Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik MPCForum - techse ;-)

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muhahahahhahaha

Dziś miałem same errory ;x taki nasz technik moze składamy sie na sztab kryzysowy w razie awarii xD ;D

Co jak co ale avka to on ma zajebistego :D

oDYVDfv.gif
  • Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co on może z ciekawości? Ma ACP, dostęp do FTP?

Tak i zaraz Cie zbanuje bo moze <3

Topic@

Graty, mam nadzieje ze sie spiszesz.

sstwc.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Typ ma 0 postów...

Omg, a co ma wspólnego licznik postów ze sprawami technicznymi? Ogarnijcie trochę to nieustanne narzekanie ponieważ psuje to atmosferę na forum i do niczego nie prowadzi.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Gimby to co że 0 postów, jak on działa cały czas w cieniu i Wy lekko to odczujecie ..

Nie rozumieją czym zajmuje się technik, nie spamowaniem na forum tylko pracowaniem w ACP itp ..

Topic

Witaj i powodzenia.

Opublikowano

Powiem tak, drive error nie jest łatwo naprawić bo sam się z tym wiele razy borykałem, bo w większości przypadków jest to przez ataki ddos, których no niestety nie da się ominąć chyba, że by dać jakieś maskowanie IP lub coś, cloudflare nie pomoze bo to szajs, ale cóż... IPB:) :D

A co do statusów naprawić je to jest wycięcie paru linijek kodu + poprawienie jednej linijki jak domniemam, ale cóż... powodzenia panie technik ;-)

I nie spinajcie dupy, że mało postów czy coś... ma być stabilnie a ilosc postów na ta chwile nie ma nic do powiedzenia, skoro jest zaufana osoba to niech ma ta range, to jedynie kolorek ;p

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Skoro niby kierzek był administratorem forum, bo tylko ogarniał sprawy techniczne to co on tu robi? :)

hajs mu się nie zgadza , i majnkratfa nagrywa. na mpc nic nie robi

@topic

powodzenia techniku, w naprawianiu drajverów

Opublikowano

Gratulacje! Życzę powodzenia i wytrwałości. Przy pełnieniu roli technika na tak wielkim forum na pewno się to przyda ;-)

Proszę nie lamentujcie na samym wstępie. Moglibyście teraz płakać, gdyby techse od marca nie pracował nad optymalizacją forum.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Gratulacje! Życzę powodzenia i wytrwałości. Przy pełnieniu roli technika na tak wielkim forum na pewno się to przyda ;-)

Proszę nie lamentujcie na samym wstępie. Moglibyście teraz płakać, gdyby techse od marca nie pracował nad optymalizacją forum.

No pewnie, z pewnością bym płakał za mpc xDDDDDDDDDDD

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...