014b0uhps_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...