Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]PRZYJAZNY SERWER RPG dla dojrzałych graczy (brak dzieci)

Poncjusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

140ya3a.jpg

Masz dość dość debili, którzy wchodzą na serwer i rzucają kurwami albo ciotami? Nie możesz już znieść wiecznych utarczek małych gnojków, płaczących o "stracony diax set" albo nudzących o "gamemoda"? Reagujesz alergicznie na pajaców złośliwie niszczących cudzą pracę i wyżywających się na słabszych graczach? Boli Cię kaleczenie ortografii i podstawowych zasad gramatyki? Masz ochotę tylko w spokoju budować, zwiedzać, bawić się wraz z innymi NORMALNYMI ludźmi na odpowiednim poziomie i bez nerwów? Masz 18, 25, 30, 40 lat ale nie możesz znaleźć swojego minecraftowego miejca na serwerach multiplayer, obleganych przez upośledzonych neosów? Zapraszamy do nas! Nasz serwer skupia dojrzałych graczy i opiera się na tworzeniu zgranej społeczności. Tutaj możesz nie tylko wspólnie pograć, ale także po prostu pogadać przy kawie o 2:00 w nocy. To serwer wyłamujący się wszelkim standardom. Jeśli czujesz się osaczony przez gimbazę, schroń się w bezpiecznej przystani :)

2rzryux.jpg

Adres IP: s61.mineserv.eu:19085

UWAGA: Mamy tymczasowe problemy z rejestracją. Zgłoszenia rejestracyjne z sensowną motywacją proszę wysyłać na [email protected]

Przy wejściu dostaniesz informację o adresie naszej strony głównej. Zarejestruj się wysyłając formularz zgłoszeniowy.

2hnw9dw.jpg

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

druga reklama tego samego gó**a ... bo co nieznieśliście krytyki ? hmm powiem jedno ... sami jesteście dziećmi i tyle ... tak samo i ten serwer ...

Własnie kogoś takiego u nas nie znajdziecie. Dzięki za dobry przykład debilizmu panującego na 99% serwerów. Haha jak można serio traktować dzieciaka który ma ksywę WYPIERDACZEK (ip: xxx)

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Aha......czyli w waszych slowach nawet jesli ogarniam i nie dre sie o byle co nadal jestem debilem/gnojkiem/neosem, bo nie jestem mlody i niepelnoletni? Fck Logic?! Wogole skad niby wiecie, ze ktos jest "dzieckiem"? Jedoczesnie on/a moze byc ppelnoletni/a. I gzie tu sens???? Ja nie wiem i prosze autora o wyjasnienie mi tego.

Ps. Pisze z tabletu, wiec sorry za orto.

Opublikowano

To mi się podoba, a nie, że 12 latek będzie się wymądrzał na serwerze, dobry pomysł ! :D

Zróbcie serwer od +17 lat

Opublikowano

To mi się podoba, a nie, że 12 latek będzie się wymądrzał na serwerze, dobry pomysł ! :D

Zróbcie serwer od +17 lat

Jest od 14, ale czasem zastanawiam się nad podniesieniem granicy do 15 :)

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

gdy chce sie zarejestrowac wyskakuje mi blad. :)

PS. do autora Tematu.

Przypadkiem nie PoncjuszPilat?

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Aha......czyli w waszych slowach nawet jesli ogarniam i nie dre sie o byle co nadal jestem debilem/gnojkiem/neosem, bo nie jestem mlody i niepelnoletni? Fck Logic?! Wogole skad niby wiecie, ze ktos jest "dzieckiem"? Jedoczesnie on/a moze byc ppelnoletni/a. I gzie tu sens???? Ja nie wiem i prosze autora o wyjasnienie mi tego.

Ps. Pisze z tabletu, wiec sorry za orto.

wyjaśniłem?

Czemu nowa prezentacja?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

gdy chce sie zarejestrowac wyskakuje mi blad. :)

PS. do autora Tematu.

Przypadkiem nie PoncjuszPilat?

UWAGA: Mamy tymczasowe problemy z rejestracją. Zgłoszenia rejestracyjne z sensowną motywacją proszę wysyłać na [email protected]

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

@up jakoś dużo osób tam gra ,a server stoi już ponad rok chyba :)

"a co do tego to pomyśl baranie ... na takich serwach (widać po reklamie jak napisana i po tobie ) że sam jesteś dzieckiem i tyle, nie masz pojęcia o niczym i tyle, lepiej zagraj na czyimś serwie a nie zaśmiecasz forum takim czymś ..."

Wygadany pan jest :)

A co do nicku poncjusza to na pewno jest lepszy niż "kapralAlen"

Kogoś chyba odbyt ciśnie -.-

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...