Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

er007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, mam pewien problem, mianowicie gdy odpalam launcher wyskakuje okienko z informacją "Program ErPack przestał działać" :(

Też to widzę ;p

Wina mojego obfuscator'a ;P (Wersja trial się skończyła ...)

Edit

Zaraz będzie update.

Opublikowano

Wielkie dzięki :D Myślałem że to tylko u mnie :)

Już :)

PS

Napisz czy działa launcher i czy się nie buguje ;D

Opublikowano

Witam

gdy klikam graj to pobiera mi sie paczka a gdy juz sie pobierze i klikne graj nic sie nie dzieje

Musisz poczekać, bo się wtedy instaluje ErPack. (Launcher może nie odpowiadać)

Opublikowano

czekam juz 10 min i nadal nic -,-

Hm...

A więc zrób tak:

Wpisz %appdata% (uruchom) -> .ErPack -> całą zawartość ErPack.zip podmień z .minecraft.

PS

Zalecam usunąć cały .minecraft i wrzucić ten z paczki.

Wyskakuje jakiś error ?

Opublikowano

Odpala sie coś i odrazu wyłącza :/

Launcher ->ustawienia -> wybierz RAM, nawet jak jest wybrany. (Tak buguje się, zauważyłem to własnie... )

Opublikowano

Szkoda, że usunołeś CraftGuide ;> Będę musiał sobie go dodać, bo jestem zielony w nie których modach.

Fajna paczka i launcher leci plus.

A dzięki, dzięki ;>

Hm...

Znajdzie się rozwiązanie ;D (Nie będę spoilerował ;>)

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd jak dodałem Mo' Creatures tzn. jak włączam Mc, jest na tle mojang to w połowie pisze że Forge znalazł błędy w CustomSpawner i Mo' Creatures.

Jak to naprawić ?

" CustomSpawner : 1.6.4..jar

CustomSpawner : CustomMobSpawner 2.3.1.zip

MoCreatures : DrZharks MoCreatures Mod v6.0.1.zip

MoCreatures : 1.6.4..jar "

brak

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd jak dodałem Mo' Creatures tzn. jak włączam Mc, jest na tle mojang to w połowie pisze że Forge znalazł błędy w CustomSpawner i Mo' Creatures.

Jak to naprawić ?

" CustomSpawner : 1.6.4..jar

CustomSpawner : CustomMobSpawner 2.3.1.zip

MoCreatures : DrZharks MoCreatures Mod v6.0.1.zip

MoCreatures : 1.6.4..jar "

Pewnie nie pod tą wersje forge.

Opublikowano

Co do mojego problemu to już naprawiłem. Problem tkwił w tym że te 2 mody były spakowane w .zip a forge nie mogło ich uruchomić. Zmieniłem na .rar i działa wszystko super.

Paczkę serdecznie polecam, wiele paczek miałem, nawet po 20 modów i miałem lagi a tu po 100 fps i ani jednej ściny.

brak

Opublikowano

Moge modyfikować te paczkę wedle własnego uznania ? Oczywiście bez udostępniania publicznie tylko dla mnie i 2 os.

Jak do Cb i 2 osób możesz. (Prócz configu InGameInfo :])

Co do mojego problemu to już naprawiłem. Problem tkwił w tym że te 2 mody były spakowane w .zip a forge nie mogło ich uruchomić. Zmieniłem na .rar i działa wszystko super.

Paczkę serdecznie polecam, wiele paczek miałem, nawet po 20 modów i miałem lagi a tu po 100 fps i ani jednej ściny.

Heh ;D

Paczka jest skonfigurowana pod mojego kompa (a mój komp to staroć, sam mam 60fpsów, ale wtedy jak kilka chunków na których jestem się wczutają ;D), a więc nawet na tych najsłabszych kompach powinno śmigać.

Opublikowano

Takie pytanko : Czy jak dodam jakiś texture pack to będą wyskakiwać błędy ?? Chciałbym dodać sobie DNKu lub Faithfula Texture Pack.

Do tego czy jest jakiś mod w tej paczce który dodaje jakieś bossy ?

brak

Opublikowano

Takie pytanko : Czy jak dodam jakiś texture pack to będą wyskakiwać błędy ?? Chciałbym dodać sobie DNKu lub Faithfula Texture Pack.

Do tego czy jest jakiś mod w tej paczce który dodaje jakieś bossy ?

Nie. To nie jest jakaś paczka adventure czy RPG....

Możesz se dodać TP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...