Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] anticheat

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I dobrze :)

btw. prefiksów nie umiesz pisać.

Powiedział Farex, który s2 skończył z goldem, zerowym skillem (oglądałem mecze waszej drużyny XDD), który w s3 nagle z dupy ma diament i wbił go Ryzem. Cóż za hipokryzja.

Riot mógłby się z tym pośpieszyć chociaż.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurczę Selex i Farex mogą tylko pomarzyć o czalendzerze:D

No i chyba po tym anticheacie nastąpi koniec BoLa ^^

BoL i tak będzie działał i tak, jak teraz.. Z tego co wiem nie wykrywalne, i zawsze obejdzie

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Myślę, że gdyby riot dodał do klienta co bada jak styl gry gracza to moment by wyłapali bolowców.

Żaden człowiek nie wypierdoli w takiej szybkości combo jak bot, proste i logiczne.Riot powinien zrobić jakieś badania, żeby mieć punkt odniesienia, wiadomo że każdy gracz jest inny jeden szybszy drugi wolniejszy, gdyby złapali punkt odniesienia np. w combo ryze(dajmy na to 2s na całe combo przez człowieka to maksymalna prędkośc i żaden człowiek nie umie szybciej) a klient wy wyłapywał że część graczy robi to szybciej, to musiałby się im przyjrzeć i ew. zbanować.

Jakiegokolwiek anticheata da się obejść więc takim zabiegiem według mnie chuj zdziałają bo anitcheata jeszcze nie ma a bypass już jest...

Opublikowano

RIOT już jest taki, dupy im się nie chce ruszyć, nawet by zrobić dobre zabezpieczenia do gry. Tak czy siak, BoL pewnie to obejdzie i będzie wysyłał prawidłowe dane ;) (czytaj. orginalne z lola). Sądze, że Ryze nadal będzie istniał, oraz szansa wbicia nim większej dywizji - będzie na 100% możliwa. :)

8372383248.png
Opublikowano

@up2

pozdrowienia od Azji

@top

na 100 % bd obejście.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Szkoda bardzo, że BoL dalej będzie dostępny. Byćmoże jednak zacznie się jakaś walka pomiędzy Riotem a Bolowcami, zapowiadają się wyścigi zbrojeń - kto kogo obejdzie. Z tego co wyczytałem to bypass jest w fazie testów, więc Bola może będzie można unieszkodliwić chociaż tymczasowo, w co ciężko uwierzyć bo twórcy BoLa mają sporo kasy i wątpie żeby pozwolili odciąć sobie możliwości dochodu. Mam tylko nadzieję, że kiedyś tego bola raz na zawsze wywalą.

Opublikowano

Wytłumaczycie mi jaką macie satysfakcje z tego że wbijecie np. Golda na BoL-u ?. Serio ja tego nie ogarniam przecież to wam jakiś bot wbił. A kiedyś naprawdę wejdzie jakiś Anty-Cheat i z Golda I spadniecie do G5 z MMR brąza.

Mam nadzieje że dostaniecie perma.

Opublikowano

Być może jednak zacznie się jakaś walka pomiędzy Riotem a Bolowcami, zapowiadają się wyścigi zbrojeń - kto kogo obejdzie.

HAHAHA o kurwa. Riot ma już dziś wyjebane na Bola. Wprowadzi Anticheata i będzie mieć jeszcze bardziej wypierdolone na jakieś bypassy. Liczy się hajs i LCS. Zobaczycie, nic się nie zmieni. Viva la Ryze 700 dmg in 0.5 second

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Człowiek zrobił hackshielda, a drugi człowiek go obejdzie proste. Hackshield postoi z 4 dni max i będzie bypass, lecz pewnie już jest. I dobrze bo sam gram na BoLu.

(Dodam jeszcze pozdrowienia dla panów co napisali posty wyżej "wy to tylko na bolu gracie" Kurwa znacie tematyke tego forum ?)

1373794396-U336505.png

Opublikowano

I bardzo dobrze, że będzie bypass. I tak się pewnie okaże, że nawet nie jest potrzebny. Trzeba tą grę dojechać do końca.

Wystarczyłoby, żeby RIOT zwiększył czas castowania skilli u Ryza z 0.25 sec na 0.5 i cały skrypt idzie do dupy, ale nie - bawmy się w antyczity, które i tak są obchodzone jeszcze tego samego dnia.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Bypass czyli "program", który blokuje anticheata już jest na chińskim. Na EU i NA też będzie, nie ma co się martwić. Ale ten Ryze też mnie denerwuje. ;]

Wszystkie rzeczy takie jak GODMODE lub nieskończoność many są zablokowane od strony serwera, tylko boty będą działać czyli nic się nie zmieni. ;]

Dalej będziecie mogli Ryzem bić diamenty.

