Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]mmt

Paweu.

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. mmt

• tak
      15
    • nie
      3
    • nie mam zdania
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać się nie zmieniła :)

To zapraszam do MMT. Skoro tak dobrze idzie Ci moralizowanie to myślę, że z ogarnięciem MMT nie będziesz miał problemu. ;)

Nie mówię o wyrzuceniu leaderów bo rudy skopiował recenzje, broń boże. Ale teraz całą sprawę bagatelizujecie i twierdzicie, że sobie ufacie, nie jesteście bandą szpiegów, bla bla bla. Plagiat źle rzutuje na opinie o MPC i MMT, już sam nawyk zmieniania zdań z innej strony jest zły. Po to są przełożeni, żeby monitorować takie akcje.

Nie wiem co się mogło zmienić, chyba tylko projekt Let's playerów i większa reklama od administracji, kiedyś bez tego powstawały fajne rzeczy. Wredna pamiętasz jeszcze tamte czasy i jakoś wtedy nie było cyrków z kradzieżą cudzych prac, jeżeli już to były tępione w zarodku.

Myślę, że ta także zostanie. Nikt nie podejrzewał, że Botanic będzie zdolny do czegoś takiego. Na pewno wprowadzi to pewne zmiany w działaniu MMT.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mówię o wyrzuceniu leaderów bo rudy skopiował recenzje, broń boże. Ale teraz całą sprawę bagatelizujecie i twierdzicie, że sobie ufacie, nie jesteście bandą szpiegów, bla bla bla. Plagiat źle rzutuje na opinie o MPC i MMT, już sam nawyk zmieniania zdań z innej strony jest zły. Po to są przełożeni, żeby monitorować takie akcje.

Nie wiem co się mogło zmienić, chyba tylko projekt Let's playerów i większa reklama od administracji, kiedyś bez tego powstawały fajne rzeczy. Wredna pamiętasz jeszcze tamte czasy i jakoś wtedy nie było cyrków z kradzieżą cudzych prac, jeżeli już to były tępione w zarodku.

Obaj byliśmy liderami więc wyobraź sobie, jakie opóźnienia byłyby przy takiej kontroli. Dlatego lepiej założyć zaufanie.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

I potem ośmieszyć się przez całym forum. Można wypuścić produkcję w terminie. Rozumiem, kadra, kadra. Sam pół roku temu miałem olbrzymie problemy ze znalezieniem 4-5 recenzentów, ale takie Remember me można było spokojnie napisać samemu po 2-3 godzinach rozgrywki. Opóźnienie i tak było ok miesiąc a i lepiej poczekać parę dodatkowych dni i oglądnąć zajebisty materiał niż coś na poł gwizdka.

Opublikowano

I potem ośmieszyć się przez całym forum. Można wypuścić produkcję w terminie. Rozumiem, kadra, kadra. Sam pół roku temu miałem olbrzymie problemy ze znalezieniem 4-5 recenzentów, ale takie Remember me można było spokojnie napisać samemu po 2-3 godzinach rozgrywki. Opóźnienie i tak było ok miesiąc a i lepiej poczekać parę dodatkowych dni i oglądnąć zajebisty materiał niż coś na poł gwizdka.

Stary, przecież wiesz jak działa psychika grupy przy takich sprawach...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Wiem dlatego proponuję to zmienić, macie łebskich ludzi w teamie to sobie z tym poradzicie. A jak nie to poproście Makina, bo chyba się opiekuje grupą. Albo Antixa, bo jest botem i pewnie i tam dałby rade.

Opublikowano

Wiem dlatego proponuję to zmienić, macie łebskich ludzi w teamie to sobie z tym poradzicie. A jak nie to poproście Makina, bo chyba się opiekuje grupą. Albo Antixa, bo jest botem i pewnie i tam dałby rade.

Ja proponował bym całkowicie inna osobę, kogoś nowego. Antix czy Makin mają za dużo spraw na głowie.

Potrzeba takiej osoby która ma dużo wolnego czasu na forum za razem znającej się na rzeczy. Może jakiś członek mmt, który nawet nie jest zauważany ? Jakiś okres próbny czy coś podobnego.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Okresy próbne się zawsze źle kończą, w dodatku od kogo laik miałby się uczyć, skoro byłby sam? Narzucić kogoś z góry z charyzmą i autorytetem i jazda :)

Opublikowano

Ja proponował bym całkowicie inna osobę, kogoś nowego. Antix czy Makin mają za dużo spraw na głowie.

Potrzeba takiej osoby która ma dużo wolnego czasu na forum za razem znającej się na rzeczy. Może jakiś członek mmt, który nawet nie jest zauważany ? Jakiś okres próbny czy coś podobnego.

Niedawno byli dodani Liderzy. Nawet nie mieli zbyt wielkiego pola do popisu, a Wy już chcecie ich degradować i dawać kogoś innego. Czy Wy naprawdę nie rozumiecie, że Lider może tutaj tylko wspomóc dodatkowo grupę? Jeżeli ktoś nie ma perfekcyjnego skilla, ktoś jest na tyle nierozsądny, aby kopiować recenzję z internetu i tak dalej (...) to Lider tutaj nic nie zdziała, bo nie on uczy i wychowuje. Każdy musi indywidualnie zadbać o swój tyłek i dać z siebie maksimum.

