Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No słuchaj... Niestety taka jest prawda, to Wy zepsuliście Balantie, a szczególnie Twoje wprowadzanie i zmienianie dropu i Pan grzywka...

Jeszcze te włamy na konta, perły... Na czyje konto sie włamano ? ( jeśli to w ogóle prawda... ) Na konto grzywki...

Jaką dajecie gwarancje, że tutaj nie będzie podobnych incydentów ? Żadnej... W dodatku wszystko poblokowane... PvP będzie na eq klasowe i nic więcej...

Włamy na konta? Prawda jest taka że to Zielak(piesek z Ravii) dostał passy od pana Bambos'a do konta, daliśmy się w to wkręcić a cała wina poszła na Hikariego bo komuś się zachciało hejtu(zbyt duża konkurencja co?) - nigdy więcej dlatego teraz usuwamy wszelkie komendy które mogą nam w takich sytuacjach zaszkodzić.

Your superman is here, bitch!

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpowiedz na poziomie widzę beka z Ciebie typie tyle razy ile wy włam na balanti mieliście to nie da się mieć więcej jesteście no skillami , już widzę tego grubego Badara nie ma w timie , a szkoda bo wszyscy jesteście siebie warci ty no skillu z tym drugim no skillem badarem + dzieciakiem Hikarim , o gmach już nie wspomnę jakieś randomy.

@topic Prezentacja bardzo słaba nic się nie dowiedziałem , nie polecam.

HAHAHA beka z ciebie typie historia zmienia się co post widzę , włamów było miliardy przez dziury w stronie przez SSH nie da się tego zliczyć .. jednak najbardziej podobało mi się konto hikariego .. hahaha hasło 12345 pomysłowo !

Masz problem? Zapraszam na pw, jak chcesz coś wyjaśnić to się ugadamy i będzie po sprawie. Dziur w SSH, człowieku.. co ty gadasz?

Opublikowano

popcorn.gif

Skończyłeś ? A teraz spieprzaj Wojciechu A... =)

AW : Nie polecam serwera, Balantia była zapowiedzią tego co będzie tutaj.

Opublikowano

Szkoda mi czasu na pisanie z tobą bo to nic nie wniesie , ja wiem że ten serwer skończy jak balantia .. zobaczymy czy te pliki co teraz macie warto dumpic będzie bo tych Balanti to nikt nie chciał kupić i na MPC poleciały jakiś czas temu :)

Spox. Powtarzam, jeśli masz problem pisz PW, zgadamy się i wyjaśnimy sprawę. :)

Opublikowano

Skończyłeś ? A teraz spieprzaj Wojciechu A... =)

Adach*. Klawiatura Ci się zacina :P? Moje dane są na steamie, były podawane na YouTubie. Nie widzę powodu żeby się szycić tym, że sie je ma. Ja nawet nie zacząłem, to Ty powinieneś skończyć ^_^

Opublikowano

Adach*. Klawiatura Ci się zacina :P? Moje dane są na steamie, były podawane na YouTubie. Nie widzę powodu żeby się szycić tym, że sie je ma. Ja nawet nie zacząłem, to Ty powinieneś skończyć ^_^

Nie zacząłeś ? To czekam, bo te obrazki pokazują jaki masz poziom grzywka...

A nie zaczynasz, bo nie wiesz co napisać, więc jak na razie to Tobie sie klawiatura zacina.

A Twojego YT nie przeglądam, bo nic tam ciekawego nie ma... Wybacz królu grzywka...

Opublikowano

Adach*. Masz problemy z pisaniem :P? Moje dane są na steamie, były podawane na YouTubie. Nie widzę w tym powodu żeby się szczycić. Ja nawet nie zacząłem, to Ty powinieneś skończyć ^_^

Hikari .. > http://generator.blulink.pl/ , wygeneruje sobie hasło do GM-a bo z twoim ilorazem intelignecji będzie cieżko myślić coś co nie brzmi jak 1234 / 12345 / 123456

@TOPIC .. Administracja nie odpowiada na moje pytanie chyba zaraz napiszę nie polecam .. Powtórzę pytania ..

Jaki max LVL ?

Kiedy zostanie pokazany system ulepszeń

Kiedy start ?

oLqzgYC.png

Opublikowano

On ma Twoje dane może Cię zniszczyc ! Zamieni Twoje zycie w koszmar ! Będzie Ci stał pod oknem i krzyczał że okradłeś ludzi jak Jarek !.

NIe będziesz spał po nocach bo jak przyjedzie z mamą na zakupy do Oświęcimia to Ci do pokoju komarów nawpuszcza.

Opublikowano

Haters ? Widać cwaniak jesteś w postach ; ) Tylko obrazek potrafisz wstawić kleszczu, bo nie wiesz co napisać.

Nie jestem hejterem, tylko wyraziłem swoje zdanie, ale widać nie potrafisz tego zrozumieć. A do takich osób mówie jedno - jak nie potrafisz szanować zdania innej osoby i nie potrafisz przyjąć krytyki, to spier****j ;]

Wypinasz sie na widzów cały czas i liczysz na jakieś łapki ? Proś dalej pod filmami o łapeczki jak chłopczyk po lizaka, jesteś żałosny.

popcorn.gif

co tym chcesz udowodnic ? ze jestes nikim ? ... to juz wiemy

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Hikari .. > http://generator.blulink.pl/ , wygeneruje sobie hasło do GM-a bo z twoim ilorazem intelignecji będzie cieżko myślić coś co nie brzmi jak 1234 / 12345 / 123456

@TOPIC .. Administracja nie odpowiada na moje pytanie chyba zaraz napiszę nie polecam .. Powtórzę pytania ..

