Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

er007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, że gdy usunę .minecraft i wgram twoją paczkę to nie mogę odpalić gry ;/ Próbuję zrobić to skrótem z pulpitu lecz jest tam napisane, że nie może odnaleźć pliku launcher.exe a z .minecraft jak klikam launcher nic się nie dzieje ;/ Nie znam się zbyt na mc więc prosiłbym o pomoc :> Z góry dzięki.

Poniewaz miales skrot do launchera ktory byl w folderze ktory usunales i musisz sciagnac go jeszcze raz ...

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już niedługo AutoUpdater ErPack'a zostanie opublikowany wraz z wersją ErPack'a v0.3, którego już pobierzecie przez właśnie pobranego wcześniej AU :)

Łapcie SS'a :P

Prawdopodobnie tak będzie wyglądał cały AutoUpdaer:)

Opublikowano

Wolimy bukkit.

Btw. dodałbyś mo creatures ?

Być może dodam, ale pierw niech wyjdzie pod 1.6

Opublikowano

Ciężka sprawa z tym AutoUpdater'em.

Mam problem z hostingiem ;x (dokładnie z linkami do plików)

Nie wiem, chcecie wersje 0.3 czy poczekacie aż uporam się z tymi linkami ? (0.3 już gotowe jest ;P)

Opublikowano

Lepiej sie uporac z problemami, my poczekamy.

Ale jak masz gotowego 0.3 to czemu go nie udostepnic ??

P.S

-nie dodawaj mo creatures (kazdy moze sam sobie doinstalowac) jest wiele innych: http://modlist.mcf.li/list/1.6/1.6.2.php

-jesli chcesz zrobic serwer to tylko z MCPC+ (sugestia)http://ci.md-5.net/job/MCPC-Plus/

- BukkitForge nie bedzie wiecej na wersje 1.6.2 rozwijany

No i nie zapomnij ze sa wakacje a nie siedziec przy kompie

Opublikowano

Bardzo fajna paczka , napewno wytestuje i dam Opinje co do niej , jak sie sprawdza w praktyce , ale co do wybierania modów , zgadzam sie z @coalaa , gdybys zrobil ta paczke jak najszybciej na multi bys mial wybity sukces ;) tyle na temat paczuszki , gratulacje! :)

Pomoglem? Daj Like To Pomaga!

xy41b6u4apxo.jpg

Opublikowano

Bardzo fajna paczka , napewno wytestuje i dam Opinje co do niej , jak sie sprawdza w praktyce , ale co do wybierania modów , zgadzam sie z @coalaa , gdybys zrobil ta paczke jak najszybciej na multi bys mial wybity sukces ;) tyle na temat paczuszki , gratulacje! :)

Właśnie zabieram się za robienie ErPack'a pod mulit ;P

Będzie na bukkicie.

|

|

\/

Lepiej sie uporac z problemami, my poczekamy.

Ale jak masz gotowego 0.3 to czemu go nie udostepnic ??

P.S

-nie dodawaj mo creatures (kazdy moze sam sobie doinstalowac) jest wiele innych: http://modlist.mcf.li/list/1.6/1.6.2.php

-jesli chcesz zrobic serwer to tylko z MCPC+ (sugestia)http://ci.md-5.net/job/MCPC-Plus/

- BukkitForge nie bedzie wiecej na wersje 1.6.2 rozwijany

No i nie zapomnij ze sa wakacje a nie siedziec przy kompie

Chyba zrobię tak jak napisałeś.

Udostępnię Wam paczkę, a AU zrobię "przy okazji"

1. Poszukam coś zastępczego, ale z tego co wiem to chyba nie ma nic podobnego do Mo'Creatures ;x

2. I tak zrobię :)

3. pkt 2 ;]

Co do AU.

Wolicie, żeby były opcje pobierania wszystkich wersji ErPack'a czy tylko najnowszej ?

PS Dzięki za +1k wyświetleń na mpc <3

Opublikowano

Ciężka sprawa z tym serverem będzie ;x

Konsolo pełno błędów wypluwa ;/

Wydaje mi się, że wszystkie mody nie są kompatybilne z bukitem jeszcze.

Być może to jest wina bukkita, ale postaram się zrobić jak najszybciej Wam ten server :)

Opublikowano

No wlasnie sam probowalem zrobic i utknalem w martwym punkcie serwera.

Zbyt duzo bledow i kompatybilnosci. Chyba jednak pozostane przy wersji 1.5.2 (technik)

Bede dalej probowal ale do tego potzeba czasu i niejednokrotnie pomocy innych.

Opublikowano

No wlasnie sam probowalem zrobic i utknalem w martwym punkcie serwera.

Zbyt duzo bledow i kompatybilnosci. Chyba jednak pozostane przy wersji 1.5.2 (technik)

Bede dalej probowal ale do tego potzeba czasu i niejednokrotnie pomocy innych.

