Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]mmt

Paweu.

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. mmt

• tak
      15
    • nie
      3
    • nie mam zdania
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie prawda. Głupie dajesz porównania. Każdy jest odpowiedzialny za siebie. Liderzy wyznaczają zadania, przydzielają osoby, dobierają terminy. A to, czy ktoś się wywiąże z terminu, czy ktoś dobrze wykona swoją pracę, czy nie, to już nie brożka liderów, ale samych zainteresowanych. Więc nie mów mi, że wszystko to ich wina, bo założę się, że ktokolwiek by mnie piastował funkcji lidera, nie zdoła ogarnąć wszystkich tak, aby chodzili jak w zegarku.

Ktoś tutaj myli kompletnie pojęcia oO. To nie jest brożka liderów? Coś nowego. Ciekawe jakby w realu szef się nie interesował własną firmą to ciekawe jaką by efektywność by osiągnął i zyski... Proszę Cie...

Brak rygoru już od dawien dawna się przewija. Historia ciągle zatacza koło... Wybacz, ale mmt znam od początków powstania i wiem jakie były losy każdej "wersji".

Odwołujesz się ciągle do mówienia - "coś nie pasi, to sami lepiej zróbcie". Ciekawe czy jakikolwiek szef tak by mówił.

Mówicie, że kontrola czy recki itp nie są rippowane to patrzenie innym na ręce. Nice. Pierwsze słyszę, że w internecie jest coś takiego jak bezgraniczne zaufanie. Jadąc samochodem też bezgranicznie będziesz ufać przykładowo komuś znajomemu jak jedzie przed Tobą? Zawsze trzeba zakładać różne teorie i umieć je przewidywać i zapobiegać ewentualnym wypadkom czy cuś.

Tak samo jest tutaj w mmt, to w Waszej kwestii jest sprawdzanie czy recka jest kradziona. Tutaj nie istniejecie jako 1 osoba, ale jako całość. Marka mmt zależy od każdej osoby. Jeden wtopi, reszta ponosi odpowiedzialność. Takie są reguły tej gry.

Albo niektórzy zrozumieją to i będzie to zmierzać na lepsze, albo mmt nadal będzie nurkować głębiej w rowie mariańskim.

1334497071-U17330.png

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najpierw trzeba by było zmienić liderów ;-)

Wredna back, plox.

Mój czas przeminął, trzeba dać szanse nowym, lepszym ;-)

Hades jest dobrym liderem, ale ma za dużo na swojej głowie. Myślę, że nie ma sensu zmiany lidera, a po prostu można ewentualnie pomyśleć, nad dodaniem kolejnego. Żeby chłopaka odciążyć. Dzieki temu, mam nadzieje, że sytuacja się ustabilizuje i zostaną wprowadzone jakieś korzystne modernizacje.

Opublikowano

Fajnie się mówi, co nie ;)? Ja bardzo chętnie zaproszę, dam szanse każdemu. CO z tego, że rekturatacja jest zamknięta? Jesteś taki boski to napisz PW, ja na pewno przeczytam ;)

Wszystko zależy od lidera? to na prawdę ciekawe. To teraz powiedz mi jedną rzecz. Jeśli ustalam termin na np. 21 lipca. Przychodzi ten 21 lipca i pracy oddanej dalej nie ma, to co ja mogę z tym opóźnieniem zrobić oprócz wyznaczenia innej osoby i pociągnięcia konsekwencji tamtej? Bo chyba coś się Wam pomieszało.

MMT hejtujecie odkąd tylko pamiętam. Na wejście dostałem sam hejt za rangę MMT, potem za rangę MML, super motywacja do pracy, ale co jeszcze ciekawego wam powiem? Przez cały czas kiedy tu jestem dostałem JEDNĄ, dosłownie JEDNĄ wiadomość od usera z poza MMT, co chciałbym zobaczyć u nas, co chciałby zmienić, jakąś sugestię. TO ja się teraz pytam, gdzie jesteście z tymi waszymi pomysłami? Fajnie pohejtować w zbiorowym temacie, wiadomo, pocisnę ich bo tak teraz jest modnie. A może przestań się użalać nad tym jacy jesteśmy źli i pomóż nam stać się lepszymi? Jesteśmy ludźmi, a w dodatku AMATORAMI, robimy to dla przyjemności a nie jak wspomniane przez Was serwisy, których redaktorzy itp. otrzymują za to realne pieniadze... Więc nie mam nawet cienia szansy na znalezienie tak profesjonalnej ekipy, bo nikt nie jest jeleniem. Masz super umiejętności? TO logiczne, że chcesz na nich zarobić, a nie poświęcać swój czas "dla fanu"

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Ktoś tutaj myli kompletnie pojęcia oO. To nie jest brożka liderów? Coś nowego. Ciekawe jakby w realu szef się nie interesował własną firmą to ciekawe jaką by efektywność by osiągnął i zyski... Proszę Cie...