Jaki max LVL ?

Kiedy zostanie pokazany system ulepszeń

Kiedy start ?

200 Lv, na filmiku będzie ukazany, w przyszłym tygodniu.

@A ja wciąż czekam na Twoje pw. :)

Opublikowano

TEN SERWER TO DNO ROBIONY POD IS ....................

WOLE Aline2 Z PADAJĄCYMI CHANNELAMI NIZ WASZE SCIERWO ZWANE ALGORIĄ !

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

TEN SERWER TO DNO ROBIONY POD IS ....................

WOLE Aline2 Z PADAJĄCYMI CHANNELAMI NIZ WASZE SCIERWO ZWANE ALGORIĄ !

Fajnie, a teraz sobie możesz iść

astiumsign.png

Astium i Resthea - Serwery marzeń <3

Opublikowano

Widzę że ten temat to tylko dzieci (nie mówie o wszystkich) które szukają zaczepki -,-

Powiem jedno :)PO CHUJ OCENIACIE JAK NIE WIECIE JAK BĘDZIE :c Dziękuje dobranoc

A serwer fajny i pozdro grałem na balantii mam nawet pare screenów więc Sensu i Lamka zaopiekujcie się dobrze serwerem ;D

Opublikowano

Odpowiedz na poziomie widzę beka z Ciebie typie tyle razy ile wy włam na balanti mieliście to nie da się mieć więcej jesteście no skillami , już widzę tego grubego Badara nie ma w timie , a szkoda bo wszyscy jesteście siebie warci ty no skillu z tym drugim no skillem badarem + dzieciakiem Hikarim , o gmach już nie wspomnę jakieś randomy.

@topic Prezentacja bardzo słaba nic się nie dowiedziałem , nie polecam.

HAHAHA beka z ciebie typie historia zmienia się co post widzę , włamów było miliardy przez dziury w stronie przez SSH nie da się tego zliczyć .. jednak najbardziej podobało mi się konto hikariego .. hahaha hasło 12345 pomysłowo !

Spoko, ale nie jestem gruby :(.

Nelciu, nie będę wypominał kto tu no skillem jest, aczkolwiek zadam megaśne pytanie. Gdzie w stronie były dziury, jakie, wskaż mi je :<.

@AW - Strona in progress, tak jak w topic pisze, będzie dostępna w przyszłym tyg, gdyż chcę ją dopracować!

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Jeżeli komuś nie podoba się prezentacja, to niech ją opuści... To jest zapowiedź serwera "Algoria", a nie "Balantia".

Grałam na Balantii i zagram tutaj, ludzi nie można skreślać od samego początku, ponieważ im coś nie wyszło. Ludzie uczą się na błędach, nie ma ludzi bez skazy. Człowiek jest tak zapatrzony w samego siebie, że nie widzi swoich błędów, tylko innych. Serwer jest godny uwagi, miło się patrzy na projekty, które wnoszą coś nowego.

W 70% wypowiedzi w tej zapowiedzi jest bzdurne, które powinny być warnowane, hejtują tylko osoby, które nie wiedzą co to jest praca i wysiłek, aby stworzyć coś nowego i interesującego.

LadyLans

37143810364250485063.png

Opublikowano

Widzę że ten temat to tylko dzieci (nie mówie o wszystkich) które szukają zaczepki -,-

Powiem jedno :)PO CHUJ OCENIACIE JAK NIE WIECIE JAK BĘDZIE :c Dziękuje dobranoc

A serwer fajny i pozdro grałem na balantii mam nawet pare screenów więc Sensu i Lamka zaopiekujcie się dobrze serwerem ;D

Gralem na balantii i wiem jak bylo tu bedzie tak samo.

Nie polecam..

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Spoko, ale nie jestem gruby :(.

Nelciu, nie będę wypominał kto tu no skillem jest, aczkolwiek zadam megaśne pytanie. Gdzie w stronie były dziury, jakie, wskaż mi je :<.

@AW - Strona in progress, tak jak w topic pisze, będzie dostępna w przyszłym tyg, gdyż chcę ją dopracować!

Kto to Nelciu ? Nie znam sorry :) Wiesz jakby Ran nie dostał bana na mpc to pliki Balanti nadal by tutaj były , i już nie będę mówił jak je zdobył ..

A no sorry zapomniałem xD Welnes to ten co chodzi w rukrach , ale masz mrasne zdjęcie w piaskownicy o.0

Pozdro SKY FALLU

@topic Jak będzie ze skillami ? Bo nie doczytałem ?

oLqzgYC.png

Opublikowano

&nbsp;

Gralem na balantii i wiem jak bylo tu bedzie tak samo.

Nie polecam..

&nbsp;

Po co się wdajesz w dyskusję, ludzie mają różne odczucia z gry na balantii. Ja osobiście mam dobre odczucia w stosunku do poprzedniego serwera i fajnie mi się grało. Przestań oceniać, napisałeś jednego posta i już smarujesz następnego, bo coś jest nie po twojej myśli. Pozwól ludziom zadecydować, czy będą chcieli zagrać. Myślę, że w tej chwili twoje posty zniechęcają do gry, ale jestem pewna, że jeżeli serwer wystartuje bez najmniejszych problemów, to na nim zagrasz.

Pytanie, które jest skierowane do administracji serwera.

Jak będzie wyglądał exp od 75 lvl do 100. Nie każdy lubi expić w atlantydzie i większość osób "na innych serwerach" narzeka na słabo lecący tam exp. Jak zostało to rozplanowane, na tym serwerze. Nie myśleliście, aby dodać od 75lvl innej mapy, aby atlantyda poszła w zapomnienie ?

37143810364250485063.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...