Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem trochę zdziwiony że administracja takiego servera, opisała go na odje***się czemu tak sadzę?

• Można zauważyć że prezentacja nie jest za wielka i mało w niej zawartych jest szczegółów.
  • Mało opisanych systemów
  • Nie treściwe informację.

Moglibyście dłużej z tym posiedzieć i wtedy napisać, bardziej informujący temat i ciekawy który można by było czytać całymi dniami, a tak szczerze nic się nie dowiadujemy.

Właśnie dobrze, bo sobie będziesz odkrywał te szczegóły podczas gry :)

astiumsign.png

Astium i Resthea - Serwery marzeń <3

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W końcu.. ;)

Nie pozostaje nic innego, jak czekać na start i przemierzać ścieżkami krariny Algorii ^^..

Zapowiedź super, to się ceni, administracja też niczego sobie ;3

Powodzenia z projektem.

footer_logo.png

Opublikowano

100% wbiję lecz poco wam ta skrzynka anty bs skoro i tak będzie obejście

Podejmiemy wyzwanie. ;)

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Szkoda że tak a nie inaczej się potoczyły sprawy z Balantią, ale dzięki jesteśmy o niebo bogatsi w doświadczenie. :)

Tyle że jest jeden szczegół.. zapowiedź to nie wikipedia.

Ale tu jest za przeproszeniem gó***o opisane.

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

No nareszcie zapowiedź, zagram na 100% bo i tak nie ma porządnego serwer ...

Jedna prośba, Hikari nie spierdol tego tak jak miało to miejsce Balantią, zaniedbałeś tamten serwer i byłeś wielce obrażony "Bo cię wyzywają".

Mam nadzieję, że przy tym serwerze będzie inaczej :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Dowiedziałem się tyle co nic, wszystko co jest opisane było na FB i Filmikach.

Dodalibyście System ulepszeń, od jakich lvl-i są mapy/dungeony, Wierzchowce, Zwierzaki itp.

Opublikowano

UP nie mów, że jest gó... bo jest sporo rzeczy. :)

Czekam z niecierpliwością na start waszego serwera.

Życzę powodzenia ze startem.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

W prezentacji właśnie oto chodzi, żeby zachęcić ludzi do serwera jak i do grania na nim. Serwer zapowiada się super nie popsujcie tego.

@To nie hejt

Opublikowano

Po tym co sie stalo z balantia jak najbardziej nie polecam, w sumie to nie wszedl bym tylko ze wzgledu na pana Hikariego. Po tym co wyczynial w tych swoich LP z

serwera Balantia jest dla mnie zwyklym klamca i nic nie warta osoba. W dodatku mowic w filmie ze serwer nie padnie bo zarabia na siebie a offnac go po tygodniu ( strzelam bo nie sledze juz tego kanalu) to rozniez strasznie nieodpowiedzialne. I dwa dni nie odpisywac osoba ktore nie mogly wbic na serwer, nawet slowa. Tak teraz jestescie bogatsi o doswiadczenie ale i tak tego nie czuje.

Moze pojdzie hejt bo ludzie juz zapomnieli ale takie jest moje zdanie. Dodam tylko tak slowa z du*y : najwaznieszy jest fundament :) ten serwer tez padnie.

Widzę Nostradamus się objawił, ty wszystko wiesz jak będzie. Serwer nie wystartował a ty już wiesz, że padnie itp. Podasz mi datę offki?

Opublikowano

Po tym co sie stalo z balantia jak najbardziej nie polecam, w sumie to nie wszedl bym tylko ze wzgledu na pana Hikariego. Po tym co wyczynial w tych swoich LP z

serwera Balantia jest dla mnie zwyklym klamca i nic nie warta osoba. W dodatku mowic w filmie ze serwer nie padnie bo zarabia na siebie a offnac go po tygodniu ( strzelam bo nie sledze juz tego kanalu) to rozniez strasznie nieodpowiedzialne. I dwa dni nie odpisywac osoba ktore nie mogly wbic na serwer, nawet slowa. Tak teraz jestescie bogatsi o doswiadczenie ale i tak tego nie czuje.

Moze pojdzie hejt bo ludzie juz zapomnieli ale takie jest moje zdanie. Dodam tylko tak slowa z du*y : najwaznieszy jest fundament :) ten serwer tez padnie.

Widać nie śledziłeś losów Balantii. Balantia nie padła a została zamknięta. :)

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Panie i Panowie..

Może dodam coś od mojej skromnej osoby.

Plusy :

- Serwer będzie miał dużo graczy bo ten nup Hikari go reklamuje .

- Sensual ogarnia i o ile ta sama osoba robi im dalej strony to nie ma mowy o lukach.

- Maszyna powinna byc dobra bo Hikari zarabia duzo na YouTubie.

Minusy :

- Pierwszy serwer nazywał się BUGlandia ( tak wiem Balantia , ale z początku powinien zmienic nazwę na BUGlandia). Jednak każdy uczy się na błedach więc po czasie było ok. A teraz powinno byc zajebiście .

- Ja będę grał więc top1 nie będziecie.

- Będzie dużo dzieciaków takich jak ja ( LUBIMY KSUĆ / BOCIĆ / DRZEĆ MORDE NA TEAMSPEAKU :) )

- Będą napewno ataki.

Słowem zakończenia. Zapewne zawitam na serwerze/ pospamuje w zapowiedzi / podre ryja na team speaku / oraz po ddosuje strone za pomocą przycisku F5/ Oraz zminusuje filmiki Hikariego.

Ps. NIech moc będzie z wami co ksujecie , bo po to dostaliśmy metina żeby ksuc !

Edit @ Zakładam gildie pod nazwą : DzieciAndNoby -- wstęp do 15 roku życia :)

Pozdrawiam PEruns5k Wasz mistrz i mentor

Opublikowano

Strona w przyszłym tygodniu to start za minimum 2 tygodnie, no szkoda ale cóż, wszystko musi być zapięte na ostatni guzik ;)

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Opublikowano

Jeśli chodzi o DDoS'y - o to się nie martwcie, nie mamy z tym większego problemu.

Oo coś mi się nie chce wierzyć, ale zobaczymy jak to będzie :D

Dobrze słyszałem że start 26 lipca?

astiumsign.png

Astium i Resthea - Serwery marzeń <3

Opublikowano

@up

Nie jest gotowy, mimo że jesteś pełnoletni to czytanie ze zrozumieniem się kłania ;)

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...