Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

er007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziala i polecam

Dzięki =)

Pisząć "Działą" miałeś na myśli, że działa ogólnie czy, że działa na no-premium ?

Opublikowano

Piszac "dziala"- znaczy ze testowalem stabilnosc ale niestety mam tylko na premium. Mala dygresja- czemu tak popularny jest Rei's Minimap by ReiFNSK

skoro :

[1.6.2 / 1.5.2] MamiyaOtaru's Mods (Zan's Minimap / VoxelMap, ChatBubbles, etc)http://www.minecraftforum.net/topic/1116564-162-152-mamiyaotarus-mods-zans-minimap-voxelmap-chatbubbles-etc/

jest o niebo lepszy ??

Ahhh;/

Co to Zan's Minimap to się jeszcze zastanowię ;P

Wszyscy wybierają rei's, bo jest pewnie starszy (nie jestem pewny) i ludzie się przyzwyczaili się do tego moda (w tym ja).

Być może w przyszłych wersja zmienię na zan'sa =)

Opublikowano

Mam taki problem, że gdy usunę .minecraft i wgram twoją paczkę to nie mogę odpalić gry ;/ Próbuję zrobić to skrótem z pulpitu lecz jest tam napisane, że nie może odnaleźć pliku launcher.exe a z .minecraft jak klikam launcher nic się nie dzieje ;/ Nie znam się zbyt na mc więc prosiłbym o pomoc :> Z góry dzięki.

pzwc.png4855358948.jpg

WALNIJ ++ PlusA ++!

Wbij i walnij 5 Gwiazdek ;D

Opublikowano

Mam taki problem, że gdy usunę .minecraft i wgram twoją paczkę to nie mogę odpalić gry ;/ Próbuję zrobić to skrótem z pulpitu lecz jest tam napisane, że nie może odnaleźć pliku launcher.exe a z .minecraft jak klikam launcher nic się nie dzieje ;/ Nie znam się zbyt na mc więc prosiłbym o pomoc :> Z góry dzięki.

Launcher premium czy no-premium?

Opublikowano

zrob paczke z tymi modami na serwer i masz sukces murowany. Ja i tak jestem zadowolony z twojej paczki.

Mam w planach zrobić tez pod multi, ale chcę najpierw zrobić tą paczkę ze wszystkimi podstawowymi modami ;x

Opublikowano

ErPack v0.2 jest już dostępny do pobrania :)

Zmiany:

Aktualizacja:

1. MinecraftFroge

2. ArmorStatusHUD

3. IngameINFO

4. TheCampingMod

5. CraftableHorseArmor

6. Enchanting Plus

7. Damage Inicatros

8. Biomes O' Plaenty

9. Galacticraft

10. MicdoodleCore

---------------------------------------------------
Dodano:

1. Pam's HarvestCraft by Rhodox

2. Aquaculture by Rebelkeithy

3. KeithyUtils by Rebelkeithy

4. BuildCraft by SpaceToad

5. CraftGuide by Uristqwerty

6. FurnitureMod by MrCrayfish

7. Paczke zasobów ErPack(!)

---------------------------------------------------

Usunięto:

1. WholyGunCustom+GunCunby wholy

Powodem usunięcia jest to, że ID innych przedmiotów były nakładane ID itemamów z tego moda.

------------

Ref :)

Opublikowano

Gdybyś jeszcze dodał moda better dangeous to by było jeszcze lepiej! Ale chyba jeszcze nie ma na wersję 1.6.2 :/

Opublikowano

Gdybyś jeszcze dodał moda better dangeous to by było jeszcze lepiej! Ale chyba jeszcze nie ma na wersję 1.6.2 :/

Trochę średnio pasuje do tej paczki ;P

To ma być paczka, która będzie przypominała dziejsze czasy ;x

Opublikowano

Paczka świetna, podoba mi się, jakbyś zrobił na multi, to w ogóle kozacko. Leci "lubię to". :D

Będzie pod multi :>

Opublikowano

Aktualnie pracuję na AutoUpdaterem dla ErPack'a :)

Być może wersja 0.3 będzie ostatnią wersja z wersji BETA, później przechodzi już pod 1.x :)

Łapcie brzydkiego SS'a :DD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...