Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik MPCForum - techse ;-)

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373997493-U18.png

Niezmiernie miło mi przedstawić nową personę na forum. Jest nim techse. Obejmie on na forum funkcję technika. Będzie i jest odpowiedzialny za wszystkie większe sprawy techniczne związane z funkcjonowaniem, wydatnością i optymalizacją forum. To on czuwa, by sukcesywnie były eliminowane wszelkie błędy. Za kulisami forum, aktywnie działa już od marca 2013roku, a dziś przyszedł dzień, że wychodzi z cienia. Miejmy nadzieje, że aktywnie rozpocznie działalność na forum :-) Nie ma co wypisywać jaki jest, bo sami się przekonacie. Możecie się kontaktować z naszym technikiem MPCForum poprzez prywatną wiadomość. Na pewno Wasze problemy będą przez niego rozwiązywane w ramach jego możliwości. techse jest to osoba obeznana we wszelkie technikalia i to on staje na rękach by MPCForum działało bez zastrzeżeń. Jesteśmy świadomi z jakimi problemami technicznymi boryka się ostatnimi czasy nasze forum, jednak sukcesywnie nasz technik nad tym pracuje :-)

Nie pozostaje mi już przedłużać tego news'a jak powitać techse. Mamy nadzieję, że tak mu się to spodoba, że zacznie się udzielać (oby nie w takim tempie jak ja...).

Witamy i życzymy szerokości i przyczepności na MPCForum :)

Wasz admin,
Seldek.

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No, to po to był potrzebny grafik :)

@top

Widać, że próbujecie robić coś, aby forumek się nie tylko rozwijał, ale był stabilny. No nic, tylko życzyć miłej pracy techse. ;-)

Opublikowano

Powodzenia. ;-)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Teraz jest na kogo zwalać przy następnych błędach forum, a propos, zanim tu wszedłem, to wystąpiły dwa takie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...