Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik MPCForum - techse ;-)

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tylko czysto z ciekawości, można prosić o jakieś referencje Pana techse (chodzi mi o jakieś forum które on utrzymuje, firmę w której pracuje, cokolwiek co może potwierdzić że rzeczywiście zna się na rzeczy)?

Uczę podstaw zarabiania w internecie. Zainteresowany? Wyślij mi PW!

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć,
Bardzo dziękuję za tak miłe przywitanie na forum. "Drive error" jest mi znany, uciążliwie pracuję nad wyeliminowaniem tego błędu, ale żeby dokładnie to sprawdzić będę musiał prawdopodobnie wyłączyć forum na około 12-24 godziny, aby wykonać test pamięci RAM - obstawiam problem z pamięcią RAM w której jest baza MySQL. Chwilowo chcę tego uniknąć, więc weryfikuję jeszcze inne możliwości. Niestety długo to trwa, ale problem jest dość złożony. Wszyscy zostaniecie poinformowani gdy pojawią się jakieś nowe wieści - chociażby info o planowanym wyłączeniu forum na czas testów.
Pozostałe błędy również są mi znane, o wszystkich poprawkach będę informował Was na bieżąco.

Powiem tak: im szybciej problem będzie rozwiązany, tym lepiej forum na tym wyjdzie, nawet kosztem całodniowego wyłączenia forum z użytku.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Witam i życzę powodzenia w pracy . Nie rozumiem czemu piszecie że po
znajomości jak technik to taka ranga , że musi tylko pracować nad
naprawą itp . ..

Opublikowano

Nie ma co już męczyć tematu. Z wszelkiej maści problemami proszę się zgłaszać do naszego technika. Na pewno Wasza prywatna wiadomość zostanie rozpatrzona. By ułatwić u zadanie, opiszcie problem tak wyczerpująco jak najbardziej potraficie, to mu pomaga w pracy. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...