Opublikowano

pandragos jest juz sporo mml a hades krotko tez tam nie jest

jezeli mmt ma byc tylko do hejtowania to najlepiej dac sobie z tym spokoj ,wkoncu to nie szkolka wiec po co to trzymac na sile?

mmt sie wypalilo jak ich pomysly oraz ci co za nie odpowiadaja

­

Opublikowano

Nie znam sytuacji tego projektu, jestem tutaj od niedawna. Mimo to pozwolę sobie, wam przypomnieć, że ludzie z natury lubią robić coś kiedy dostaną coś w zamian. Chciałbym jedynie zobaczyć jak wyglądałaby praca tego projektu po usunięciu kolorku i plakietki. Myślę, że została by nieliczna grupka osób które na prawdę coś robią (Wredna, Miyoshi, Naiko, Lord Hades). Co do propozycji neutral.

Opublikowano

pandragos jest juz sporo mml a hades krotko tez tam nie jest

jezeli mmt ma byc tylko do hejtowania to najlepiej dac sobie z tym spokoj ,wkoncu to nie szkolka wiec po co to trzymac na sile?

mmt sie wypalilo jak ich pomysly oraz ci co za nie odpowiadaja

Nie. Ja się kategorycznie nie zgadzam na usuwanie MMT, bo to jest świetna inicjatywa tylko musi podnieść się z dołka.

Opublikowano

Nie. Ja się kategorycznie nie zgadzam na usuwanie MMT, bo to jest świetna inicjatywa tylko musi podnieść się z dołka.

no to się podnieście ,życze wam tego ale naprawdę jeżeli ma tak być to według mnie lepiej dac sobie spokój

mmt już zbyt długo sie podnosi

­

Opublikowano

Zamiast rozstrzygania w przedmiocie sugestii rozpoczął się tu ogromny dyskurs na temat sensu istnienia MMT. Ten temat chyba nie do końca był przeznaczony do takich sporów. Fakt, że MMT potrzebuje reformy i musi się podnieść z dołka jest powszechnie znany. Ciągnie się to i ciągnie, a ja od samego początku powtarzam - reformę zrobi się tylko wprowadzając tymczasowy zamordyzm i autorytarną władzę twardej ręki. Ludzie! Zamiast marudzić, że team jest taki a nie inny, że wszystko jest źle - może spróbujcie zasugerować coś ciekawego? Głowy liderów (i pozostałych członków) to nie niewyczerpywalne worki św. Mikołaja z pomysłami. Szczerze powiem (wydaje mi się, że mogę się wypowiedzieć w tej kwestii głosem wszystkich MMTowiczów), że jesteśmy zmęczeni ciągłym ostrzałem krytyki z Waszej strony. To tylko blokuje działania i zniechęca do pracy. Zaraz mnie może ktoś pojedzie, ale zastanówmy się.. Chyba nie tędy droga. Nie jesteśmy bogami, jesteśmy omylni. Może zamiast ciągłych pojazdów potrzeba krytyki konstruktywnej? Są ludzie, którzy chcą coś zrobić, więc weźmy się do kupy i zróbmy to :)

#don't care

Opublikowano

Naiko na lidera, myślę że był by to dobry pomysł.

Też tak uważam + powinien być tylko jeden lider, a nie dwoje.

Opublikowano

Naiko na lidera, myślę że był by to dobry pomysł.

Też tak uważam + powinien być tylko jeden lider, a nie dwoje.

Nie wątpię, ale czy Wy nie rozumiecie, że nawet świetny lider nic nie zrobi, jeżeli ktoś sam z siebie nie chce dać czegoś? Mogę Wam zagwarantować, że obecni liderzy dwoją się i troją, aby projekt był w kupie. To zazwyczaj ludzie, którzy mają coś zrobić zawodzą. Jedynym błędem 'szefostwa' było to, że wcześniej nie trzymali rygoru i tolerowali takie zachowania.

Opublikowano

Nie wątpię, ale czy Wy nie rozumiecie, że nawet świetny lider nic nie zrobi, jeżeli ktoś sam z siebie nie chce dać czegoś? Mogę Wam zagwarantować, że obecni liderzy dwoją się i troją, aby projekt był w kupie. To zazwyczaj ludzie, którzy mają coś zrobić zawodzą. Jedynym błędem 'szefostwa' było to, że wcześniej nie trzymali rygoru i tolerowali takie zachowania.

Podnieście wymagania ;f.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Jaki szef, to tacy pracownicy. No proszę Cię, nie broń ich.

Opublikowano

Jaki szef, to tacy pracownicy. No proszę Cię, nie broń ich.

Nie prawda. Głupie dajesz porównania. Każdy jest odpowiedzialny za siebie. Liderzy wyznaczają zadania, przydzielają osoby, dobierają terminy. A to, czy ktoś się wywiąże z terminu, czy ktoś dobrze wykona swoją pracę, czy nie, to już nie brożka liderów, ale samych zainteresowanych. Więc nie mów mi, że wszystko to ich wina, bo założę się, że ktokolwiek by mnie piastował funkcji lidera, nie zdoła ogarnąć wszystkich tak, aby chodzili jak w zegarku.

Opublikowano

on jest w "kupie" dosłownie

tutaj trzeba ludzi którzy to umią i chcą to robić bezinteresownie bo jak dla mnie mmt to plakietka i nic wiecej (ranga i zmiana tytulu)

pawel pokazuje nam co wedlug nie trzeba zrobic by mmt zwiększyło swoją jakość

­

Opublikowano

Uwierz że da, jestem już trochę na tym forum i trochę widziałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...