Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] anticheat

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie do końca. W diamencie już z tego nie korzystają.

Powiedź to selexowi.

Mam dość ścierw i zer latających na bolu... ostatnio widziałem Katę w swoim teamie że aż błyszczało od niej Karatina Combo, skoczyć na 5-ciu enemy, jebnąć pentę w przeciągu 0.1 sec to raczej nie ludzki wyczyn. Wygrałem tamtą grę ale jebać te zera na bocie.

Powinni się za to zabrać.... jak nie mogą jakimś anicheatem bo robią bypassy to wpierdolić im oskarżenie do sądu i chuj.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP Dokładnie, przykładowo wczoraj nawet na rankedzie był typowy ryze na BoL'u... No niestety i tak unskilledowy.

Chwała wam prosy za wbicie diamentu na BoLu ryzem.

Opublikowano

@up co znaczy typowy Ryze na BoLu hah?? To że ktoś używa skryptu na Ryze można poznać tylko na spekcie jak ma włączoną opcję autolevelowania spelli, combo jest castowane w normalnym tempie, każdy gracz bez BoLa i zbędnego wysiłku mógłby takie wykonać lol

Opublikowano

@up co znaczy typowy Ryze na BoLu hah?? To że ktoś używa skryptu na Ryze można poznać tylko na spekcie jak ma włączoną opcję autolevelowania spelli, combo jest castowane w normalnym tempie, każdy gracz bez BoLa i zbędnego wysiłku mógłby takie wykonać lol

Uwierz mi że to widać, czasami z tym pro elo szybkim tempem buguję się animacja Q, widać to odraz. Dobra... taki Athene który jest w diamencie może i wyjebie kombo w 0.1 sec, ale chyba nie casual w brązie/silverze czy nawet goldzie?

Opublikowano

Uwierz mi że to widać, czasami z tym pro elo szybkim tempem buguję się animacja Q, widać to odraz. Dobra... taki Athene który jest w diamencie może i wyjebie kombo w 0.1 sec, ale chyba nie casual w brązie/silverze czy nawet goldzie?

LOL daj mi ten skrypt gdzie tak szybko castuje bo może go przeoczyłem, o ile się nie mylę Ryze nie ma skillshotów wystarczy napierdalać QWERQWEEQEWWQEQWEQWEQWEQWQ w klawiaturę efekt będzie taki sam jak ze skryptem.

i btw. nie da się wyjebać combo w 0,1 sekundy bo po każdym cascie spella trzeba chwileczkę odczekać więc nie da się zrobić czegoś takiego że all spelle puścisz jednocześnie, tylko każdy jest castowany co ok 0,2 sec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...