Brak rygoru już od dawien dawna się przewija. Historia ciągle zatacza koło... Wybacz, ale mmt znam od początków powstania i wiem jakie były losy każdej "wersji".

Odwołujesz się ciągle do mówienia - "coś nie pasi, to sami lepiej zróbcie". Ciekawe czy jakikolwiek szef tak by mówił.

Mówicie, że kontrola czy recki itp nie są rippowane to patrzenie innym na ręce. Nice. Pierwsze słyszę, że w internecie jest coś takiego jak bezgraniczne zaufanie. Jadąc samochodem też bezgranicznie będziesz ufać przykładowo komuś znajomemu jak jedzie przed Tobą? Zawsze trzeba zakładać różne teorie i umieć je przewidywać i zapobiegać ewentualnym wypadkom czy cuś.

Tak samo jest tutaj w mmt, to w Waszej kwestii jest sprawdzanie czy recka jest kradziona. Tutaj nie istniejecie jako 1 osoba, ale jako całość. Marka mmt zależy od każdej osoby. Jeden wtopi, reszta ponosi odpowiedzialność. Takie są reguły tej gry.

Albo niektórzy zrozumieją to i będzie to zmierzać na lepsze, albo mmt nadal będzie nurkować głębiej w rowie mariańskim.

No właśnie, Ace. Chyba mylisz pojęcia. Jeżeli podwładny szefa nie wywiązuje się z obowiązku, to co szef może zrobić poza wyciągnięciem konsekwencji z czynu (a w sumie jego braku)? Można się starać, robić wszystko, a znajdą się tacy, którzy się na Ciebie wypną tyłkiem i będą czekali na pochwały. Skończ już prawić niczym ksiądz z ambony, bo naprawdę zaczyna to być śmieszne. Uważasz, że jeżeli się z kimś współpracuje to należy patrzeć mu nieustannie na ręce? To fajnie masz w życiu, naprawdę. Rozumiem, że w świetle forum MMT jest oceniane jako całość, ale w samym projekcie każdy ma swoje zadanie i od każdego z osobna zależy, jak później zostanie odebrana praca wszystkich.

Opublikowano

Może nie jestem w MMT od dawna, ale chciałbym się na ten temat wypowiedzieć. Jak chyba każdy wie do MMT użytkownicy (przynajmniej większość) dochodzą, aby rozwijać swoje umiejętności oraz dobrze się bawić. Nikt Nam nie płaci za to co robimy. Nie jest to Nasz sposób zarobku, dlatego też nie zawsze odnajdujemy w sobie motywację, by dany projekt wykonać. Rozumiem, że nie każda recenzja gry może się podobać, ale nie można obwiniać wszystkich za to. To, że GP wykonał swoją pracę do d*py nie znaczy, że np korektor nie wykonał swojej roboty perfekcyjnie. Jesteśmy tylko ludźmi, błędy są u Nas częścią życia. Przeczytajcie niektóre z postów powyżej i zobaczcie jaką ja, nowy członek MMT motywację dostaję. Naprawdę nie polepszycie sytuacji w tej grupie swoimi głupimi uwagami. Jeżeli ktoś ma dobry pomysł na zmiany to czemu nie napisze do lidera?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Predzej bym wywalil Codersow niz mmt. Tam to chuja robia, sa w glebszym rowie niz mmt, co nawet widac po pracach ktore oddaja(nic).

Ogolem nie robilbym takich drastycznych krokow ale napewno cos bym pozmienial, bo nie powiem, lata swietnosci mmt przeminelo juz dawno temu. Zaryzykuje nawet ze 1,5roku temu juz cos zlego zaczynalo sie dziac.

sstwc.jpg

Opublikowano

Fajnie się mówi, co nie ;)? Ja bardzo chętnie zaproszę, dam szanse każdemu. CO z tego, że rekturatacja jest zamknięta? Jesteś taki boski to napisz PW, ja na pewno przeczytam ;)

Wszystko zależy od lidera? to na prawdę ciekawe. To teraz powiedz mi jedną rzecz. Jeśli ustalam termin na np. 21 lipca. Przychodzi ten 21 lipca i pracy oddanej dalej nie ma, to co ja mogę z tym opóźnieniem zrobić oprócz wyznaczenia innej osoby i pociągnięcia konsekwencji tamtej? Bo chyba coś się Wam pomieszało.