Server zrobiłem, ale błędy wypluwa i tak;p

Ale myślę, że w wersji v0.4 wydam już i pod server (wiem miał być pod v0.3;/)

Ale mogę Wam poprawić humor nowym wyglądem Updatera :)

Jakoś wygląda teraz na updater ;P

To dzięki mojemu koledzy który zrobił ją. ~PichuPL

Opublikowano

Zdradzę Wam co nowego będzie w v0.4 :)

W końcu wyszły mody typowo pod mojego modpack'a :)

Mianowicie:

Atomic Science by Calclavia

ICBM by Calclavia

Universal Electricity by Calclavia Aidancbrady

Cieszycie się :)?

Opublikowano

Co nie zmienia faktu ze aby stworzyc serwer z modami i pluginami wiekszosc modow z twojej paczki nie ma wsparcia na multiplayer

a to oznacza calkowita przebudowe clienta. Mnie udalo sie uruchomic w sumie 28 modow i 5-podstawowych pluginow. Jedno jest pewne ze za duzo modow powoduje bardzo liczne problemy.Lepiej sie zkoncentrowac na grywalnosci i funkcjonalnosci. Masakra jest mod dodajacy czarowanie.Wazne aby gracz mogl widziec jak sie co buduje

i do tego jest NotEnoughItems .Atomic science jest niezly ale ja go nie polecam.

. MoCreaturs jest nie kompatybilny z 162 i troche laguje serwer przy wiecej jak 6 graczy przy 8 GB ramu serwera a nie wspomne juz o wymaganiach komputerow Clienta. Ale mimo to szkoda bo byl ciekawy.

Ale malo nie znaczy zle- wrecz przeciwnie.To co mi udalo sie uruchomis na serwerze to:

- pluginy: WorldEdit i Quard, PermissionsEx, Lockette,Essentials,IPLock,

- mody:Bspkrscore3.03,AdvancedMachines162,Buildcraft-universal.162, Computercraft,Industrialcraft-2,Minions

- coremods: Treecapitator.Forge,CodechickenCore,DynamicLights,NotEnoughItems

Brakuje mi tylko aby bylo wiecej potworow ala Mocreaturs

Co tu sie dziwic, nawet "dns techpack" nie wydal jeszcze aktualizacji do 1.6.2

Mila administracja wali mi co rusz ostrzezenia. Pytam ?? czy ja jestem na forum i pisze jakies bzdety ??

Staram sie pisac konstruktywnie a nie jak inni tylko aby bic na licznik.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu ze aby stworzyc serwer z modami i pluginami wiekszosc modow z twojej paczki nie ma wsparcia na multiplayer

a to oznacza calkowita przebudowe clienta. Mnie udalo sie uruchomic w sumie 28 modow i 5-podstawowych pluginow. Jedno jest pewne ze za duzo modow powoduje bardzo liczne problemy.Lepiej sie zkoncentrowac na grywalnosci i funkcjonalnosci. Masakra jest mod dodajacy czarowanie.Wazne aby gracz mogl widziec jak sie co buduje

i do tego jest NotEnoughItems .Atomic science jest niezly ale ja go nie polecam.

. MoCreaturs jest nie kompatybilny z 162 i troche laguje serwer przy wiecej jak 6 graczy przy 8 GB ramu serwera a nie wspomne juz o wymaganiach komputerow Clienta. Ale mimo to szkoda bo byl ciekawy.

Ale malo nie znaczy zle- wrecz przeciwnie.To co mi udalo sie uruchomis na serwerze to:

- pluginy: WorldEdit i Quard, PermissionsEx, Lockette,Essentials,IPLock,

- mody:Bspkrscore3.03,AdvancedMachines162,Buildcraft-universal.162, Computercraft,Industrialcraft-2,Minions

- coremods: Treecapitator.Forge,CodechickenCore,DynamicLights,NotEnoughItems

Brakuje mi tylko aby bylo wiecej potworow ala Mocreaturs

Co tu sie dziwic, nawet "dns techpack" nie wydal jeszcze aktualizacji do 1.6.2

Mila administracja wali mi co rusz ostrzezenia. Pytam ?? czy ja jestem na forum i pisze jakies bzdety ??

Staram sie pisac konstruktywnie a nie jak inni tylko aby bic na licznik.

Mi się udało ze wszystkimi modami prócz dynamiclights (co prawda błędy są ale działa na Multi)

Opublikowano

Takie małe info :)

Liczba pobrań każdej wersji:

0.1 - 100

0.2 - 123

0.3 - 36

= 259

Całkiem całkiem :D

------

ref :)

Opublikowano

ref

Małe info :D

ErPack v0.1 - 107 Pobrań

ErPack v0.2 - 138 -""-

ErPack v0.3 - 61 -""-

------------------306 Pobrań ---------

Dziękuje <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...