Opublikowano

dobra wiadomość dla selexa, bo rivenką bez bola cienko grał (1:4 hahahah, bo BoL'a wyłączył pzdr)

@top

tak jak pisałem, na 100 % bd obejście (up już to potwierdził)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@UP Dokładnie, wystarczy jeden ruch palcem i combo idzie, a dodatkowo smartcasty są oryginalnie w lolu i nie trzeba oszukiwać.

KHA`ZIX!

Opublikowano

Myślę, że gdyby riot dodał do klienta co bada jak styl gry gracza to moment by wyłapali bolowców.

Żaden człowiek nie wypierdoli w takiej szybkości combo jak bot, proste i logiczne.Riot powinien zrobić jakieś badania, żeby mieć punkt odniesienia, wiadomo że każdy gracz jest inny jeden szybszy drugi wolniejszy, gdyby złapali punkt odniesienia np. w combo ryze(dajmy na to 2s na całe combo przez człowieka to maksymalna prędkośc i żaden człowiek nie umie szybciej) a klient wy wyłapywał że część graczy robi to szybciej, to musiałby się im przyjrzeć i ew. zbanować.

Jakiegokolwiek anticheata da się obejść więc takim zabiegiem według mnie chuj zdziałają bo anitcheata jeszcze nie ma a bypass już jest...

Ból dupy masz i tyle. To jest forum od cheatów więc w czym problem?

@Topic

Skoro bypass już gotowy to nie ma co się obawiać :D, bol dalej będzie działał. Co najwyżej trzeba będzie poczekać chwile na patch od strony bola i tyle.

Opublikowano

@Topic

Skoro bypass już gotowy to nie ma co się obawiać :D, bol dalej będzie działał. Co najwyżej trzeba będzie poczekać chwile na patch od strony bola i tyle.

No i co z tego, że to jest forum od cheatów. Chociaż jedna gra mogła zostać bez botów, cheatów, etc. Ale kurwa nie, zawsze znajdzie się idiota, który nie potrafi zrobić combo RYZEM. Przecież on nie ma jebanych skillshotów to kurwa tak ciężko? ...

Opublikowano

No i co z tego, że to jest forum od cheatów. Chociaż jedna gra mogła zostać bez botów, cheatów, etc. Ale kurwa nie, zawsze znajdzie się idiota, który nie potrafi zrobić combo RYZEM. Przecież on nie ma jebanych skillshotów to kurwa tak ciężko? ...

Wyjdz z tego forum bo to forum o cheatach, botach, bugach itp a nie o ludziach płaczących że są boty, bugi, hacki do jakiejś gry.

Opublikowano

stac ich na to, by wykupic jakichs speców, którzy obejdą wszelkie zabezpieczenia.

jest tyle osób, które kupują vipa, że bardzo szybko im się to zwraca, do tego reklamy i reflinki na stronach, zawsze mają profit z tego duży, walczą o to, by obejść zabezpieczenia i miec jak najwięcej hajsu.

ciężko walczy się z cheatami, ale wierze, ze kiedys znajdą skuteczny sposób na bola

czy mi się wydaje, czy przeszkadza Ci, że chcą zarobić? robią unskilledom (ktorych jest multum) bota, to zarabiają, proste. skoro MOGĄ zarobić, to czemu mieliby nie chcieć?

chociaż może źle zinterpretowałem twoją wypowiedź... z której raczej nic nie wynika

Opublikowano

Wyjdz z tego forum bo to forum o cheatach, botach, bugach itp a nie o ludziach płaczących że są boty, bugi, hacki do jakiejś gry.

Chcesz to ty możesz wyjść a ja ci pomogę. Rozumiem, że to jest kurwa forum o cheatach, botach, bugach, NO ALE KURWA. Czy to naprawdę tak trudno zrobić jebane combo czy jesteście grubasami, którzy się męczą od wciskania klawiszy?

@edit: W sumie patrząc na Selex'a, który cały czas jest w grze to stwierdzam, że jesteście grubasami.

Opublikowano

@Topic

Mam ból dupy bo zera jak selex latają po diamencie.Za czasów ELO, ktoś kto mial 2k już był prze chujem a teraz co drugi seba ma więcej.

Riot wierzę, że się weźmiecie za to

Opublikowano

Ja wam powiem tyle. Selex i kasha bez powodu diaxa nie wbili.

Wracając do tematu to bardzo dobrze, wkurwiają mnie luxy z botem, które mają wyliczony time to kill.

PS juz nie długo ta gra sie tak zeszmaci jak np. wr

xxx

Opublikowano

Ja wam powiem tyle. Selex i kasha bez powodu diaxa nie wbili.

Wracając do tematu to bardzo dobrze, wkurwiają mnie luxy z botem, które mają wyliczony time to kill.

PS juz nie długo ta gra sie tak zeszmaci jak np. wr

Nie do końca. W diamencie już z tego nie korzystają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...