Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] anticheat

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, chinski klient ma anticheata, być może ma go i europejska wersja, lecz z pewnością u nas jest on na razie nie aktywny. jak on działa? crashuje gre + wysyła logi w których widać, że pod gre podpiął się cheat, np BoL. spokojnie, bypass jest już opracowany, tylko wymaga dłuuugiego testu. na 95% w razie anticheata dla nas, europejczków lub usa otrzymamy bypassa.

pozdrawiam, geoning

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj, chopaki to się już nie wybijecie.

@t Dzieki za info.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Fake srake info niepotwierdzone. Bez źródła itp. nawet jakby to i tak w każdej grze jest jakiś hackshield i zawsze jest obejście

Ps. Jako exgm dałbyś przykład i zastosował prefix

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Fake srake info niepotwierdzone. Bez źródła itp. nawet jakby to i tak w każdej grze jest jakiś hackshield i zawsze jest obejście

Gratuluje, nie przeczytałeś nawet mojego postu, a postanowiłeś i tak napisać cokolwiek. Napisałem, że bypass jest już gotowy. To nie jest fake, nie pisałbym niesprawdzonych informacji.
Opublikowano

A szkoda.Jebac bolowców i czity do lola.Jak dla mnie riot powinien to wyłapać jakos inaczej niż przez klient.

Tak czy siak jebać bypassy!

Opublikowano

Niech nie robia zadnych obejsc.. mimo tego, ze jest to forum o czitach to LoL powinien zostać gra polegajaca na skillu a nie czitach typu BoL i jego smieszny skrypt na Ryze'a itp

Opublikowano

Spudgy już pisał gdzieś o tym, i pisał też że BOL skutecznie obchodzi wszystkie zabezpieczenia :P

Opublikowano

Spudgy już pisał gdzieś o tym, i pisał też że BOL skutecznie obchodzi wszystkie zabezpieczenia :P

stac ich na to, by wykupic jakichs speców, którzy obejdą wszelkie zabezpieczenia.

jest tyle osób, które kupują vipa, że bardzo szybko im się to zwraca, do tego reklamy i reflinki na stronach, zawsze mają profit z tego duży, walczą o to, by obejść zabezpieczenia i miec jak najwięcej hajsu.

ciężko walczy się z cheatami, ale wierze, ze kiedys znajdą skuteczny sposób na bola

Opublikowano

stac ich na to, by wykupic jakichs speców, którzy obejdą wszelkie zabezpieczenia.

jest tyle osób, które kupują vipa, że bardzo szybko im się to zwraca, do tego reklamy i reflinki na stronach, zawsze mają profit z tego duży, walczą o to, by obejść zabezpieczenia i miec jak najwięcej hajsu.

ciężko walczy się z cheatami, ale wierze, ze kiedys znajdą skuteczny sposób na bola

riot chyba ma troszkę więcej pieniędzy i gdy się im w końcu zachce to zablokują ten shit tak że nie będzie działał w żaden możliwy sposób :P

Opublikowano

Ps. Jako exgm dałbyś przykład i zastosował prefix

tylko do popularniejszych gier jest bypass

@topic

Mam nadzieję że już niedługo to będzie koniec bola

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Tylko umieja cioty grać z bolem . po co to i komu to potrzebne ? jak masz skilla to sam sie wybijesz z dywizji , a nie jakies Bole . moj brat sie wybil z bronze 2 do goldv 4 w 2 miesiące .. bez bola .

P.S napewno dostane warna ..

MateuszMesiu_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Bol na 100% to obejdzie, zanim ten anticheat wejdzie to już obejście będzie zrobione. Viva la bol

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

zaraz zaraz , robiłem kiedyś temat na temat Bol'a i pytałem się czy BoL jest wykrywalne i dostałem odp że nikt nie może cie zbanować za "szybkie palce" i nie wysyła żadnych logów ani nic , więc ??

Bol na 100% to obejdzie, zanim ten anticheat wejdzie to już obejście będzie zrobione. Viva la bol

A to jest bardzo idealna odpowiedź na temat tego anticheata :D

Opublikowano

Kurczę Selex i Farex mogą tylko pomarzyć o czalendzerze:D

No i chyba po tym anticheacie nastąpi koniec BoLa ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...