MMT hejtujecie odkąd tylko pamiętam. Na wejście dostałem sam hejt za rangę MMT, potem za rangę MML, super motywacja do pracy, ale co jeszcze ciekawego wam powiem? Przez cały czas kiedy tu jestem dostałem JEDNĄ, dosłownie JEDNĄ wiadomość od usera z poza MMT, co chciałbym zobaczyć u nas, co chciałby zmienić, jakąś sugestię. TO ja się teraz pytam, gdzie jesteście z tymi waszymi pomysłami? Fajnie pohejtować w zbiorowym temacie, wiadomo, pocisnę ich bo tak teraz jest modnie. A może przestań się użalać nad tym jacy jesteśmy źli i pomóż nam stać się lepszymi? Jesteśmy ludźmi, a w dodatku AMATORAMI, robimy to dla przyjemności a nie jak wspomniane przez Was serwisy, których redaktorzy itp. otrzymują za to realne pieniadze... Więc nie mam nawet cienia szansy na znalezienie tak profesjonalnej ekipy, bo nikt nie jest jeleniem. Masz super umiejętności? TO logiczne, że chcesz na nich zarobić, a nie poświęcać swój czas "dla fanu"

Powinieneś go zjebac, a nie prosić się go po 10 razy, podobnie robiłem ja, kiedy kid mod robił jakieś zle rzeczy potrafiłem równo go opieprzyc, następnym razem już takiego bledu nie zrobił.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Jaki szef, to tacy pracownicy. No proszę Cię, nie broń ich.

Uważam, że Twój hejt wziął się z negatywnego rozpatrzenia podania.

MMT upada? Dla porównania, jeden z aktualniejszych filmów:

A film stworzony dawno temu:

http://www.youtube.com/watch?v=DNvoRTEda0Q

Projekt stworzony jest przede wszystkim dla rozwijania swoich umiejętności oraz dla miło spędzonego czasu. Łatwo hejtować, ale niekoniecznie coś zrobić. Tak jak napisał Pandragors, dajemy Wam zielone światło - zapraszamy do MMT. Zobaczymy jak sami się sprawdzicie, wtedy dopiero docenilibyście naszą grupę, poświęcamy na to swój czas nie dostając nic. Jesteśmy grupą amatorów, którzy starają się coś zrobić, nikt z nas nie dostaje za to pieniędzy. Naiko dobrze napisała "Głowy liderów (i pozostałych członków) to nie niewyczerpywalne worki św. Mikołaja z pomysłami." Potrzeba nam słowa otuchy i konstruktywnej krytyki, nie fali hejtu. MMT jest oceniane przez pryzmat całego MPC, ktoś ma satysfakcję, że może się wyżyć pod naszymi filmami na YouTube bez żadnych konsekwencji. Na samym forum już nie mamy tylu chojraków.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Arcymistrz
Opublikowano

Plakietkę zostawić w końcu jest MGT

Tytuł zmienić 2x

Max 10% - Tak

Hades bronisz projektu, ale to jest sugestia, a nie pojazd po MMT.

Opublikowano

Zostawcie rangi i plakietki MMT. W przeciwieństwie do Codderów, coś robią. Może ich recki nie są szałowe, ale COŚ TAM JEST. WIDAĆ, że się nie OPIERDALAJĄ za przeproszeniem

9368_gold.png

Opublikowano

Plakietkę zostawić w końcu jest MGT

Tytuł zmienić 2x

Max 10% - Tak

Hades bronisz projektu, ale to jest sugestia, a nie pojazd po MMT.

Why, jeśli to nie jest pojazd to przeczytaj strone poprzednią i dwie wcześniej też...

Niepokonanym

Być zagadką, której nikt

Opublikowano

Why, jeśli to nie jest pojazd to przeczytaj strone poprzednią i dwie wcześniej też...

Powiem Ci, nie przejmuj się i rób swoje... Polakom nie dogodzisz przecież ;3

Jest grupa, źle bo coś im nie pasuje - nie ma grupy, źle bo nudy blalbbla.

Tak samo wjeżdzają na mentorów itd...

@Top

Nie

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Powiem Ci, nie przejmuj się i rób swoje... Polakom nie dogodzisz przecież ;3

Jest grupa, źle bo coś im nie pasuje - nie ma grupy, źle bo nudy blalbbla.

Tak samo wjeżdzają na mentorów itd...

@Top

Nie

mentorom też by się przydała nowa kadra bo oprócz tego że macie plakietki i potrzeba was ok. 60 (nmw ile was tam jest) żeby zrobic kilkanaście wywiadów to przepraszam ale to sie mija z celem

w mmt trzeba zmienić ludzi

­

Opublikowano

MMT na razie nie znika, przykro mi. Chcieliście twardej ręki- bardzo proszę ;)

Niepokonanym

Być zagadką, której nikt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...